אווף:(

אווף:(

עכשיו ראיתי תפרק סיום של הסדרה בה"ד 1 ופשוט לא הפסקתי לבכות, במיוחד שאיתי (למי שעוקב )אמר שהוא נפרד מהחברה.. עכשיו חבר שלי בקורס מכי"ם והוא רוצה לצאת לקצונה, שזה לא הרבה אחרי סיום המכי"ם.. אין לי מושג מה יהיה איתנו..ואני פשוט בחרדות, לא רוצה להגיע ליום הזה ואני גם לא מסוגלת שלא לחשוב על היום הזה:( סתם רציתי לפרוק חח בטח המשך יבוא..

shiri59

New member
אהההההה עשית לי ספויילר!!

חחח זה זה שבא מלןנדון בן 25? \: אני מקווה שיהיה טוב, נשמע אדיוטי אבל אני מאמינה שעם החזקתם מעמד ע עכשיו אז גם בקצונה תצליחו, זה בטח יהיה יותר קשה, אבל בכל התקופה הזו של הצבא יש עליות וירידות, ומכשולים, ועיניין הקצונה יהיה קשה, אבל אם זה מה שהוא רוצה וזו השאיפה שלו.. אני מאמינה שתעברו את זה :) תודה על הספויילר חח

חח סורי על הספויילר

אבל לא רק הכל תלוי בי, כי נכון החזקתי 8 חודשים ככה ואני יודעת שיהיה לי קשה והכל אבל אני אולי כן אחזיק הבעיה היא מה איתו? הוא בנאדם שרוצה לשמור על החיים שהיו לו לפניי, על החברים המשפחה ועל הלבד שלו.. בגלל זה אנחנו לךא ביחד כל השישבת כשהוא בא הביתה והכל, ועכשיו זה בטח יהיה לו עוד יותר קשה כי הוא יחזור 21 28 יותר ממה שהוא יחזור 14 :( השבוע הוא יוצא הביתה אחרי שבועיים ואני סוגרת, מקווה שהוא יצליח להתגב אליי ושאני אפתח את הנושא הכאוב הזה:(

oneofus

New member
הכל תלוי בך!

לחי"רניקים כמעט אין חברות (פעם בחודש יציאות וגם אז עייפים) ולכן הכל תלוי בך! וחוץ מזה יהיו רבים אחריו ורבות אחרייך ....

toxic babe

New member
זה לא מעיד כלום על הקשר שלכם

זה שאיתי החליט להיפרד מחברה שלו, אז בסדר, כנראה שהקשר הזה לא מספיק חשוב לו. הכל תלוי בכם! תחיו את הרגע, תיהנו ואל תפחדי ממה שיכול לקרות מחר.

b188

New member
עברתי את זה ושרדתי :)

הכרתי את חבר שלי חצי שנה בערך לפני שהוא יצא לבה"ד 1 ושרדנו את זה.. אנחנו שנה וחצי ביחד.. דרך אגב, השלב הקשה באמת הוא כשהוא מתחיל תפקיד.. בה"ד 1 זה שטויות. יש לו זמן, יש לו לו"ז את יודעת מה הולך איתו, כשהוא מתחיל תפקיד את נשארת עם הרבה סימני שאלה.. פשוט אין לו זמן לכלום.. אני בטוחה שאם הקשר שלכם מספיק חזק (ולך יש מספיק סבלנות) לא תהיה בעיה.

למעלה