D amaged R oses
New member
אווףףףף../images/Emo10.gif
נכון שסיפרתי על ההיא לפני כמה ימים... אז אני לא יודעת מה נסגר איתה... היא יודעת שאני יודעת שהיא לסבית.. וכל הזמן היא נוגעת בי ומתגרה בי וזה ממש פלרטוטים.. למרות שבין חברות תמיד יש נגיעות והתגרויות וכאלה... זה לא, זה פשוט מוזר. היום היא נגעה לי במכנס ברגל וממש "מיששה" לי את הרגל כזה.. ואם לא הייתה לה חברה והיא הייתה נשמעת כ"כ מאוהבת בה אולי הייתי מאמינה לזה שאולי יש משהו או שהיא רוצה שיהיה... ואני רוצה להתרחק
אבל היא גם מתגרה בי!!! ואתמול היא באה ללכת לאוטובוס והיא תפסה אותי נתנה לי נשיקה וזה היה חצי בפה.. ונכון שזה יכול לקרות בטעות.. אבל היא החזיקה אותי חזק כזה..
ואני מ-ת-ח-ר-פ-נ-ת.. אני לא אהיה מסוגלת להגיד לה שומדבר, אני ביישנית מידי.. ושוב.. זה נשמע שהיא ממש מאוהבת בחברה שלה
אפילו אם אין לכם עצות רק תנחמו אותי
אגב, מתי הוחלט המפגש? (משום מה ההודעה הקודמת שלי לא מצליחה לקפץ לה)
נכון שסיפרתי על ההיא לפני כמה ימים... אז אני לא יודעת מה נסגר איתה... היא יודעת שאני יודעת שהיא לסבית.. וכל הזמן היא נוגעת בי ומתגרה בי וזה ממש פלרטוטים.. למרות שבין חברות תמיד יש נגיעות והתגרויות וכאלה... זה לא, זה פשוט מוזר. היום היא נגעה לי במכנס ברגל וממש "מיששה" לי את הרגל כזה.. ואם לא הייתה לה חברה והיא הייתה נשמעת כ"כ מאוהבת בה אולי הייתי מאמינה לזה שאולי יש משהו או שהיא רוצה שיהיה... ואני רוצה להתרחק