אוונג'לין לילי

oved16

New member
אוונג'לין לילי

האתר הישראלי של אוונג'לין שינה עיצוב, יותר נוח. כמו כן הפורום שלו נפתח רשמית אז איפה מעריצים? יאללה תכנסו ותרשמו. אני צריך מישהו שמכיר ויכול לעזור עם חדשות על אוונג'לין. האתר: http://elisrael.foo.co.il

A m o s 2 9

New member
נצל"ש: 2 ספרים חדשים על אבודים

שני ספרים רשמיים של הסדרה אבודים ניתנים להזמנה מוקדמת מאמזון. זה היה רק עיניין של זמן עד שזה קרה. שני ספרים רשמיים בכריכה רכה של הסדרה "אבודים" יהיו זמינים לרכישה החל מספטמבר (בגרסה האנגלית). הראשון, "אבודים: מינים נכחדים" הוא רומן חדש ומקורי שמבוסס על הדמויות בסדרה. נכתב על ידי קטי חאפקה, הספר יצא לאור ב-1 בנובמבר בארה"ב. הספר השני,"אבודים:דברי הימים" יצא לאור ב-28 בספטמבר בארה"ב. נכתב על ידי מארק קוטה ואז,זהו המדריך הרשמי לעונה הראשונה של הסדרה. "הוא יכיל מדריך פרקים מפורט ומבט אל מעבר לקלעים ועל הפקת הסדרה, הספר יכיל איורים ומציע עלילת סיפור מפותלת שיעזרו למעריצים לחשוף את המיסתורין שמאחורי אבודים. עוד בספר, מחשבות,רעיונות ואנקדוטות(מעשייה) של השחקנים,הכותבים והמיק הראשי ויוצר הסדרה, ג'יי ג'יי אבראהם שקוראים לא ימצאו בשום מקום אחר. לספר יצורף כבונוס דיסק DVD באורך שעה של סצינות שלא שודרו."

A m o s 2 9

New member
טוב, בכל מקרה תמיד אפשר להוריד

בקובץ PDF. ואולי אפילו נתרגם את זה לעברית.

TheCharm

New member
אתה כן מודע לעובדה

שזה ממש לא עולה הרבה נכון? הספרים העלילתיים עולים איזה 6 דולר (30 שקל בערך)... כמובן הספר הגדול של LOST עולה יותר אבל תמיד אפשר לחסוך

A m o s 2 9

New member
אני התכוונתי במקרה וזה לא יגיע לארץ

ברור שאני מעדיף לקנות את הספרים האלה, אין לי בעיה עם כמה זה יעלה. וגם את ה-DVD של העונה הראשונה אם יצא עם תרגום עברי אני מתכוון לקנות למרות שכבר הורדתי את כל העונה וחרשתי את כל הפרקים.

TheCharm

New member
אממ

גם אם זה לא יצא בארץ אתה יכול לקנות את זה דרך אמזון. והDVD גם אמזון מצוינים. לא לשכוח שלדיוידי יהיו בטח תוספות וזה פריט אספני למכורים, אם או בלי עברית.

עדידי15

New member
נ"ש:יש כבר משפט כזה בחתימה לפורום

שלנו
אתם יודעים שיש משפט כזה בחתימה ואז את מספר הפורום עם הדגשה כמו אצלי..

sweetyheart

New member
לא..

כל אחד רושם מה שבא לו...יהיה נחמד להמציא משפט משלנו.. גמני מחפש את עצמי 1217 פעמים ביום.. (השראה מהמשפט האחרון אצלך בחתימה..
)

עדידי15

New member
יש לי עוד אחד:../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

גם אותי צריך לגרד עם שפכטל מהמסך אחרי שאני רואה אבודים בפעם ה-1217 סתם נראה לכם זה ארוך מידי

Koki Girl1

New member
מגניף בואו נעשהההה ../images/Emo9.gif

גם אני גרה בבית מספר 1217
גם אני טסה בטיסה 1217 חחחחחחחח

למעלה