אוונט מטריד..

Loren13

New member
אוונט מטריד..

הבנתי שבגלל האראנים נקסון הורידו את הEXP שכל מפלצת מביאה, כדי שהם יעלו לאט.. ובגלל זה אנשים לא קונים ליצ'ים או מתאמנים כלכך.. יש מצב שמישהו יודע עם נקסון יעלו את הEXP כפי שזה היה? ומתי האוונט הזה הולך להיגמר? תודה

שהארנים יעלו לאט?

לא נראה לי הגיוני היות והם רוצים שדווקא אנשים יעופו רמות ויעלו ל30/70/120 כך שאני בספק אם הם הקטינו אלא דווקא אולי הקטינו את השורת EXP שלהם כדי שיעופו רמות... לפי מה שאני רואה הEXP ממש ממש לא שונה. האיוונט עכשיו נראה לי הוא עד אחרי שתיכנס השנה הלועזית החדשה.

Loren13

New member
פשוט..

אפחד לא קונה ליצ'ים, וכולם אומרים שעכשיו מקבלים חצי EXP ממה שאמורים לקבל מכל מפלצת.. דווקא אני מקבלת אותו דבר כמו שקיבלתי, גם עם דאבלים וגם בלי.. אבל זה בגלל שאני הורגת בכללי אחרים מקבלים חצי. זה לא כלכך מובן, אבל ניסיתי להתאמן עם כמה חברים וכולם קיבלו חצי ממה שאמורים לקבל. חח מתי תיכנס השנה הלועזית החדשה?

ToryMaster

New member
זה לגמרי תלוי

אם אתה משתתף בהריגה של המפלצת אתה מקבל יותר EXP, אם אתה לא משתתף אתה מקבל הרבה הרבה פחות.

Loren13

New member
הרגע הסבירו לי

זה שקונה ליצ' מקבל 20% מההריגה עצמה. זה שמוכר מקבל 80% ככה שאפחד לא יקנה ליצ'ים עד שישנו את זה.. כי זה לא שווה קנייה, אם כל אחד יקבל פחות ממה שהוא צריך, ואפילו דאבלים לא יעזרו.. לא שווה את הכסף שאת מוציאה. בגלל זה הרבה אנשים פורשים עד שזה יגמר. (אם זה יגמר) זה פשוט מרגיז, כנראה שגמאני אפרוש עד הפאץ הבא. אין כסף לשיקויים P:

Don Nirtin

New member
סליחה אבל האנשים האלה מפונקים.../images/Emo87.gif

וגם עצלנים. זה משחק שבו עובדשים קשהההההההההההההה בשביל להגיע לתוצאה מאוד מספקת. אם האנשים לא מסוגלים לשחק ולעלות רמות בעצמם- אז בשביל מה הם משחקים בכלל?

ReallyWrong

New member
לפי מה שהבנתי הורידו את אחוז האקספי ש

זה שעושים לו ליצ' מקבל

ממה שסוכריה (סורי לא זוכרת את השם../images/Emo13.gif)

כתבה לא שינו את זה עדיין...

שינו את אחוזי ה ליץ' 20 % לפאסיבי במקום 40%

לא שינו בנתיים את ה PG שזה סקיל של הרואים שמאפשר ליץ' מבוסים ברמות מאד נמוכות. בעיניי זה מעולה. אנשים יעבדו בשביל הדרגות שלהם ובדרך גם ילמדו אייך להלחם עם הדמות שלהם ולא נקבל אנשים דרגה 13X בלי שהם יודעים אייך משתמשים בסקילים.....

deisy

New member
../images/Emo45.gif

אני גם בעד! פחות מפות תפוסות ע"י בישופים או אייס מג'ים... יותר אנשים שמשחקים כי הם אוהבים לשחק ולא כדי לרדוף אחרי רמות... יש בעניין הרבה פלוסים!

למעלה