אוזניות בעייתיות..

jhshadi

New member
אוזניות בעייתיות..

יש ברשותי נגן Iaudio D2 כ 8 חודש ולאחרונה האזניות שקיבלתי עם הנגן עושות לי בעיות בשמיעה כנראה בגלל מגעים. מישהוא יודע האם האחריות לשנה שקיבלתי מבאג תקפה גם לאוניות ואני אוכל להחליף אותם?

jhshadi

New member
אתה יודע היכן אפשר לקנות אותן?

אני פשוט מאוד מרוצה מהן. לחלופין אם יש לך המלצות לאוניות אחרות?

יאיר B

New member
אי אפשר. זה אוזניות שבאות עם הגנן.

(בעצם אולי באיביי אפשר, שם תמצא גם דברים שלא חלמת שקיימים).

jhshadi

New member
לחלופין אפשר כמה המלצות לאוזניות?

אני מחפש אוזניות כפתור אבל לא כאלה שהם עמוק בתוך האוזן (In Ear).. שיאפשרו צליל איכותי ויהיו מקצועיות אבל לא יותר מידיי מקצועיות שייתנו צליל חלק וצלול שאפילו הנגן שלי לא מוציא. מבחינת מחיר אין לי בעיה במידה והוא מצדיק את האיכות ועונה לצרכים שלי. תודה.

tweeg

New member
תשובה

אוזניות כפתור הם לא אוזניות טובות תחפשי ביקורות בחו"ל על: akg k12p creative ep480 לא יודע למה אתה נגד אין איר,אבל הם אחלה אוזניות

jhshadi

New member
לא נוח לי שהאוזניות עמוק באוזן...

תודה על הדגמים... הבנתי שיש גם של חברת סנטהייזר (?) שעלו פה כמה פעמים בפורום והבנתי שהן אוזניות איכותיות גם...

tweeg

New member
תשובה

יש להם את סידרת mx דגמים 300-550,והסידרה הירוקה (סידרת הספורט) אני לא שמעתי ביקורות טובות על הסדרות האלה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1104&msgid=113900270 תשאל אותו אולי מה הוא קונה

jhshadi

New member
שונה במקצת..

שוחחתי היום עם מוקד השירות והתמיכה של באג בנושא. הם הודיעו לי שאין אחריות על האוזניות היות וזה מוצר "העשרה"... קצת תמוהה ההסבר.

למעלה