the iron fairy1
New member
אווקי אתם לא קולטים!
נכון אני והילה גרות בזכרון? וגם חלק מהשוטים..חחח עכשיו אנחנו היינו לנו בטיול .. מה פאנן?! חחח... וילד אחד מהכיתה שלי סיפר להילה.. ש.. תחזיקו ת'צמכם אתם תתפגרו! "שחבר שלו גנב לאיזה עמית כרמלי אחד מנווה רמז (זה בזכרון) את החמור/עתון שלו.. והם רכבו אליו קצת.. ועשו כיף.. ובסוף הם החזירו לו אותו לחצר.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... כל כך נקרעתי !!!!!!
אתם קולטים שילד מהכיתה שלי גנב את דורות ?! אני והילה הסתלבטנו אליו לגמרי.. שכתבו אליו שיר ואלבום שלם..חח היה כל כך מבדר!!!
חוץ מזה.. הטיול היה מה סבבבבבבבבבה
הייתי תקועה כמעט כל היום אם האוזניות והשוטים ברקע.. חחח.. הילה קצת התעצבנה.. היא רצתה להריץ צחוקים.. אבל בקטנה! והכי מצחיק היה היום בנסיעה חזרה.. פשוט הסתכלנו על כל ילד וילד שנרדם איך הוא ישן.. וגילינו דברים מה מצחיקים !!!
(ואל תתייחסו לזה שאני כל הזמן אומרת .." מה מצחיקים/מה פאנן?/מה סבבה!" חחחחח.. זה השיגעון החדש שלי.. אני חייבת להפסיק עם זה
יומטוב
וליל"ט!
נכון אני והילה גרות בזכרון? וגם חלק מהשוטים..חחח עכשיו אנחנו היינו לנו בטיול .. מה פאנן?! חחח... וילד אחד מהכיתה שלי סיפר להילה.. ש.. תחזיקו ת'צמכם אתם תתפגרו! "שחבר שלו גנב לאיזה עמית כרמלי אחד מנווה רמז (זה בזכרון) את החמור/עתון שלו.. והם רכבו אליו קצת.. ועשו כיף.. ובסוף הם החזירו לו אותו לחצר.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... כל כך נקרעתי !!!!!!