אוזן קשבת

• פותח הנושא abc3
  • פורסם בתאריך

abc3

New member
אוזן קשבת

אני מרגישה בדידות.ועצבות הילדים גדלו והתחתנו למרות שיש לי נחת מהם ולמרות שיש לי בעל בבית אין לי הרגשה של שיכות אני כל הזמן מרגישה כאלו לבד ,רוב הזמן אני בבית בגלל שקשה לי ללכת ,לפני שנה וחצי הייתי פעילה מאד עסקתי בטפול אלטרנטבי היות ואני מדיום נכנתי בקוחות אינטואטויים אני קוראת בכף היד.ועורכת הרצאות בנושא גוף ונפש.לפני שנה וחצי יצאתי לטיול לסולובקיה ,ובטיול נתקפתי בבצקת בגרון ומתרי הקול כתוצאה מכך הוחדר לי צינור לקנה הנשימה.ובגלל שאין פתרון למחלתי אני כבר שנה וחצי מתמודדת עם זה,אין ביכולתי לשוב למצבי הקודם .ניסתי להתגבר על כל המכשולים התחלתי שוב לטפל באנשים בהילינג ולתת הרצאות למרות המגבלה שבגרוני,אך איך שהתאוששתי וחזררתי לעצמי ,לקיתי בהתקף לב . קשה לי לאסוף את עצמי מחדש אז מה עושים??? תודה למי שקרא הבין ויתן לי תשובה

עופרי-

New member
אני לא ממש גאונה גדולה

אבל אני חושבת שאת לא חייבת לחזור למצבך הודם. את יכולה לאסוף את עצמך ולבנות מישהי חדשה, מה שקיים עכשיו. תתחברי לפעילויות חדשות, המתאימות לך יותר בתקופה זו. תעשי דבריםש הם רק שלך, שתץוכלי להרגיש חיבור ושייכות. בכל אופן, גם אם לא עזרתי, אני יכולה להציע לך (וכאן אסתכן ואדבר בשם הרוב) להשאר פה ולמצוא פה מעין בית, שייתן לך הרגשת שייכות אדירה. ברוכה הבאה יקירתי. הגעת למקום הכי נכון שיכול להיות.

luckdragon .

New member
שלום

אני מבין אותך,לפעמים בדרכנו בחיים אנחנו,נופלים עלנו ``תיקים כבדים מאוד`` ועלינו לדעת להתשחרר מהם ע``י תהליך ריפוי,בהודעתך כתבת ``הייתי פעילה מאד עסקתי בטפול אלטרנטבי היות ואני מדיום נכנתי בקוחות אינטואטויים אני קוראת בכף היד.ועורכת הרצאות בנושא גוף ונפש``. ראי,את אוהבת לעזור לבני אדם,ולפתע את מרגישה מעבר לגדר לבד, את חשה בדידות. אבל למרות כל מהגבלות נסית שוב להשתלב בדרך החיים,להיות פעילה. ולמרות מה שקרה,ונניח לו כרגע. הביטי על עצמך,או כפי שאני רואה אותך, את אדם נפלא וחזק. את יודעת,קשה לי לתת לך פתרון אינני קוסם,לעולם לא היתי. אבל כן אוכל לתת לך דרך מייל פרטים על קבוצת אנשים תומכים ואוהבים. הם יבנו אותך,אני יודע ואם כישורים דומים לשלך (ובסוד הם אפילו הבינו אותי 8-p ). וזה לא פתרון,אין לי פתרונות,אני יכול רק להצביע על משהו קטנטן(ואני מנסה לגמד את עזרתי) שיכול לחזק אותך. וטוב שבאת לכאן,המקום הזה מדהים. יש כאן הרבה אנשים נחמדים.

גילית.

New member
קודם כל הבריאות...עזרי לעצמך בעצמך

קראתי את הודעתך, ורציתי לאחל לך קודם כל רפואה שלמה. יש דברים לפעמים בחיים, שתופסים אותנו לא מוכנים, יש אלף שאלות כמו, למה זה קרה לי? למה זה קרה לי דווקא עכשו כאשר כבר אני מסודרת, ויש לי לקוחות שאוהבים אותי וכו` אבל להיות חולה אין אף פעם זמן מתאים. ולכן אני מציעה לך קודם כל לדאוג לבריאותך, ולגבי העבודה,אולי לבדוק סוג עבודה אחר לא עם קהל שמצריך אותך לדיבור, את חייבת לראות אור בקצה המנהרה, ואם תאמיני בעצמך, וביכולתך להתמודד עם הבעייה, את תצליחי להתגבר עליה. אני מאמינה שגם הנפש עוזרת הרבה לריפוי, תתעודדי, תנסי לעזור לעצמך בעצמך,כי את מכירה את עצמך הכי טוב, ואנחנו כאן כמו שאמרו קודמי, תמיד לשיחה, או מילת עידוד, חיבוק גדול ממני, היי אמיצה וחזקה, גילית

שוני...

New member
המסע...

המסע להגשמת חלומך... ``היי מה שהנך ותגשימי עצמך למה שאת מסוגלת להיות...`` (ג` סטודגרד) בהצלחה!!!

רותי ב.

New member
אם אוזן קשבת את מחפשת,

הגעת למקום הנכון, ABC3 יקרה. קשה לקרוא על מישהי שפעם היתה פעילה כל כך, ועזרה לאנשים, והיו לה כוחות לא רק בשביל עצמה, אלא גם בשביל לתת ולהעניק , ואז, נפגעה בעצמה, והתאוששה ושוב מכה נוספת. ואם קשה לקרוא על כך אצל אנשים אחרים, אפשר רק להבין ולהזדהות עם הכאב שלך, שלך קרו הדברים, ופירקו ועכשיו צריך לאסוף מחדש. תהליך לא קל. ראיתי את הדברים שכתבו לך, ואין לי הרבה להוסיף עליהם. אולי באמת לנסות להשתלב בסוג של פעילות שאינה מצריכה דיבור ממושך, למרות שראיתי שחזרת לזה, גם אחרי הפגיעה, אולי סוג של פעילות שתתאים לאורח החיים החדש, הרגוע יותר שמתחייב מארוע הלב. מקוה שתשארי פה בשביל לשפוך את הלב, להעזר ולעזור אולי, כשצריך. אבל לגבי הבעיות המסוימות שהעלית, שעליהן את מבקשת תגובה, אחפש אתרים מקצועיים יותר מאתנו, אתרים שמבוססים על תמיכה ועצות, ואנסה להעביר אליך רשימה מחר או בימים הקרובים. בינתיים ברוכה הבאה לפה, ומאחלת לך התגברות מהירה על המשברים והחלמה. שבוע טוב (-: בינתיים, פורום סהר, אולי גם יעזרו.

למעלה