אוון הרט ז"ל

t-man

New member
לא יאמן כמה אבדות עולם ההיאבקות

ספג בשנים האחרנות ובמיוחד משפחת הרט

HBK

New member
היה גם את מתאבק בשם..

טקסס טורנדו - אני לא זוכר את השם האמיתי שלו אבל הוא היה בדרך אל השיא שלו בתחילת שנות ה90 ואז הוא נהרג...

t-man

New member
שמו האמיתי היה קארי ואן אריק

שהתאבק ב-18 בפברואר 93´,ויש כמובן את אנדרה הענק שנפטר מהתקף לב ב-27 בינואר של אותה שנה,ולא לישכוח את ראד רדפורד שנפטר ב-15 בפברואר 1998 ממנת יתר

hirshfe

New member
היו עוד הרבה שמתו מוקדם מידי

גארי אולברייט, למי שזוכר מהבושידו
דינו בראבו, שהיה הקנדי "הרע" הראשון
גאנק יארד דוג, שנרצח מאחורי הרלעים ויש שאומרים על ידי גיינט גונזלס (שמעתי בערך מיליון וחצי גירסאות).
טרי גורדי, חלק מהפרי בירדס (עם מייקל הייס) והאקסיסינור ב-WWF
בובי דאנקאם גר. שהיה חלק מהקבוצה בWCW של קורט הנניג, טקסס רד נקנס (שונאי הראפ) ואני בטוח שיש עוד

DDN

New member
איך מתו, ומתי?

אולברייט ודאנקם? וגורדי, זה זה שהיה ה"מוציא להורג" שנלחם באנדרטייקר?

hirshfe

New member
דוח פתולוגי אולברייט

אולברייט עשה הופעת אורח נדירה בארהב כשהתאבק במופע של החותן שלו (אפה, מי שהיה המנהל של ההדשרינקרז. קשרי משפחה אחרים בעבר כמובן סאמו-גיס. ראקישי -פאטו-, דה רוק, יוקוזונה, בני דודים של אישתו) בכל מקרה במהלך הקרב שלו, אני לא זוכר נגד מי, היריב ביצע עליו סטאנר שמהלכו, הוא בטעות הכניס מכה למפתח הלב של אולברייט, והרג אותו במקום. האבסורד הבחור הרגיש שמשהו לא בסדר וגרר את אולברייט עליו כדי להפסיד את קרב כמתוכנן.

DDN

New member
איזה נורא.../images/Emo7.gif

איזה דרך נוראה למות. . . .

hirshfe

New member
דוח פתולגי גורדי ודאנקם

גורדי כן גורדי היה "המוציא להורג", נשמע כל כך רע בעברית, שנלחם נגד הטייקר. הסיבה שהוא פרש מה-WWF בזמנו, היתה סרטן שגילו אצלו בכסד, שהחמיר בצורה מהירה. הוא נפטר כחודש לפני WM 17. מייקל הייס אחד משותפיו לפריבירדס הצדיע לו, כאשר נכנס לזירה לגיממיק באטל רואיל עם החלוק של גורדי. דאנקם דאנקם, מצא את מותו כמו די הרבה מתאבקים, הבולדוג, פיילמן, ולואי ספיעקולי (ראד רדפורד) הם חלק מהשמות. כולם מתו מליקחת מנת ייתר של משכחי כאבים.

hirshfe

New member
לגבי המשכחים

זה עצוב אבל האבקות היום נהיתה כל כך תובענית, שמרבית המתאבקים אוכלים משכחי כאבים לצהריים. גף הרדי אמר לא ממזמן, שבמהלך החפושה בת החודש שהיתה לו, הוא קם יום אחד ושום דבר לא כאב לו. הוא טוען שזה הפחיד אותו יותר מכל דבר אחר
. בכל מקרה, אם תחשבו שב-WM3 הקרב של סאבאג נגד סיטמבוט על התואר הבן יבשתי, שנחשב עד היום לאחד מהקרבות הגדולים בכל הזמנים (אני מסכים), כלל משהו שכמעט ולא נראה באותה תקופה, מכה של כיסא לראש. תראו לי תוכנית אחת שלא ממשתמשים בה בכיסא לפחות פעם אחת. אם פעם רק מטורפים כמו גימי סנוקה, או דינמיט קידש (ששילם על כך בשיתוק) היו מוכנים לקפוץ מהקצה של הכלוב. היום כמעט כל מתאבק ייעשה את זה. האקטרים עולה כל הזמן. אני חושש מהדרגות שלו בעתיד

shohamz

New member
לגבי הפרי-בירדס

היו חברים שלושה בפרי-בירדס ולא שניים טרי גורדי מייקל פי. אס. הייז באדי רוברטס שהקים את ה-SST שהפכו להד-שרינקרס ב-WWF

למעלה