אוורוד 4.01

snier1991

New member
כן כמו כל עונה של אוורווד

פתיחה די צולעת של הכנה למה שיקרה ובפרק 5 היא תופסת קצב והופכת להיות מבריקה הפרק די שיעמם חוץ מעלילת נינה ודוקטור בראון והעלילה של אמא של איימי ושל איימי העלילה של נדלקתי על ההומו הייתה מרדימה והאנה ברייט הייתה אווילית למרות כל אהבתי להאנה

sapir131

New member
אורווד.... לא משהו

אע..... לא משהו... ממש לא אהבתי שכול שניה שנינה וד"ר בראון דיברו על מה שקרה אז הראו את זה אבל פ'סדר..... עכשיו אני מבינה למה באבודים סויר אמר לסאיד מתי שהוא עינה אותו "גם אם תענה אותי ותיתן לי לראות אורווד אנ ילא יגלה לך..." (מתי שהם חשבו שסויר לקח תתרופות של הבלונדינית נדמה לי) ואוט דה פאק??? איזה תסרוקת מכוערת יש לאיימי!!!! וגם כשהם היו בדרך לחתונה היא לבשה שמלה בהירה ובמסיבת חתונה הייתה לה שמלה שחורה..... כאילו מה?? אה והכותבים מזה לא הצליחו, הפעם אין כבר ת'הומור של העונה שעברה אני חושבת שסתם משכו את זה אבל מה אני יכולה לעשות מה עוד.... ברייט כזה מתוק! ואני לא יודעת למה אבל עכשיו אנה ניראת יותר טוב.... וגם החמוד שיש לאיימי קראש עליו הוא באמת נראה טוב! אבל עדין בטוח אני יתמכר לסדרה רק בגלל אפרם הוא חמוד, שווה ואני פשוט מתה עליו!!!!! קיצר אני מקווה שפרק הבא יהיה יותר מענין ו....זהו אה ואיך קוראים לאפרם במציאות השם שלו פשוט פרח מיזכרוני אני רק זוכרת שזה משהו רוסי (או שלא חח)

Don Nirtin

New member
גרגורי סמית'../images/Emo87.gif

זה שמו
והיה פרק פתיחה מצויין לדעתי. לא מבין למה אתם מתלוננים. מיד אני אכתוב סיכום.

Don Nirtin

New member
אני ראיתי../images/Emo87.gif

היה ממש מצויין. אני אהבתי במיוחד את הסוף שידעתי שאפרם יגיע אבל... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההה הוא נראה טוב
איימי גם נראית טוב בעונה הזו. נינה לעומת זו נראית לא משהו. וג'ייק כזה תמים
היה יפה

katia89

New member
איזה חמוד ההומו הזה =]

אגב נעים מאוד כולםםםם קטיה ;)

Don Nirtin

New member
היא נראית טוב יותר../images/Emo87.gif

מהעונה הקודמת. חוץ מזה... למה להיות קטנוניים... נשארו 21 פרקים ואז זהו נגמר.

Don Nirtin

New member
כן../images/Emo87.gif

ואז זהו נגמר ואין עונה 5 לחכות לה. הרקיע השביעי בת זונה

LuLiLoPiLaTo1

New member
יאיי כןן אני כל כך אוהבת את הסידרה

הזאת..חבל שבארה"ב לא המשיכו לעוד עונות
היה פרק ממש יפהה האנהה כל כך מגניבה! ואפרםםן
הו!

למעלה