אוזן קשבת

fatpig

New member
אוזן קשבת

ובכלזאת מישהו שיקשיב לי ????.משהו

fatpig

New member
קארן

כן אני פה לאן עוד יש לי ללכת חוץ מ...... אבל לשם זה לא בא בחשבון

fatpig

New member
לקארן

וואי ממש תודה . בכל אופן אכלתי עכשיו צהריים . אכלתי - ואני מרגישה נורא כבדה ומגעילה . למרות שזה היה מרק ירקות ותפוח אדמה .

קארן_@

New member
מכירה, את ההרגשה

הזאת, הכרות לא נעימה במיוחד. ואני שמחה שאכלת, ועכשיו, את חייבת לעשות משהו שיסיח את דעתך מהגועל. כמו לכתוב פה למשל, ועוד כל מיני דברים שיתנו להרגשת הכבדות לחלוף מבלי שתרגישי...

fatpig

New member
אז....

נו , מה את אומרת אולי תעזרי לי ליישם את ההצעה שלך ותכתבי לי קצת עלייך. רק מה שבא לך לספר כמובן

קארן_@

New member
מה תרצי לשמוע יקירתי???....

למרות שבלספר על עצמי אני גרועה שזה מפחיד... מה גם שלא ממש אוהבת כי אין בי הרבה.

fatpig

New member
הייתי רוצה...

לשמוע וואטס יור פרובלם? אם בא לך לספר . בת כמה את ? מתי זה התחיל ? מה מצבך? אני אשמח לכול פרט .

קארן_@

New member
מממ...... זה קצת ארוך....

לא אכביד יותר מדי, בכל זאת, את לא אשמה שאני מסובכת ויש לי המון מה לכתוב. הבעיה היא שעוד קצת קשה לי ואת בטח מבינה. בכל מקרה, אני בת 23 התחיל מזמן.... ממש מזמן, (אבל ממש.) כשהייתי בת 13, מצבי לא ממש מוגדר וזאת מפני שטרם נתתי למישהו להגיע אלי. יש ימים שאני ממש בסדר ויש ימים.... שלא (בעדינות אני אומרת.....) הגעתי למצב מתוך רצון להיות מה שאני לא... עצוב ולא נעים אבל אני בתוך זה כבר יותר מדי...

fatpig

New member
היי

וואהו זה המון זמן והתחלת בגיל כזה מוקדם . כנראה שהיה לי איזה פאק בהתפתחות כי אני בגיל כזה שיחקתי עוד בברביות .(או ככה נראה לי לפחות ) אולי בגלל שהייתי סגורה בעולם משלי - עולם המחול מגיל 4

קארן_@

New member
כן... זה אכן המון זמן....

בכל זאת.... 10 שנים... כנראה שהפאק הוא אצלי אחרי הכל. ואני יודעת למה הכל התחיל ואני מודעת לכל צעד שעשיתי, ואני לא יודעת אם אני מתחרטת שזה הדבר הגרוע מכל!

fatpig

New member
אז

בא לך לספר איך הכול התחיל ? ומה מצבך היום אם מותר לי לשאול ?

קארן_@

New member
ממממ....... מתוקית...

קצת קשה לי לספר עכשיו... אני ממש מקווה שאת מבינה. סיפור טעון מדי. מצבי היום, לא מאוד ברור, לא תמיד יציב, יחסית למה שהייתי פעם, היום אני בסדר...

fatpig

New member
או.קיי

ברור שאני מבינה אם בא לך או יבוא לך בעתיד את יכולה לכתוב לי מייל על זה

קארן_@

New member
תודה...... :cool:

זה מתוק מצידך. יש לי המון מה לספר, פשוט בד``כ לא מבינים אותי כי הסיפור שלי יכול השמע קצת.... לא ברור. אבל ממש ממש תודה. אגב, מיותר לציין שגם את מוזמנת נכון? המייל הנכון שלי הוא: [email protected] ;-)

קארן_@

New member
אין בעד מה יקירתי,

אני חייבת לטוס עכשיו, מאחלת לך המשך שבת נעימה, ואני מקווה שאת מרגישה קצת הקלה ושפחות כבד לך. מקווה לשמוע ממך, שולחת לך חיבוק! קארן ;-)

למעלה