אוו! איזה יופי שנפתח פורום על הסדרה

HaMsTeR

New member
אוו! איזה יופי שנפתח פורום על הסדרה

המעולה הזאת!!! ראיתי את כל העונה הראשונה חוץ מ1-2 פרקים (לא ראיתי 6-7 פרקים, אבל השלמתי אותם בצפייה בשידורים החוזרים) ובעונה הנוכחית ראיתי את כל הפרקים ואני לא מתכוונת לפספס אפילו אחד. מאוד התאכזבתי כשלורליי סיפרה לרורי שהיא לא תתחתן עם מקס, כי לדעתי הם ממש ממש מתאימים
אני יודעת שלוק ממש אוהב את לורליי, אבל לדעתי מקס הוא שידוך הרבה יותר טוב! אני רוצה לאמץ (רק לפורום הזה) את האייקון
כי הוא נורא חמוד... וקצת על עצמי- קוראים לי גוני, עוד חודש בדיוק אני אהיה בת 12, אוהבת הארי פוטר, מכושפות, בנות גילמור ועוד... (אפשר להסתכל בכרטיס האישי שלי) ובגלל שאני ראיתי שהפורום הזה מנוהל "זמני" אני אשמח לנהל אותו (גם לי היה רעיון לפתוח פורום בנות גילמור).
גוני

*קליאו*

New member
היי גוני../images/Emo70.gif גם את פה! איזה יופי!../images/Emo13.gif

אבל אני חושבת שמקס א התאים ללורליי, ולו רק בגלל שהראש שלו לא עובד בקצב של הראש שלה, למרות שאני בספק אם ראש כלשהו כן יכול לעשות את זה..
בכל מקרה - גם לא נראה לי שלוק הוא הכי מתאים לה, אבל יותר טוב ממקס על בטוח. ואיזה חמוד הוא היה בפרקים כשהוא חשב שהיא מתחתנת!! וד"א- איפה את גרה? ושכחתי לציין מקודם: גם אני אוהבת הארי פוטר, מכושפות, בנות גילמור, חברים וכו´..
מאיה
נ.ב- תסתכלי על הטאגליין בה"פ

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני אוהבת את מקס

הוא נשמה והוא בנאדם שמקשיב זה מה שלורליי צריכה אחרי הכל. יש לה בת מתבגרת והיא צריכה לדאוג לה ולא להיות תלויה כל הזמן באמא שלה. כמה לוק יוכל כבר לעזור?

*קליאו*

New member
כן.. כנראה...

אבל הסגנון חיים שלו הוא לא כמו שלהן, ושימי לב שהתפיסה שלו {תפיסה?!} כלומר- תפיסת עולם שלו היא איטית כזאת, שקודם צריך לחשוב ואז לפעול, והיא כל כך ההפך!! ורואים שלוק אוהב אותה, ואפילו אם הם לא הכי מתאימים, זה כל כך ברור שבסוף ישימו אותם ביחד...
אני רק מקווה שזה יהיה עוד המוון המווווווווווון זמן, כי היא הכי שווה כשהיא לבד.
אבל מה שכן - היא באמת צריכה מישהו שידאג לה, אבל תחשבי על זה - אם יהיה לה את מקס, היא לא תצטרך יותר את אמילי! וזה לא דבר שאנחנו רוצים, נכון?
הודעה משמחת: {בשבילי} עוד 4 שעות אני אגמור להוריד שני פרקים מהעונה הראשונה, איזה כיף!
ולמה בקאזאא אין כמעט פרקים של הסדרה?
הפליות?

YaLdoNet 4 EveR

New member
כמו בדוסון

ג´ואי ודוסון פשוט נועדו זה לזה, אבל הם לא מתאימים משו, רייט? אז ג´ואי היתה עם פייסי (אני מדברת על העונה הקודמת) כי... הם התאימו. או משו כזה. אז לורליי ולוק נועדו זה לזה אבל הם כל כך... לא!...

כמה שאת צודקת

כשראיתי את מקס בבית של לורליי ורורי, לא יודעת, זה כאילו משהו היה חסר וכבר לא.. אהבתי את הקטע שלורליי אמרה לרורי "זה מוזר.." כשמקס עלה למעלה..
אני מאוהבת בסדרה הזאת..
שמרית.

shirakl

New member
לדעתי

סביר שישימו אותם ביחד, אבל באותה מידה סביר שיעשו את זה בפרק האחרון של העונה האחרונה של הסדרה או משהו כזה, כי באמת לורליי הכי שווה כשהיא לבד, וןגבר בבית יהרוס את כל הקטע של לורליי ורורי!

המממ...

דעתך בערך כמו דעתי. את זוכרת שכשמקס ישן אצל לורליי, לורליי אמרה לרורי "Is this weird"? וגם, באמצע הלילה היא באה אל רורי ואמרה לה..: It won´t just be the ´me and you secret special clubhouse no boys allowed´ thing anymore. אוייש, כמה שאני אוהבת להיזכר.. תנו לי עוד זכרונות..
שמרית.

swirrrly

New member
לפי דעתי

הם יבינו שהם אוהבים אחד את השני בעתיד הרחוק יחסית, כי בכל זאת לורליי צריכה להתרגל לזה שאין לה את מקס ובלה בלה בלה , אבל לא יעשו כלום בקשר לזה וימשיכו את החיים כרגיל. מאוחר יותר כשמישהו מהשניים המתוקים יצא מחוץ לעיר אז יבינו בצורה מאוד מתוקה, שהם לא יכולים אחד בלי השני, והם יחשבו שזה מאוחר מדי, אבל סורפרייז סורפרייז, זה לא!!! ואז ה-
תנצח!!!!! לונג ליב

katykr

New member
לכן אני מקווה שהיא בכלל

לא תתחתן.... כי עדיף לה להיות לבד עם רורי... או...אם כבר היא מתחתנת ...שיהיה עם כריסטופר..... קטי

shirakl

New member
זהו, היא צריכה להיות עם כריסטופר

הוא האבא של הבת שלה, ואיתו מתאים לה להיות, ולא עם לוק! ועכשיו
ידעתן שהסיבה שבגללה לורליי עזבה את מקס היא בגלל שהיא הגיעה למסקנה שמקס הוא לא מי שמתאים לה, והיא מאוהבת בכריסטופר? אם שניהם יהיו יחד בסוף, זה יכול להיות מגניב!

shirakl

New member
קראתי את זה

בתקצירים באיזשהו עיתון - אני לא זוכרת כרגע איזה, אבל עד כמה שזה מוזר, אני לא ממציאה, ולדעתי זה אפילו יכול להיות קטע נחמד, של רומן בין שניהם, לא?

swirrrly

New member
כן היא אוהבת את כריסטופר

ראו_את_זה,_כשהיא_התקשרה_אליו_בזמן_המסיבה_כשהיא_הייתה_אמורה_כביכול להתקשר_לאהוב_שלה_מקס,_כמו_שכולן_עשו.

למעלה