אוונגרד - רמת החיל

גידי42

New member
אוונגרד - רמת החיל

חשקה נפשנו בהמבורגר טוב להשביע רעבוננו בצהרי יום השבת. לאחר שבאגדיר עשו פוזות, רק בחוץ, רק בשעה זו וזו , החלטנו להשים פעמנו לאוונגרד. הסימן שלא התאכזבנו היה שמהר מאד שכחנו את אגאדיר. המקום יפה, גדול מרווח, מרוהט במיטב הסיגנון האמריקאי, על כל המשתמעה מכך. כפי שתוכלו לראות הביקורת לא תהיה ממש מגוונת יען כי בהמבורגרים (כמעט רק בזה) עסקינן. מכיון שכבר טעמנו את נחת זרועה של המסעדה (גודל המנות ממש לא אנושי והם מאד נדיבים) הסתפקנו (ומדובר ב-5 פיות) במנת פתיחה אחת - כנפי עוף שהגיעו כ- 20 במספר בצלחת ענקית והשביע את כל המסובין. יפה! ולהמבורגרים: המבורגר לי עם רטבים (שאפשר לבקש אותם "בצד") חרדל, פלפל וצי'לי קונקרנה. עוד אחד דומה אבל עם רוטב צ'ילי בלבד. אחד "המבורגר אוונגרד" הכולל ביצת עין וקודלי חזיר (בייקון בלעז- טפו טפו ישמרנו אלוהים..) ועוד אחד עם רוטב פטריות ושמנת. המנות ענקיות (למרות שאנחנו, מה לעשות, מהאסכולה שאין לה ברירה אלא לגרוס שהגודל לא קובע...) מוגשות בלווית צלחת סלט ירקות ענקית ובתוספת צ'יפס או תפו"ח אדמה אפוי או אורז. מנה לעילה ולעילה. עשוי במידת הצליה המבוקשת בדיוק וטעים עד מאד. החמישית רצתה להיות מקורית והזמינה ניתחי עוף ברוטב טריאקי חריף ועדין כאחד. מנה מצוינת. לסכום, על כל אילה + בירות ושתיה קלה שילמנו 425 ש"ח לפני שרות שהיה מעולה ותוגמל בהתאם. אין ספק שוב נשוב. גישה ככה ככה לנכים.

B r u l e

New member
אוונגרד

עוד לא הייתי ברמת החייל, אבל זה שבאיבן גבירול הוא ממש מעולה. מנות ענקיות ונדיבות ובשר (בד"כ) טוב. אם כי היו לי נפילות שם, אבל הרמה די יציבה. השירות חביב מאד מאד וסובלני. חוץ מזה אחלה ביקורת.

liti

New member
לי דווקא הייתה נפילה שם,

שלאחריה פשוט הדרתי רגלי מהמקום. מה שקרה זה שהאוכל היה בינוני למדי והיחס בינו לבין המחיר היה מוגזם. למשל הקרפצי'ו בקר שמחירו מעל 50 ש"ח היה עלוב בגודלו ובטעמו והוגש עם לחמניות סופר וחמאת תנובה במנה אישית (באריזת 10 גרם או משהו כזה כמו שמגישים בבתי מלון), ומלבדו גם המנות העיקריות שהזמנו היו מאכזבות (המבורגר תפל וחזה עוף סתמי עם איזהשהוא רוטב). מאז, כאמור, לא חזרנו לשם, אבל תמיד טוב לקרוא- ועוד מפי מיודענו גידי- על שיפור באיכות ועל הנאה גמורה של הסועדים. מקווה לקרוא עוד ביקורות כאלו גם על מקומות אחרים!

Amoureuse

New member
לא מקום לקרפצ'ו

אני מאד מחבבת את אוונגרד אבל יש לזכור שזו מסעדה אמריקאית ולהזמין בהתאם. זה כמובן לא תירוץ לנפילות שהיו לך בעיקריות

meravbr

New member
ליטי, אחרי שכולם התנפלו עליך

על הזמנת הקרפציו, אני יכולה להןדות שסביר שגם אני הייתי מזמינה - ומתאכזבת... טוב זה מה שקורה כשאנחנו מבייצות

גנבת לי את הקומפלימנט!!!

אני מאד כעוסה ועצבנית שחטפת לי את רשות הדיבור והחלטת לכתוב דווקא על המסעדה בה ביקרתי אתמול אבל את האמת אחרי שקראתי, אמרתי לעצמי שעשית עבודה כל כך טובה וכתבת בצורה קולחת וברורה שמי אני בכלל שאוכל לחלוק על דבריך... ועד כאן הייתה הקדמה ואם לא הבנת הכול היה בצחוק
בכל מקרה הייתי עם 2 חברים (הם כבר היו שם פעם ובשבילי זו הייתה פעם ראשונה) ובתור אחת שבשר הוא לא מרכיב חשוב בתפריט שלה אפשר לומר שהמנה שהזמנתי הייתה בול פגיעה. היא נקראת קנטקי וזה שילוב של סלט (יותר נכון הרי חסה) עם חתיכות של חזה עוף בתיבול מצוין!!! המנה לדעתי יכולה להספיק ל 2 אנשים ואפילו ל 3 (אם אתם מגיעים לא רעבים) אני לא יודעת למה, אבל ציפיתי שהמסעדה תהיה הרבה יותר יקרה ופלצנית, אולי בגלל השם, אולי בגלל המקום,מה שבטוח שלא דובים ולא יער, המקום ממש נחמד והמחירים סבירים ביותר. וכמו שאמרת שוב נשוב!!!

Lear22

New member
לי גם היתה בעיה שם פעם

כשבאתי לשבת שם ברמת החייל - עוד כשהם היו ממש ממש חדשים - ורצו מאיתנו מחיר מינימום על ארוחה - משל הלכנו לראות הופעה של דנה ברגר בלוגוס ואנחנו חייבים להזמין צ'יפס שמנוני ותפל. אז נורא התעצבנתי עליהם על זה. מאז הייתי שם פעם אחת עם חברים והיה ממש מצויין. המבורגרים טובים וגם סנדויץ' עם חתיכות אנטריקוט ומוצרלה היה טוב מאוד. באבן גבירול עדיין לא הייתי כי תמיד כשאני מגיע למתחם הזה זה או לג'ירף - המשתפץ אט אט - או לנונה ואם ממש לאכול אז לבראסארי. והאמת שאני לא רואה שהמקום מאוד מלא, לפחות כשאני עברתי שם. אגב,יש פה מישהו שאכל בסטייק דוט קום בהרצליה? היום עברתי שם בדרך חזרה מהמכון כושר וראיתי שהמקום ממש מפוצץ, וזו לא הפעם הראשונה שאני עובר שם בערב ורואה אותו ככה, ואני לפחות לא מכיר דיבור על המקום. מישהו היה\מכיר?

גידי42

New member
ממליץ על סטייק דוט קום..

אכלתי שם מזמן, קצת אחרי שפתחו. אחלה פילה, לא יקר יחסית. נראה מקום מאד סימפטי ונעים. לאוהבי בשר נטו נטו

גידי42

New member
הילי פילי....

בפעם הבאה שנהיה באותה מסעדה נתאם ואני מבטיח לתת לך לכתוב.ליטוש... באמת קרפצ'ו באוונגרד זה בערך כמו להזמין סושי באחמד וסלים!!! ואני ל מאמין שההמבורגר היה טפל... אולי היית בביוץ? לפי מה שקראתי כאן יש לדה כל מיני תופעות לוואי משונות!!!

כמה מלים טובות נוספות על אוונגרד

א. ארוחות הבוקר שלהם מוגשות כל היום. אז נכון שלא מדובר בארוחות בוקר מיוחדות או שוות באופן היסטרי - גבינות סטנדרטיות, ביצים וכו' - אבל הדיל נדיב וכולל שתיה קרה וחמה וכו', יש קצת גיוונים (שכחתי איזה, זה היה די ממזמן) וכאמור - מוגש כל היום- וזה היה אחלה לארוחת ערב משפחתית אחת עם האחות הצמחונית ואני שמעדיפה ארוחות בוקר על בשר... ב. בפעם האחרונה שהייתי שם (חודשיים בערך) רציתי משהו אלכוהולי אך לא ממסטל לשתייה, והמלצרית המליצה על משקה על בסיס ליקר תאנים. לא יודעת מה מזגו לי שם, אבל היה מצוין. הבחור שאכל איתי גם מאוד נהנה מהבירה שלו, ובכלל ברמת האלכוהול הם אחלה. ג. נקודה למחשבה- לדעתי יש גישה לנכים למסעדה עצמה, אבל לשירותים מובילות כמה מדרגות ואני לא בטוחה ששם יש רמפה...

שמחון

New member
אוונגרד אבן גבירול

אני אוכל שם לפעמים ומסכים עם הביקורת של גידי.מנת כנפי העוף גדולה מאד ויכולה להיות גם מנה עיקרית. ההמבורגרים היו טעימים בכל הפעמים שהייתי שם. לגבי ההערה שהמקום לא נראה מלא, מניסיוני כדאי להזמין מקום לצהריים בימי שישי.

עמית@

New member
גם לי היתה טעים שם -

(אוי- זכרונות מחלת הבצל עולים במוחי הקודח והרעב..)

Lear22

New member
חלות בצל...

עמית הזכירה לי פתאום כמה אני אוהב חלות בצל. אולי שכל אחד יגיד איפה הוא אכל את הכי טובה? למרות שאני יודע שזה לא נמצא ממש בכל מסעדה. לדעתי בקולומבוס יש חלת בצל מצויינת שהיא לא מבצק בירה כמו זו של אוונגארד אבל היא מעולה. לגם למיינד דה גאפ - ז"ל וטוב שכך -היו טבעות בצל טובות. לעוד מישהו יש המלצות על טבעות\חלות בצל?

עמית@

New member
לדעתי- באוונגרד-

השילוב של השמנוניות הבלתי מתפשרת עם הבצקיות (נשמע מגעיל בטירוף- אבל הו.. כמה טעים..)

למעלה