אווףףףף

D amaged R oses

New member
אווףףףף../images/Emo10.gif

נכון שסיפרתי על ההיא לפני כמה ימים... אז אני לא יודעת מה נסגר איתה... היא יודעת שאני יודעת שהיא לסבית.. וכל הזמן היא נוגעת בי ומתגרה בי וזה ממש פלרטוטים.. למרות שבין חברות תמיד יש נגיעות והתגרויות וכאלה... זה לא, זה פשוט מוזר. היום היא נגעה לי במכנס ברגל וממש "מיששה" לי את הרגל כזה.. ואם לא הייתה לה חברה והיא הייתה נשמעת כ"כ מאוהבת בה אולי הייתי מאמינה לזה שאולי יש משהו או שהיא רוצה שיהיה... ואני רוצה להתרחק
אבל היא גם מתגרה בי!!! ואתמול היא באה ללכת לאוטובוס והיא תפסה אותי נתנה לי נשיקה וזה היה חצי בפה.. ונכון שזה יכול לקרות בטעות.. אבל היא החזיקה אותי חזק כזה..
ואני מ-ת-ח-ר-פ-נ-ת.. אני לא אהיה מסוגלת להגיד לה שומדבר, אני ביישנית מידי.. ושוב.. זה נשמע שהיא ממש מאוהבת בחברה שלה
אפילו אם אין לכם עצות רק תנחמו אותי
אגב, מתי הוחלט המפגש? (משום מה ההודעה הקודמת שלי לא מצליחה לקפץ לה)

רק שאלה..

אם היא הייתה בחור,והיתה לה בת זוג..לא היית אומרת שהוא די בוגדני ולא היית מתרחקת?. לדעתי עיר קוקה קולה. אני פנויה גם ברביעי,או שבשבוע הבא אמצע השבוע את מבינה שאת האישה האחרת שהיא מתחילה איתה?..

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif אני לא בטוחה שהיא מתחילה=/

זהו שאני לא יודעת מה היא עושה בכ"ז יש הבדל כי לחברות יש קשר טוב ובתור חברה(לא GIRLFRIEND) אנחנו חברות דיי טובות אז אני לא יודעת פשוט... ולא הבנתי מה עיר קוקה קולה XD

../images/Emo45.gifמסכימה. ולגבי קוקה קולה-

שמעתי היום שנגמרו הכרטיסים. ואני הזמנתי כבר מזמן ולא חזרו אליי. אומרים שיש המון תלונות על זה. מה עושים?

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif אני מקווה שזה יקפיף@$)#(!!#()

סיפרתי לה אתמול.. היא ידעה, פשוט ידעה.. והייתי מתוסכלת מדברים אחרים בחיים שלי, בסערת רגשות.. והיא שאלה אותי במסנג'ר מה קרה ואמרתי לה שבלה בלה וגם היתאהבתי במישהי והיא תפוסה.. והיא שאלה ואמרה שיש לה זכות לדעת(למי שאני מאוהבת בה) ושאלה ותחקרה ואמרתי שכן ואני מפחדת לספר לה.. אז היא אמרה אם אנחנו קרובות וסיפרתי לה שלא היינו ועכשיו אנחנו באותה כיתה.. וברור שהיא הבינה מזה כי יש לנו רק 6 בנות בכיתה ואפחד מהן לא חברה שלי.. בקיצור זה היה מובן. היא אמרה שתעזור לי להתגבר והיא יודעת איך זה.. היא תהיה פה בשבילי ותתמוך וכו'. ושהיא צריכה לדבר איתי יומראשון.. אני התנהגתי אליה נורא מגעיל, כי יש לי תכונה כזו, מתי שאני לא מקבלת מה שאני רוצה, או לא שומעת מה שרציתי לשמוע. אני ישר לא רוצה לדבר.. ישר "ברוגז" שכזה.. עוד משהו.. שאלתי אותה אם היא ידעה.. כי היא כל הזמן נתנה לי רמזים שהיא יודעת, ואני נתתי לה רמזים שאני אוהבת אותה. אני לא רוצה להיות הביץ' כמו שאמרתי.. ולהפריד ביניהן. אבל אני רואה את זה ככה... אם היא תיפרד ממנה בשבילי/ביגללי (הלוואי אבל אין מצב) אז עדיף שבנאדם יהיה עם מי שהוא אוהב מאשר שהיא תהיה איתה ותשחק איתה? ככה לא יוצא מצב של "האישה האחרת" לא? אני כ"כ ארוץ לספר לכם מה קרה יומראשוןןן:] ואני יודעת שחפרתייי אבל תגיבווו

למעלה