אווף

The Jone

New member
אווף ../images/Emo4.gif

למה אני כל כך ביישן? לאח שלי בן ה 13 כבר יש חברה ואני בן 16 ואין לי אפילו ידידה טובה. בכלל, כמעט ואין לי קשר עם המין השני. יש לי קצת קשרים עם בנות בבית הספר אבל איכשהו אני מתבייש להביא ידידות הביתה, וכל פעם כשחברים שלי או ההורים שלי מדברים איתי קצת על בנות אני מת מבושה..דיי כבר אני שונאאאא את זה! אני לא כל כך מכוער...אמנם יש לי קצת פצעי בגרות, אבל חוץ מזה לדעתי יש לי פנים וגוף יפים. פשוט נמאס לי כבר מהמצב הזה...

De-Panther

New member
תחשוב על זה ככה... תנסה להפסיק עם..

הביישנות מה כבר יקרה אם יצחקו עליך קצת?? תחשוב על מה שיקרה אם לא יצחקו עליך ואתה כבר גדול רד מהקטע הזה של הביישנות

zimes

New member
ממה (ממי) בדיוק אתה מתביש?

- מהוריך/אחיך ותגובותיהם אם תביא הביתה ידידה? - מהידידות - שאתה מתיחס אליהן, איכשהו, כאילו הן שונות כ"כ מהבנים החברים שלך, שאתה לא תדע מה עושים בבית? - אתה מרגיש שאתה "לא בסדר" אם אין לך חברה? משהו אחר? נסה להבין מה מפחיד אותך כל כך, ותעבוד על לנטרל אותו. בסך הכל - זה ממש ממש בסדר להיות בן 16 בלי חברה. אני מכירה אי אילו אנשים כאלה. גם נשואים ומאושרים. לא לכל אחד מתאימה "חברות" בגיל 10

FlamMAble

New member
אחלה עצה אורן.

לא!! יופי, הוא מתבייש והעצה שלך זה "אל תתבייש", כל כך טיפשי מצידך. בן 15, תקשיב אני מבינה לליבך, אני חושבת שהייתי במצב דומה והצלחתי להתגבר אליו לבד. רוב ההורים תמיד עושים פרצופים, ובוחנים אותך ואת החברה/ידידה שנכנסת איתך הביתה, זה פשוט טבעי אבל אני בטוחה שהם מבינים, ואין שומדבר שהם יכולים לעשות. הרי אתה לא נזיר או משהו, ואני מניחה שלא חינכו אותך להיות נזיר. אני חושבת שאתה צריך להיות קצת יותר פתוח עם ההורים שלך... הם האנשים היחידים שבאמת מכירים אותך כל חייך, ויכירו אותך עד יום מותם (זה הרבה זמן) ואם קשה לך לדבר איתם/כשהם מדברים איתך (על כל נושא) אתה נהיה נבוך סימן שהקשר ביניכם קטוע אתם צריכים לעבוד על הקשר ביניכם (גם אתה וגם ההורים שלך) ותרגיש יותר נוח לדבר איתם, זה פשוט יהיה יותר נוח לכולכם. אבא שלי למשל, הוא בין החברים הכי טובים שלי, וזה הכי נחמד בעולם. אבל לא כל ההורים פתוחים לרעיון שהילד שלהם מתבגר ומתחיל תהליכים שהטבע מטיל עליו. הם ישלימו עם זה. אל תרגיש לא בנוח להביא בנות הביתה בגלל ההורים שלך. ובקשר לבנות, אתה לא צריך להשוות בינך לבין אחיך בן ה-13 אתם אנשים שונים לגמרי, עם אופי שונה. אז יקח לך זמן להתגבר על הבעיה, פשוט אל תתייאש, אל תמהר לשומקום אתה סך הכל בן 16 (עוד קטנצ'יק) שהביטחון עוד יגיע אליך. הרי אתה חושב שאתה יפה, וזה מעולה! זה רק מוסיף. ואם לא יהיה לך ביטחון, אז ברגע שבת תתחיל איתך- הוא יצוץ לבד. מצטערת אם ההודעה קצת מבולגנת
בהצלחה!!! ושיהיו לך חיים יפים.

מיטללל

New member
אחלה עצה אורן.

אני רואה שאת חדשה פה, אז כדי להכניס אותך לעניינים, בפורום הנ"ל אנחנו לא מבקרים את העצות אחד של השני, וגם עקיצות (כן עוד לא משעשעות
) לא מתקבלות בברכה. ברוכה הבאה

מיטללל

New member
" FlamMAble "

הייתה אמורה להיות הכותרת. זה מה שקורה שמעתיקים את הדבר הלא נכון...

The Jone

New member
תודה לכולכם על העצות...

אני לא מרגיש שהבעיה עם ההורים שלי. היחסים בינינו באמת טובים מאוד. אנחנו מדברים ממש על הכל עד שזה מגיע לענין של סקס ובנות שם אני נעשה נבוך. וזה לא רק עם ההורים שלי אלא גם עם חברים, כשחברים מתחילים לדבר על בנות. תודה רבה רבה לכל מי שהגיב
ולילה טוב!

dana2909

New member
נכון, כי זה מביך

דבר ראשון, אתה לא באמת משווה את עצמך לאחיך הקטן נכון? אלא אם משהו השתנה, עד כמה שאני יודעת , חברות בין בני 13 שונה מ-א-ד מחברות בין בני 16. טבעי שנושא המין יביך, אתה רק צריך להבין, שכולם מהבחינה הזו כמוך, גם הם מובכים ממנו. עכשיו תשאל, למה אין לך "ידידות", ולמה אתה רוצה אותן. אולי מה שמתאים לך עכשיו זה דווקא להסתובב עם הבנים, וכשתגיע הבחורה שמתאימה לך לשטח אתה כבר תדע. ואז הבעיה שלך תהיה "רק" האומץ לדבר איתה.. וזה כבר נושא אחר.

יסמין43

New member
אולי פשוט עוד לא הגעת לשלב.

כל אחד מבשיל בקצב אחר לגמרי. אפילו בין אחים זה לא זהה. לא כל התפוחים מאדימים באותו רגע ולא כולם נופלים מהעץ בבת-אחת. לדעתי, קח את הזמן שלך. שום דבר לא בוער. יש נערים שבגיל 16 ההתבגרות הגופנית שלהם רק מתחילה. שלא לדבר על הנפשית.

FlamMAble

New member
סליחה

רגשות טעונים נגד אורן תמיד גורמים לי להתפרץ עליו. זה בהחלט לא היה במקום. לא יקרה שוב.

The Linkin

New member
אני מתבייש להביא הביתה

הכל, מחברות, דרך ידידות וחברים, לא לשכוח צפרדעים וחיות בר אחרות מוגנות ומוגנות פחות וכלה בבהמות מן המניין, אצלי זה בגלל שההורים פשוט חייבים לפתח שיחה, ובשיחה אני מתכוון משהו כמו הדיאלוגים בין השב"כ לשבויים הפלסטינאים

למעלה