אוזניות לאייפוד

GoatGuy

New member
אוזניות לאייפוד

לאחרונה קלטתי כמה גרועות האוזניות שמגיעות עם האייפוד. הסאונד נשמע מעורבל ולא חלק, והכל פשוט נשמע די גרוע. בדקתי כל מיני סוגי אוזניות והתייעצתי עם מומחים - ולבסוף הגעתי לאוזניות האלה, שמגיעות גם בצבע לבן במקרה.... ממומחה אמיתי לאודיו שרכש אותן (הן ממש זולות, 205 ש"ח כולל משלוח) הבנתי שהן נוחות מאוד, ואפשר לשמוע איתן מוסיקה שעות מבלי שיכאבו האוזניים, כמו גם שהן איכותיות ומשתלמות (ויפות, והכבל ארוך..) אפשר לקנות אותן באיביי כאן (משלוח לישראל 5 פאונד, ומדובר בפאוואר סלר עם 99.9% פידבק חיובי) ולפי הדגם אפשר גם למצוא באמאזון, פרוגל, וכו'. אני מתכוון להזמינן בקרוב (זה ברשימה הקטנה שלי שכוללת גם iMac G5 ומערכת סראונד פשוטה לחדר...
)

LinkTree

New member
טובות

יש לי את האוזניות - קניתי מ THEISTORE לפני כשבוע+ טובות מאוד אבל אתה צריך לדעת שכשאתה איתם הם ממש כמו אטמי אוזניים - ככה שגם אם אתה שומע חלש - אתה לא שומע כמעט כלום מסביב - לטוב ולרע :D שומעים בהם יותר טוב מברגילות וצריך גם קצת זמן ללמוד איך לשים אותם סהכ הן אחלה - לפחות לטעמי

JustThomas

New member
איך התדרים שלהם?

אין להם איזה דפקט שמדגיש באס\טרבל\מיד יותר מדיי? הם מגיעות לדיסטורשן בווליום גבוה? קצת פרטים אם אפשר...

LinkTree

New member
פרטים

אצלי אין שום דסטורשן בווליום גבוה - למרות שגבוה מאוד לי זה הורג תאוזן. יש להם יותר בס מאשר הכפתור - זה נכון אבל אני לא חושב שיותר מדי (אני גם לא חובב בס מוגזם) לטעמי אין בכלל מה לשהשוות באיכות השמיעה אבל שמיעה זה דבר מאוד סוביקטיבי....

למעלה