אוו...בא לי מרק ג'ן,למה נטשת את מיקה??
B B o N u s New member 28/1/08 #5 ../images/Emo6.gif שנים לקח לי לקלוט, עד שהחלטתי לשאול את אורי והוא הסביר לי טל
ז זאתי בפיגמה New member 29/1/08 #9 ואחרי שהוא הסביר זה הצחיק? באמת לא הבנתי מה מצחיק פה, זה ממש עצוב אבל תהנו
P porky169 New member 29/1/08 #8 אבל זה לא מרק עם עוף../images/Emo134.gif זה מרק בטעם עוף! אפילו אבא שלי כמה שהוא צמחוני(לא אוכל לא בשר, לא עוף ואפילו לא דגים) והוא אוכל מרקי עוף
אבל זה לא מרק עם עוף../images/Emo134.gif זה מרק בטעם עוף! אפילו אבא שלי כמה שהוא צמחוני(לא אוכל לא בשר, לא עוף ואפילו לא דגים) והוא אוכל מרקי עוף
P porky169 New member 29/1/08 #7 אני לא אוכל לבוא../images/Emo10.gif../images/Emo134.gif יש לי באותה שעה פיזוטרפיה ואמור לבוא אלינו איזה טכנאי ולא יהיה לי איך ללכת. טוב אולי פעם אחרת
אני לא אוכל לבוא../images/Emo10.gif../images/Emo134.gif יש לי באותה שעה פיזוטרפיה ואמור לבוא אלינו איזה טכנאי ולא יהיה לי איך ללכת. טוב אולי פעם אחרת
J Jen74 New member 29/1/08 #10 לא נטשתי../images/Emo70.gif חס וחלילה../images/Emo70.gif אני פשוט מאוד עסוקה ולא מספיקה להיכנס לכל הפורומים שאני אוהבת
לא נטשתי../images/Emo70.gif חס וחלילה../images/Emo70.gif אני פשוט מאוד עסוקה ולא מספיקה להיכנס לכל הפורומים שאני אוהבת