אוזניות וגיטרה

Bruda

New member
אוזניות וגיטרה

אהלן ... אני מתכוון לקנות גיטרה חשמלית אבל לפני כן... אוקי , אז ככה , אני חושב שגם אם יהיה לי מגבר אני לא כ"כ אוכל להשתמש בו (הדירה מלאה באנשים שלא אוהבים רעש כמובן...). אז חשבתי על פתרון פונטציאלי חלופי - אוזניות. אז מס' שאלות : האם זה אפשרי (אל תצחקו עליי - אני רוצה להיות בטוח :) ) לחבר את האוזניות לחשמלית בדרך ישירה ללא מגבר או קופסת אפקטים ? לא משנה מה התשובה לכך , האם אפשר לחבר את האוזניות לקופסת אפקטים וככה להיפטר מהצורך במגבר ? האם אני זקוק לאוזניות מיוחדות כלשהן כדי לחבר אותן למגבר או (אם אפשרי) לקופסת האפקטים ?(או שאוזניות איכותיות רגילות יתאימו?) ודבר אחרון - האם השימוש באוזניות יפגע בצליל בצורה כלשהי או ישנה אותו או ... קיצור , ספרו לי בבקשה כל מה שאתם יודעים בנושא . תודה מראש.

אתה צריך PreAmp

גגל אותה

Mr MAG

New member
אהלן

קודם כל השתובה העיקרית היא - אי אפשר לחבר אוזניות ישירות לגיטרה. אתה צריך איזושהיא הגברה בדרך: יש לך כמה אופציות: לקנות מגבר, ברובם יש יציאת אוזניות. לקנות מגבר אוזניות ייעודי, אני לא יודע אם זה שווה משהו. לקנות מולטי-אפקט קטן שתומך באוזניות. לקנות פשוט פרי-אמפ "ערום"... בעקרו ןהכי טוב - זה מגבר, כי אז יש ל ךגם וגם והוא גם יכלול דיסטורשן בד"כ. לנגינה שהיא רק עם אוזניות ולהקלטה ישירות למחשב אז כדאי איזה מולטי שולחני כמו VAMP2 של ברינג'ר אבל זה לא ממש זול. מגברי אוזניות שמוכרים הם בד"כ ממש לא משהו וזה לא מומלץ. ממליץ לך לקנות בכל מקרה מגבר כי זה כיף וכן יהיו לך הזדמנויות לנגן איתו וזה שווה את זה. זה חלק מרכזי מהחוויה ומהנסיון בהפקת סאונד מהגיטרה.

NadSR5

New member
אני חושב שרולנד Micro Cube יתאים לו

מגבר קטן בעל עוצמה נמוכה מאפשר יש לו יציאה לאוזניות וגם כמה אפקטים שימושיים. ככה שכשהוא ירצה לנגן בלי אוזניות בסביבה שלא אוהבים רעש כמו שהוא אומר אז הוא יוכל לעשות את זה בווליום שיספק אותו ברמת האימון\נגינה בחדר.

Bruda

New member
נשמע כמו רעיון טוב

ממש יתאים לי דווקא ... אתה יודע מה המחיר שלו בערך ואיזה אפקטים הוא מכיל ? תודה.

Bruda

New member
כן , אני מניח שאתה צודק...

כנראה אלך על מגבר ... העניין הוא שגם התקציב שלי קצת מצומצם (אין סוף לבעיות הא ? = ) ) אז אם זה מגבר , כנראה רק יד שניה או משהו ממש זול (עד 400 ש"ח - אולי אפשר למצוא משהו נחמד בכל זאת ? ). שמעתי על מגברי האוזניות ואומרים שזה גרוע לחלוטין. אממ , ה VAMP2 עולה משהו כמו 400 ש"ח לא ? טוב , כנראה אצטרך למצוא איזה מגבר שיתאים לי (לא כ"כ משנה לי העוצמה , אלא יותר האפקטים שהוא יכלול) . תודה על התגובה .

למעלה