אווף אני מאוכזבתתתת...

שניני23

New member
אווף אני מאוכזבתתתת...

היום הייתי במיונים שהיו בפילת...לא עברתי ותאמינו לי שזה מהזה לא פייר.. דיברתי אנגלית יותר מרמה בסיסית בראיון..אבל שהיא נתנה לי שאלה שנייה לתרגם מעברית לאנגלית ולא ידעתי להגיד "מעלית" "מדרגות נעות" לא עברתי כולי ממש מאוכזבתתתתתת שעל דבר כזה נפלתי...בכל אופן שיהיה לכולם בהצלחה אני לא חושבת שאגש שוב פעם למיונים האלה....!!!

plopit

New member
יוו קרה לי בדיוק אותו דבר!!!!!!!!

שכחתי איך אומרים מעלית ומדרגות נעות וכל הראיון דיברתי כל כך טוב ונפלתי על השטות הזאת וברגע שיצאתי מהראיון עבר לי הבלאק-אווט ונזכרתי אבל לא עברתי את המיונים הללו וחבל..ומה שכן התקבלתי ל-לאופר ואני אבודה מבחינת שכר...ממש רוצה לדעת האם השכר לא נמוך מידי ושהוא סבבה..... פליז תענו לי על ההודעה למטה!!!! :) :)

malder

New member
שכר...

אפשר לעבור את ה- 4,000... זה תלוי כמה לילות וכמה סופ"שים תעשי... אם תעשי את כל הסופ"שים ורוב המשמרות שלך יהיו לילות, אז בכיף תגיעי ל- 4.5-5 נטו...

dgalit

New member
תאמיני לי

שזה יכול להיות עוד יותר לא הוגן.. אני לפני כמה שנים ניסיתי את מזלי במיונים לאל-על.. עברתי את כל היום: מבחנים פסיכוטכניים (כי באמת צריך לדעת לחשב שברים כשמגישים קפה לנוסע), ראיון באנגלית, דינמיקה קבוצתית..(וכמובן מבחן הגובה) מהבוקר עד צאת הנשמה.. ובסוף קיבלתי מכתב שלא עברתי (הם לא יודעים מה הם הפסידו).. אבל כל עכבה לטובה.. כי יצא שבסוף לא הייתי יכולה לעבוד שם עם הלימודים שהיו לי.. וגם ראיתי איזו חברה זאת אל על לעומת לאופר.. אז.. יבוא משהו טוב יותר
בהצלחה.

plopit

New member
שאלה שאלה!

מה זאת אומרת איזו חברה זו אל על לעומת לאופר? כי אל על גנובים ממש ? ולאופר יותר סימפטיים ? אני באמת שואלת..אני די לחוצה .... מפני שזה נראה לי די קשה לשלם שכר דירה ולחיות סבבה מ4000 ...לא? אני לא סטודנטית אז זה משנה משהו? יותר משמרות..? ומצד שני אני ממש רוצה את העבודה... ואווו אני מבולבלת!
איזה קונפליקט מטורף :) חח

kan sham

New member
למה באמת הרבה יותר קל

להתקבל לחברות כמו לאופר ו- QAS מאשר לאל על? השכר נראה אותו שכר.... מישהו יודע איך האווירה ב- QAS ? האם נחמד לעבוד שם כדייל קרקע? כי באל על הבנתי שאווירה פחות נחמדה...

get well

New member
אני לא יודעת איך הבנת את זה אבל באל על יש

אחלה אנשים ואחלה אווירה גם בקרקע וגם באוויר.. זה שהמיונים יותר קשים זה לא אומר שהאווירה פחות טובה. לכל חברה יש את הסטנדרטים שלה..יש הבדלים בשכר והבדלים בכמוצ העבודה לאל כל יש הרבה יותר טיסות מכל חברה אחרת אז עובדים יותר

dgalit

New member
כנראה בגלל ש..

אני רק משערת.. אל על היא החברה הלאומית והתנאים שם יותר טובים מבחינה טכנית (הסעות/ארוחות ואני מניחה שעוד כמה דברים שאני לא יודעת).. כל השאר התנאים די דומים בין החברות, אולי קצת פחות טובים מאלעל, אבל לדעתי, בלאופר יש אווירה נעימה יותר, אין דיסטנס כמו באל על שחושבים שהם עכשיו בצבא או משהו כזה, עובדים יחד ונהנים.. ברור שכל תקופה היא משהו אחר, אני נהניתי בתקופה שלי בלאופר, אחרת לא הייתי נשארת שם 4 שנים.. אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי.. כבר אמרתי את הדברים האלה פה.. כשעבדתי בלאופר, והייתי רואה את הדיילות של אל על עם פרצוף חמוץ ומעצבן, וגם של דיילות האוויר, שהרגע נחתו אחרי ששירתו נוסעים בטיסה ובמסוע כבר שכחו מזה, לעסו מסטיק, הדליקו סיגריה ודחפו כדי לקחת את המזוודות שלהם, אותי זה הגעיל.. מקווה שמה שניסיתי להגיד מובן..

kan sham

New member
תודה :), מובן בהחלט

אולי ידוע לך משהו על QAS? כי לשם התקבלתי,בעוד שבלאופר עדיין לא חזרו אליי אחרי ששלחתי להם את קו"ח......

dgalit

New member
לא ממש

למרות שאולי QAS עדיף.. יש להם את כל חברות התעופה השוות.. בריטיש, קונטיננטל, סוויס..

get well

New member
פרצוף חמוץ?

בזמן האחרון הכל בטרמינלים יש פרצופים חמוצים. אני חייבת לא להסכים אני רואה דווקא פרצופים חמוצים בכל החברות. בכל מקרה הדיילים באל על מאוד חברים אחד של השני וזה אחד היתרונות בעבודה. מה רע בלעשן אחרי טיסה של 12 שעות??

dgalit

New member
ובגלל זה

אמרתי שאני מדברת על התקופה שלי, ושכל תקופה היא אחרת.. ברור שיש המון הרבה פרצופים חמוצים, אנחנו אחרי הקיץ והחגים.. כשאני דיברתי עם דיילות אוויר (חברות שעזבו כבר את אלעל) הן אמרו לי שכל טיסה צריך להתחיל להכיר מחדש דיילים, ובד"כ כולם סנובים, אבל זה מה ששמעתי, אני לא מדברת מניסיון של אלעל, אני מדברת מניסיון אחר.. אין לי בעיה שיעשנו, שיהרגו את עצמם.. אבל, המזוודות שלהם גם ככה יוצאות ראשונות, מה הבעיה להיראות ייצוגיים עוד כמה דקות ולעשן בחוץ, במקום לדחוף את הנוסע שהרגע היה הלקוח שלך, עם סיגריה בפה כדי לקחת את המזוודה.. מן הסתם היום זה אחרת, כי אי אפשר לעשן ליד המסוע כמו פעם..

get well

New member
העבודה לא מבאסת פשוט

בזמן האחרון לחוץ בשדה ואין מה לעשות כל בודה כשהיא יותר מידי אז אנשים יהיו עייפים ויסתובבו עם פרצופים חמוצים בתקווה לקצת חופש

tomerikoc

New member
שני דברים אפילו שלוש

1. אם יתמזל מזלך...אנחנו מגייסים לVIP... 2. אנחנו מחפשים גם דיילות משרד..מי שמעונין לשמוע עוד שיפנה אלי בפרטי. 3.גלית איפה הלויאליות ללאופר? יש לנו את לופטהנזה... 3.גם אני ניסיתי להיות דייל אוויר באלעל והתקבלתי..זה שלא רציתי זהמשהו אחר הכסף לא שווה את ה"אף למעלה" והתנשאות של החברה הזאת כלפי הסובבים אותה...

קטי23

New member
מאיזה חברה אתה?

ולאן אתם מגייסים וי איי פי? ומזה דיילות משרד? תודה....

dgalit

New member
קטי, עניתי כאן למישהו ששאל

על תפקידים בלאופר, ואפילו צירפתי לינק ללאופר.. יש בלאופר מחלקת VIP, של דיילים שמלווים נוסעים בתחנות השונות בשדה.. ביטחון, צ'ק אין, דרכונים ולמטוס.. שם אני עבדתי, יש חבר'ה טובים ואיכותיים, כי העבודה היא עם אנשי עסקים ובגלל זה גם האנגלית צריכה להיות טובה, ואם יש שפה נוספת אז בכלל, כיף לעבוד שם, אווירה מעולה וכשיש פחות עבודה אז עוד יותר כיף לבוא לעבודה, אבל כנראה שזה כבר לא יקרה, טפו טפו טפו, שלא ייפלו שוב תאומים..

קטי23

New member
בעקרון, אני מחכה לתשובות סופיות מישראייר,

אבל בהחלט חושבת לכיוון אם זה לא יסתדר.... אני יודיע לך בהמשך כי אם כן ארצה הכוונה איך להגיע למחלקה הספציפית הזאת..... נשמע ממש טוב. תודה רבה, ומה שלומך חוץ מזה?

get well

New member
ככה..חכה חכה תבוא לשמור מקומות

או להעביר נוסעים בדלפק EXPRESS...

tomerikoc

New member
אני עברתי את שלב הליווים של הנוסעים...

אם יצאתי מהמשרד כנראה שיש סיבה... חוץ מזה...מתי עזרת לי?..

למעלה