אווקיייי....

suf12

New member
אווקיייי....

כמעת לא כותבים פה דברים על שירי!! רק על אצמנו.. אז הנה שאלון!!
. איזה שיר של שירי את\ה הכי אוהב\ת?
. איך הכרת את שירי??
. מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך??
. מה שירי הכי?- דוגמנית, זמרת, רקדנית, שחקנית....??
. בכמה הופעות (עם בכלל!) של שירי היית\ה??
. פגשת אותה?
. ממתי נהיית\ה מעריץ שרוף?? נ.ב. עם יש לך תגובות על השאלון תשרשר\י

sapiri5

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo85.gif

איזה שיר של שירי את הכי אוהבת?אהבה קטנה והשקט שנשאר
איך הכרת את שירי??מ'זתומרת
מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך?? שירי
ועברי לידר.. אני חושבת
מה שירי הכי?זמרת
והכי צחוקים שהיא מנחה
|
בכמה הופעות (עם בכלל!) של שירי היית??
פגשת אותה?כן
. ממתי נהיית מעריצה שרופה? אממ קצת אחרי כוכב נולד וטיפה לפני אקזיט

אין לי כוח לשאלונים../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אלב שיהיה
איזה שיר של שירי את\ה הכי אוהב\ת? תברח
איך הכרת את שירי?? לא מכירה אותה
מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך?? שירי וקרן מה שירי הכי?- דוגמנית, זמרת, רקדנית, שחקנית....?? זמרת בכמה הופעות (עם בכלל!) של שירי היית\ה?? לא הייתי
יופי יופי תזכירו לי את זה
פגשת אותה?
ממתי נהיית\ה מעריץ שרוף?? אני לא שרופה

cate71

New member
אנייייייייייי

איזה שיר של שירי את\ה הכי אוהב\ת? זמן של חסד איך הכרת את שירי?? בתוכנית ראשונה של כוכב נולד....ראיתי אותו ופשוט "התאהבתי" מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך?? .בארוררר ששירי!!!!! מה שירי הכי?- דוגמנית, זמרת, רקדנית, שחקנית....?? .זמר..כפרע על הקול שלה בכמה הופעות (עם בכלל!) של שירי היית\ה?? . אמממ 6 אמממ זה כולל את "הלהקה" פגשת אותה? . אמממ כן פעמיים...כשהיא היתה בשדרות ועוד איפשהו לא זוכרת.... ממתי נהיית\ה מעריץ שרוף?? מתמיד......מההופעה הראשונה שלה בכוכב נולד

עונה

. איזה שיר של שירי את\ה הכי אוהב\ת? אהבה קטנה . איך הכרת את שירי?? דרל האירוויזיון משם בעצם התחלתי לאהוב אותה . מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך?? שירי.... . מה שירי הכי?- דוגמנית, זמרת, רקדנית, שחקנית....?? זמרת . בכמה הופעות (עם בכלל!) של שירי היית\ה?? 2 . פגשת אותה? לא . ממתי נהיית\ה מעריץ שרוף?? אירוייזיון נ.ב. עם יש לך תגובות על השאלון תשרשר\י

just adiki

New member
הו, נחמד..

. איזה שיר של שירי את\ה הכי אוהב\ת?"השקט שנשאר" . איך הכרת את שירי?דרך כוכב נולד . מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך??חוץ משירי? הלנה פפריזו . מה שירי הכי?- דוגמנית, זמרת, רקדנית, שחקנית....??זמרת!! . בכמה הופעות (עם בכלל!) של שירי היית\ה??אממ.. 1, 2- 2
. פגשת אותה?כןןן
בחתימות בצליל . ממתי נהיית\ה מעריץ שרוף??תמיד אהבתי אותה אבל שרופה זה התחיל מתקופת האירו', יותר נכון יום אחרי הקדם אירו

Cheetah Girl

New member
עונה

איזה שיר של שירי את\ה הכי אוהב\ת? תברח, לאן שלא תלכי, אהבה קטנה, כבר לא שלך...
איך הכרת את שירי?? כוכב נולד... מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך?? זה יהיה דפוק אם אני ארשום פה שירי, אז... בלינדה
(
) (ושלא תחשבו שאני לא אוהבת את שירי!!!) מה שירי הכי?- דוגמנית, זמרת, רקדנית, שחקנית....?? זמרת! בכמה הופעות (עם בכלל!) של שירי היית\ה?? ממ... 4,5 פגשת אותה? יאפ
ממתי נהיית\ה מעריץ שרוף?? אהבתי אותה מהאודישנים. אבל הערצתי באמת מהשיר דרך ארוכה. שם פשוט התאהבתי

siri7

New member
Me!!!!

איזה שיר של שירי את/ה הכי אוהב/ת? את כולם! איך הכרת את שירי?? אני לא מכירה אותה אישית!! בקיצקיץ מה הכוונה? מי הזמר/ה האהוב/ה עלייך?? שירי מיימון ואבריל לאבין....:) מה שירי הכי? זמרת למרות שהיא יכולה להיות גם דוגמנית (כי היא ממש יפה) וגם שחקנית! בכמה הופעות )עם בכלל!( של שירי היית/ה?? לא הייתי באסה לי!.... פגשת אותה? יפפפפפ...... ממתי נהיית/ה מעריץ שרוף?? מכוכב נולד! הערות: השאלון נחמד מאוד!....

pusher

New member
אויש איזה כפרה../images/Emo98.gif../images/Emo153.gif../images/Emo124.gif

. איזה שיר של שירי את\ה הכי אוהב\ת?-זמן של חסד,אהבה קטנה . איך הכרת את שירי??-כוכב נולד . מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך??-שירי מימון,אחרי מירי וקרן פלס
. מה שירי הכי?- דוגמנית, זמרת, רקדנית, שחקנית....??-אין ספק,זמרת . בכמה הופעות (עם בכלל!) של שירי היית\ה?? . פגשת אותה?-רק ראיתי,לא פנים מול פנים=\ . ממתי נהיית\ה מעריץ שרוף??-מאז האירוויזיון

../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

איזה שיר של שירי את\ה הכי אוהב\ת
זמן של חסד
איך הכרת את שירי
כוכב נולד
מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך
שירי, רוני
מה שירי הכי
זמרת
בכמה הופעות (עם בכלל!) של שירי היית
אמ.. 2 נוו היא מופיעה לי רחוק
פגשת אותה
כן..
ממתי נהיית\ה מעריץ שרוף
בתקופת האירוויזיון..

g a l4

New member
../images/Emo9.gif

. איזה שיר של שירי את\ה הכי אוהב\ת? תברח וכבר לא שלך . איך הכרת את שירי?? כוכב נולד
. מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך?? אמ...קרן,מירי ושירי
. מה שירי הכי?- דוגמנית, זמרת, רקדנית, שחקנית....?? זמרת!
. בכמה הופעות (עם בכלל!) של שירי היית\ה?? ראיתי אותה ביום העצמאות אם זה נחשב
. פגשת אותה?
לפני כמה ימים בלהקה
. ממתי נהיית\ה מעריץ שרוף?? קצת אחרי כוכב נולד

עונה..ממש אהבתי את השאלון..

. איזה שיר של שירי את\ה הכי אוהב\ת?לאן שלא תלכי,אהבה קטנה..וכדי שיראלה לא תתלונן-תברח
. איך הכרת את שירי??אקזיט . מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך??שירי [מן הסתם..] . מה שירי הכי?- דוגמנית, זמרת, רקדנית, שחקנית....??זמרת,אבל כל דבר שהיא תעשה היא תצליח בו.. . בכמה הופעות (עם בכלל!) של שירי היית\ה??בערך 10..הייתה תקופה שהיא הופיעה הרבה בסביבה שלי.. אהה וגם הלכתי למאמאמיה,פסטיגל ו"הלהקה" . פגשת אותה?יאפ . ממתי נהיית\ה מעריץ שרוף??לא זוכרת..אני גם לא ממש 'מעריצה' אני פשוט אוהבת אותה! היא אחד הדברים היותר יפים שקראו לי בחיים..

linoy7

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

כאילו מישו קורא
איזה שיר של שירי את\ה הכי אוהב\ת
השקט שנשארררררר
איך הכרת את שירי
בבי"ס היסודי
מי הזמר\ת האהוב\ה עלייך
נחשו
מה שירי הכי?- דוגמנית, זמרת, רקדנית, שחקנית
לדעתי? זמרת