אווץ' כואב...

maybemor

New member
אווץ' כואב... ../images/Emo178.gif

הזמן: יעף ראשון. המקום: בית הספר לסוופים, כריס לינץ, UK NETHERAVON. הארוע: לאחר תרגולת אין סופית של תכנוני SETUPS (פחות "HOOKS" ויותר "CURVES" לתוך הפניה ובגובה רב על מנת ולצבור מהירות אך גם צימצום טווח הסכנה והגדלת זמן התגובה) ביקשתי מכריס שילמד אותי את הטכניקה של סיבוב הגוף כנגד כיוון הנחיתה מייד לאחר "ישור" החופה והטסתה בצורה מקבילה לקרקע. כריס כמובן העיר שזו הפעם הראשונה שהוא נתקל במישהו עם פחות מ 500 צניחות שזהו רצונו אך השיב בחיוב. חצי שעה כיתה (הסבר תיאוריתי, התנהגות ארבע הרייזרים במהלך מצב הטיסה "הטבעית" של החופה והיחסיות שבינהן), מעט וידיאו שלו ו...ארר... HOP & POP ואני כאמור באויר יעף אחד. ה SETUP נראה כשר, הרוח בשלושה קשרים ב 1,000 רגל ותואמת לכיוון דרום ובחוזק גם על הקרקע וכשתורגל אני בתוך הפניה מאיץ (עדיין על ה VISION 132) ועד כה הכל נראה נכון, החופה מתיישרת בטבעיות בגובה הנכון וכמעט ללא נגיעה ברייזרים האחוריים ו\או בהגאים, לא מהר ולא לאט מדי, אני "סוגר" עם כפות הידים בהצלבה על אמצע מהלך הרצועות, שמירת יחס המתיחה של הרייזרים האחוריים. יד קידמית מושכת והגוף עושה ציר של 180 מעלות נגד כיוון הטיסה ו... כמו בסרט מצוייר בהילוך איטי אני מרגיש איך כפות הידים (זיעה?!) מאבדות בהדרגה מאחיזתן והרייזים האחוריים פשוט מטפסים מעלה. איה. קרקע, שמיים, ראש בקרקע (קסדה רכה ללא מצלמה כי את הקסדה שלי השארתי בישראל לצביעה), שוב שמיים (הפעם על הצד ויד ימין עמוק בתוך המייתרים), שוב קרקע (גיוונתי עם האגן), ומכאן אני הפסקתי לספור\ לא זוכר\ בוחר לא לזכור (מחק את המיותר :) אני מניח שכאן נכנס השוק משום שלקח לי יותר מחצי שעה להשתלט על פרץ הצחוק שתקף אותי אבל מכיוון שהכל נשאר במקום וחוץ מקצת אגו חבוט וכיס ריק - עלה לי בארגז בירות לכל מי שרק רץ לעברי- כולי שלם ומחובר. מעכשיו דיי בלגאן נעבוד על CRW... מספיק אני עם שטיקים וסוופים ברוורס סטייל JP הפסקתי לדי הרבה זמן... דודי מ. UK.

FalxOri

New member
שמחים שאתה חי

תודה על הפירוט והעדכון. ותזהר... O

mateos

New member
יא משוגע...

אתה...אתה חמוד..אתה (וגם קצת מטורף) !!!

חייל חי או גיבור מת../images/Emo122.gif

הי דודי אם כל הכבוד, ויש כבוד לא שאני מבין גדול ב Canopy Control ובכלל אני די מאושר כל פעם שאני מצליח לעשות את ה Flare בזמן עדיין חסר לי פרט מאוד שולי אתה מתכנן תרגיל שאתה לא ממש מכיר, לומד אותו תאורתית + אני מניח שמתרגל אותו מנטלית עד הקפיצה ובשום רגע לא ציינת כי תרגלת את הטכניקה באויר? לא חוכמה לתרגל את הסיבוב בגובה 0 על הפעם הראשונה אבל לפחות לנסות כמה פעמים בגובה 3 #@$^%* ? (יעני כאילו דה? ) בכל מקרה שמח לשמוע שיצאת בזול

למעלה