אוו אוו אחד גדול...

אוו אוו אחד גדול...

איפרתי את הפנים מהר מאוד...ז"א אודם בהיר ובדרך עשיתי לי נקודת חן קטנטונת מעל לשפה וכמובן שחור בעיינים וצללית שחורה..תוך 2 דקות בהילוך מהיר סידרתי תשיער ועפתי להצטלם... עכשיו הבעיה היא... אם אני מתאפרת מעושן אני לא רוצה להבריק את השפתיים אני רוצה כמה שיותר מט אז צריך אודם בהיר נכון? והקטע שאני חייבת להדגיש את השפתיים בצורה כשלהיא כי הן קטנות אז אני חייבת לתחום...אבל שוב הדגשתי את העיינים...מה עושים?! מה דעתכן על האודם ותוחם בטון אחד יותר בהיר או יותר ככה...משהו להדגשה של השפתיים מבלי שישימו לב יותר מדיי...אבל גם שיבלוט...

ועוד אחת...

כן כן אני לא יודעת לקשר או לאפר...לא נורא אני לומדת מטעויות... בשביל זה אני עושה את הניסויים על הפנים מצטלמת מראה ומחכה לתגובות...

הצעה שלי

היא שאת בכיף יכולה להוסיף שימרים כדי שיחיו קצת את הפנים.. ואולי גלוס ורדרד בשפתיים..

המאפרת1

New member
אהבתי את המראה

אהבתי את המראה מאד - בעיקרון הכלל הוא כזה כאשר מבליטים את העיניים כפי שעשית אז את השפתיים את פחות מדגישים- לפי דעתי הכיוון הוא נכון וזה מאד יפה, במיוחד איפור העיניים, אבל לגביי הלחיים הייתי מוסיפה יותר גוון של חום ורוד , ולגביי השפתון הייתי הולכת על המראה הטבעי אבל לא בצבע שבחרת את בחרת צבע אופייט, אלא הייתי בוחרת גוון שפתיים על מראה טבעי יותר. ולדוגמא לאיזה שפתון אני מתכוונת, בפורום יש תמונה של גניפר לופז (אז הכוונה לתמונה הראשונה )

אחותי נתאפרת יפה מאוד~

חוץ מהשפתיים תני להם צבע זה נראה ממש חיוור.קחי טיפ מדהים .שימי אודם רגיל בצבע של חום כהה ממש יתאים לי .או גוון של סגול כהה ועל זה ליפ גלוס .זה עושה שפתיים חושניות ומבריקות.בהצלחה... נ.ב את לא זקוקה ממש לאיפור את יפה גם בלי

סה"כ האיפור יפה, אבל -

את צריכה לפי דעתי לשים צבע אודם קצת יותר חי, (והוא עדיין יכול להיות בהיר). ואפילו להוסיף עוד קצת רוז' ללחיים.

ממש ממש יפה!!!

אם את שואלת אותי, אני נורא אהבתי את המראה הזה, ועוד יותר אהבתי אותו עלייך! עכשיו נורא הולך כל הקטע של ההרבה שחור בעיניים ושפתיים כמה שפחות מודגשות, גם אני התחלתי ללכת ככה, זה פשוט מקסים! הייתי מציעה לך לשים סומק חום בהיר עדין ואם את רוצה טיפה להדגיש את השפתיים שימי שפתון בגוון טיפה יותר ככה מהגוון הזה שיש עלייך. גם אהבתי את הפן, לדעתי מתאים לך יותר חלק.

מיצי007

New member
איך עושים כזה שחור מסביב לעיניים../images/Emo35.gif

אף פעם לא הבנתי.

מיצי007

New member
מקפיצה../images/Emo70.gif

אין אף אחד שיכול להדריך אותי איך לעשות את זה.

עם צללית שחורה

מתחת לעין עם מברשת דקה בעדינות שלא להכניס לתוך העין, מעל העין אפשר עם מברשת יותר עבה, פשוט מהקצה החיצוני של העין כלפי פנים, עפרון שחור בתוך העין, ובקצה הפנימי של העין להשלים את השחור בעדינות שלא להכניס לתוך העין ובקו ישר, אפשר לעשות שפיץ כלפי מטה בקצה הפנימי של העין ואפשר לטשטש את הצללית כלפי מעלה בקצה החיצוני של העין.

למעלה