אווףף חברים.. זה בטוח שבנות גילמור לא באות לערוץ 3? אולי בעונה הבאה..? יש איפשהו שידורים חוזרים..?!
A A d i d a New member 22/12/03 #1 אווףף חברים.. זה בטוח שבנות גילמור לא באות לערוץ 3? אולי בעונה הבאה..? יש איפשהו שידורים חוזרים..?!
B blue dragonfly New member 22/12/03 #2 כן, כן../images/Emo4.gif ושאלו את השאלה הזאת כבר המון פעמים וכתוב את התשובה ב"שאלות נפוצות" או משהו כזה אז חבל כל פעם ליפתוח דיון על זה . לערוץ 3 סדרות של WB לא מגיעות, הוא מוחרם, מנודה . כרגע לא ברור לאיזה ערוץ הסידרה תגיע, אם בכלל .
כן, כן../images/Emo4.gif ושאלו את השאלה הזאת כבר המון פעמים וכתוב את התשובה ב"שאלות נפוצות" או משהו כזה אז חבל כל פעם ליפתוח דיון על זה . לערוץ 3 סדרות של WB לא מגיעות, הוא מוחרם, מנודה . כרגע לא ברור לאיזה ערוץ הסידרה תגיע, אם בכלל .
P PURPLE CHICKEN New member 22/12/03 #3 נעלם. נגוז. התפוגג. נמוג.../images/Emo3.gif בחרי את המועדף. שששששששש... זאת נקודה רגישה. אבל (!), אני צופה שתוך כמה חודשים מישהו קונה לנו את באג. חושי הנבואה שלי בזבל, אבל מי יודע? אולי אני אפתיע! לא לאבד תקווה.
נעלם. נגוז. התפוגג. נמוג.../images/Emo3.gif בחרי את המועדף. שששששששש... זאת נקודה רגישה. אבל (!), אני צופה שתוך כמה חודשים מישהו קונה לנו את באג. חושי הנבואה שלי בזבל, אבל מי יודע? אולי אני אפתיע! לא לאבד תקווה.
M mays New member 24/12/03 #4 שידורים חוזרים גיליתי את זה בטעות... אבל בשישי בלילה, בשעה 3:00 יש (בערוץ 3) שלושה פרקים ברצף (העונה השניה).
שידורים חוזרים גיליתי את זה בטעות... אבל בשישי בלילה, בשעה 3:00 יש (בערוץ 3) שלושה פרקים ברצף (העונה השניה).