אווקיי!

newKiticat

New member
אווקיי!

אני חייבת לדעת מה זה כבר האודיו בוקס האלה?! מישהו יודע אולי?

newKiticat

New member
ומה זה לעזאזל יעזור לי

כשאודיו בוקס זו הגדרה כללית- ואני מחפשת את ההתייחסות לאי פוד. ואם אתה לא רוצה לענות מותק- אף אחד לא כופה עלייך.

benler

New member
נו באמת

אודיו בוקס=ספקים מוקלטים (כקובץ mp3 בד"כ) שקונים/מורידים מהרשת. אפשר לשמוע אותם עם ה iPod וגם בדרך אחרת. קפיש ? בן

JustThomas

New member
למען סדר:

Audio Books "ספרי שמע". בחור\ה שמקריא\ה ספר למיקרופון ומקליטים אותו\ה, ועושים מזה קובץ סאונד.

AGENT SHESH

New member
כןכן, אני יודע מה זה,

אני מנוי לAudible... חשבתי שהיא התבלבלה ורצתה לשאול על האתר שאנחנו מזכירים פה הרבה AudioCubes.com..

אייג'נט יקר - שאלה בנוגע לאודיובוקס

גם לי יש מנוי באודיבל, והעברתי לפוד את הספרים שהורדתי משם. הכל היה טוב ויפה עד שניסיתי להעביר ספרים שחברה הורידה במנוי שלה. זה קיבל אותם אבל מאז זה לא מקבל את הספרים שלי... כולם באיטונז, מנגנים ונשמעים על הכיפק, אבל ניסיון להעביר אותם לפוד מראה סימן אין כניסה וזהו. חיטטתי בעמודי העזרה של אודיבל וגיליתי שהפוד מגיע עם תוכנה שמאפשרת לו "שני רישיונות אודיבל" לדבריהם. האם יתכן? מה אתה אומר? יש דרך אלגנטית לפתור את זה? אני אטריד אותם בשאלות האלה גם, אבל אשמח אם תגיד לי מה דעתך (ואגב, האם פרמוט של הפוד יחזיר את המצב לקדמותו??? יש לך מושג בכלל???)

AGENT SHESH

New member
נתקלתי בבעיה דומה,

בתור ישראלי כמובן שניצלתי את האפשרות לקבל שני ספרים בחינם על כל חשבון..
אז יש לי שני חשבונות. במקרה הזה מה שעושים - יש תוכנה שמתלבשת על האייטןנס, אני משער שהיא מה שניסית, את יכולה לנסות את התוכנה השניה. (הורדה למעלה בSoftware באתר של אודייבל) מה שמותקן אצלך זה זה: http://download.audible.com/webinstall/ADMSetup.exe נסי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה הזאת, ולהפעיל את שני החשבונות. אם לא פועל - נסי עם התוכנה הזאת: http://download.audible.com/AM36/ActiveSetupRSDK.exe רוב הסיכויים שזה יפעל עם השניה, אבל היא לא מוסיפה את הדברים שיורדים אוטומטית לאייטונז.. בהצלחה!

אמאל'ה...

אני מבינה מעיון במה ששלחת לי שצריך להוריד איזו תוכנה בשם גולדוייב - ולשם כך גם לחזור ולהתקין אודיאבל מנג'ר ישן יותר... האם ניסית את זה אי פעם? איך זה עובד? אני לא רוצה לפצל, לקצוץ, לערבב ולהמליח את הקבצים - רק להמיר אותם למשהו שיאפשר לנגן אותם על הפוד... מתנצלת מראש על אינספור השאלות, אבל אשמח להדרכה לקשיי הבנה...

JustThomas

New member
אם כבר,

הפורמט שהספרים מסופקרים בו "ממולח ומקוצץ". מה שהמדריכים עושים זה לתקן את המצב הזה.

asafraviv

New member
אתם אשקרה הולכים להקשיב לסיפור הזה?

נראה לי דיי מפגר. פשוט אפשר לקנות את הספר ולקרוא - נשמע לי יותר כיף

כל כך נחמד מצדך להגיב ככה אסף...

גם בפעמים הבאות נשמח לשמוע מה דעתך על תחביבינו ועל מה שגורם לנו הנאה. ולמה להסתפק בהגדרה "מפגר", אתה יכול להרחיב את רפרטואר ההערות המחכימות והעמוקות שלך במגוון מילים דוחות אחרות. אנחנו ממתינים בנשימה עצורה.

asafraviv

New member
לא התכוונתי לפגוע בך ../images/Emo52.gif

רק רציתי לדעת האם באמת מישהו מקשיב לזה או שזה איזשהוא גימיק. לא צריך לקחת ללב ושוב סליחה אם פגעתי בך בכל צורה שהיא

אוקיי... ההתנצלות מתקבלת ../images/Emo13.gif

ובאותה הזדמנות: זה לא גימיק. אני מניחה שזה התחיל בתור פתרון לעיוורים שרוצים ליהנות מספרים ופשוט כבש גם את האנשים הרואים. באנגליה וארה"ב זאת תעשייה גדולה, ומיטב השחקנים והקריינים קוראים את הספרים האלה (יש אפילו פרסי ספרות מיוחדים לביצוע הקולי המעולה) ואפשר לקנות קלטות או דיסקים או להוריד ישירות מאתר שמתמחה בזה www.audible.com המגוון ענק, ויש המון אנשים שנהנים מזה - אתה יודע, לשמוע סיפורים תוך כדי ריצה או הליכה ברגל או בזמן נסיעות ארוכות ברכבת או טיסות ובזמן נהיגה, שלא לדבר על זה שאפשר לשמוע סיפורים בעיניים עצומות, בחושך, בלי להעיר את מי שישן אתך במיטה...

לפני שנתיים או משהו ראיתי בחנויות

גם בעברית. היו בסטימצקי וכאלה קלטות, אבל לא באותה רמה של קריינות כמו האנגליות (באירופה יש גם שפות אחרות כמובן) ועד כמה שידוע לי אין חנות להורדה של כאלה מהרשת פה ושם באימיול ראיתי גם קבצים ערביים - לוליטה של נבוקוב, למשל, אבל אני לא זוכרת מי מקריין, ואני זוכרת שאריק איינשטיים עשה ככה את סדרת הארי פוטר

הצלחתי, אייג'נט, אתה גאון

אז ככה: לא השתמשתי בתוכנה שצוינה בלינק ששלחת לי, כי מצאתי משהו קל יותר לתפעול והורדתי אותו מפוצח... audio converter של חברת river past אבל אם אתה מתכוון אי פעם להשתמש בזה שמע: רק גרסה 5.0.0 יודעת להמיר קבצי AA בגירסאות החדשות יותר התכונה הזו בוטלה, כנראה מטעמים של איומים מצד אודיבל וזכויות יוצרים וכדומה מצפוני שקט כי אני מתכוונת להמיר קבצים שבמילא קניתי בכסף מלא במסגרת המנוי זה כאמור עובד, אבל קצת ניג'וס (אחרי ההמרה, מן הסתם צריך להמיר את זה שוב לקבצים שיודעים לעצור ולסמן סימניות כדי שספר של 30 שעות לא יתחיל בכל פעם מהתחלה, ויש לי תוכנה כזו קוראים לה markable והיא של אותם חברים שעשו את אי פוד אייג'נט) אז אני אנסה בכל זאת לפרמט את הפוד ונראה מה יקרה זהו. תודה, אמרתי? כאן תם הנאום

למעלה