אוונט

annes

New member
אוונט ../images/Emo46.gif

אז מסתבר שאין צדיקים בסדום....
אמרתי שנמסה לי פטמה של אוונט במיקרו?? אמרתי - התקשרתי אליהם - מה הם אומרים? שהם לא אחראיים על סטרליזציה של המוצרים שלהם בכלל - כלומר, פטמות, בקבוקים מה שלא יהיה - שמתי בסטרליזטור - אף אחד לא אחראי לי שהבקבוק יוצא שלם או לא - לא משנה שהשתמשתי במכשיר בדיוק לפי ההוראות, שמדובר בפטמה חדשה לגמרי - אין עם מי לדבר
והם לא אחראים - לא מרגיז?

הייתי פונה למנהלת שירות לקוחות

ואם זה לא היה עוזר אז למנהל שמעליה וכן עד הלאה... נשמע לי מאד חמור שנמסה הפטמה. לי מעולם לא נמסו דברים במיקרו בסטריליזיה.

galigal33

New member
חרא שרות לקוחות!

בשרות לקוחות בי פרי שלחו לי 4 בקבוקים אחרי שהתלוננתי +פטמות שלב 0 ועוד צינוריות אקסטרה. זה באמת מרגיז. ועוד אחרי שהוציאולהם שם רע עכשיו הם מצדיקים אותו גם בשרות שלהם. אני הייתי מבקשת לדבר עם מנהל שרות הלקוחות. זה בד"כ עובד לי יותר טוב במיקרים של תשובות מטומטמות ואטומות!

תכתבי מכתב תלונה

עם עותק למנהל השווק שלהם. אני מאמינה שתלונתך תטופל. כנראה "נפלת" על נציג אדיוט שלא היה לו כוח לטפל בפניה שלך. ממש קשה להאמין שזו המדיניות של אוונט.

annes

New member
תודה ../images/Emo140.gif

זה באמת רעיון טוב - ממש התרגזתי מזה

תאירעות

New member
לא לוותר!!!../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif

בוודאי שזו אשמתם,וממש מוזר שהם ככה מזלזלים בלקוחות שלהם... אם יש לך את השם של הנציגה את צריכה לדעתי להפנות אותה למנהל/אחראי. תתקשרי שוב ותבקשי את האחראי!! באמת חוצפה!

למעלה