אוזניות למיו

© DrorZi

New member
אוזניות למיו ../images/Emo35.gif

למיו יש חיבור קטן יותר מפלאג רגיל (נדמה לי של המיו 1.5 MM ורגילים זה 2.5 MM ) לא מוצא לא אוזניות למחבר כזה קטן ולא מוצא גם מתאם לגודל רגיל. למישהו רעיונות
דרור זי.

raananta

New member
יש כמעט בכל חנות לציוד אלקטרוניקה

שמכבדת את עצמה. אם אתה נמצא באזור דיזינגוף סנטר, יש חנות שאיני זוכר את שמה. תוכל לקפוץ להנדי בקומה התחתונה (חנות לגאדג'טים ומחשבי כף-יד) והם יפנו אותך לשם. המחבר הזה די גדול ולא ממש נח לשימוש.

2cookie

New member
2.5 אצלך, 3.5 ברגילים

רדיו שק וכל מיני חנויות אביזרים מוכרים מתאמים כאלו. יש פה בקניון ברחובות איזה חנות אחת, CD1 שיש להם כל סוג של כבל\מתאם שקיים על פני האדמה
בהצלחה.

Aדי

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif

מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות מתאם בין הסלולרים של נוקיה (7250, 3100, 6100) לבין אוזניית ה-BT של Jabra (המתאם הקטן השחור של החיבורים)?

2cookie

New member
זו בעיה

אפשרות אחת היא לקנות דיבורית פופ פורט ולגזור אותה, ולהדביק את זה למתאם 2.5 מילימטר ולחבר לזה את המקלט של האוזניה. אפשרות אחרת היא לקנות את מתאם הBT הנדיר למדי של נוקיה שמתחבר לכל מכשיר תומך POP PORT.

איך להפוך טלפון רגיל לתומך BT ?

אני דרך להפוך את הטלפון הרגיל של בזק לתומך BT כך שאוכל לשוחח בו עם האוזניה האלחוטית שלי, למישהו יש רעיון? אני מוכן לרכוש מתאם או מה שצריך חוץ מזה, מה זה POP PORT?

castroman

New member
../images/Emo26.gif

אני לא חושב שזה אפשרי בכלל. בקשר לPOP PORT - זה סוג של חיבור לסלולארים של נוקיה, בעיקר לסדרה 40 של נוקיה, מאפשר לחבר אוזניה, מצלמה וכו'

למעלה