אוו! איזה יופי שנפתח פורום על הסדרה

roooonnie

New member
לורליי ורורי הן החברות הכי טובות-

לורליי ורורי הן החברות הכי טובות ולורליי לא היא לא צריכה עזרה בגידול שלה....ואיך בדיוק היא נעזרת באימא שלה (חוץ מהקטע של הכסף לבי"ס)? גם אני בהתחלה אהבתי את לורליי ומקס יחד ולא אהבתי את לוק, אבל עכשיו שרואים שהוא כן אוהב אותה (לוק) ושלה יש משהו כלפיו (כשבמסיבה לה ולמקס היא ביקשה שהוא יבוא), אני נורא רוצה שהם יהיו יחד. חוץ מזה שהשיחות בינהם הכי מצחיקות והם כל-כך חמודים עם הציניות הזאת שלהם.......
רוני

katykr

New member
כן הציניות חמודה..

אבל אם הם יתחתנו אז לוק יהיה יותר בסדרה ואז כבר ימאס לנו מהציניות.. מה גם שיש גבול לכמה דברים ציניים שהם באמת מצחיקים ושווים יוצרי הסדרה יכולים לכתוב. קטי

YaLdoNet 4 EveR

New member
טוב, לזה אני לא מוכנה

זה כל כך כל כך לא בסדר מה שעשית עכשיו!! לא הזהרת על ספויילר ואני קראתי משהו שלא רציתי לדעת. איך שאנחנו מקבלות אדמין ההודעה הזאת תמחק ואת תיכתבי אותה מחדש עם אזהרה על ספויילר

roooonnie

New member
hey!!!!

מצטערת אם הבהלתי אותך, אבל זה לא ספוילר- אני רק אמרתי את מה שאני חושבת שיקרה!!!! ואני גם בכלל לא רוצה לדעת מה יקרה בהמשך.....
רוני

Mooa-Numi

New member
לורליי ודין לנצח!!! ../images/Emo99.gif

סתם סתם...:) אממ... דין ורורי הזוג הנצחי
. טריסטן=
. ולורלי עם... לוק! זה כזה ברור! והקטע הזה שהם היו מתחת להוופה הזאת שלהם (אני מה זה אוהבת שאמריקאים אומרים דברים בעברית.. כמו קיבוץ וכאלה. זה כזה מצחיק!) זה היה כזה יפה...

OrlyusH

New member
יש מכל הפרקים.. לא?

יש מעונה ראשונה, ומעונה שנייה..
אני חושבת..

למעלה