אוויר!!!!

liorts24

New member
אוויר!!!!

טוב אז ככה... אני חייבת לשחרר קצת קיטור! אני משוחררת כבר חצי שנה, ישר עשיתי פסיכומטרי ונכנסתי לעבודה "רצינית" שבאמת, אבל באמת שווה להשאר בה. אבל מה לעשות, רוצה החוצה, רוצה אוויר, רוצה לעוף מכאן! מכירים את החולי נפש שחייבים מסגרת, אז זו אני! בקיצור אני מתה לעוף מהארץ ולראות עולם, חשבתי על עבודה בחו"ל... המליצו לי אנגליה... או אולי אירלנד - הרבה ירוק בעיניים, בירה ואנשים שמדברים מצחיק (ואפילו יותר אחרי ששותים...). מישהו עשה את זה כבר? יכולים להמליץ על חברה? או על תקופה שבה כדאי לטוס? תודה מראש על העזרה... סופ"ש נעים

ReiKo

New member
את סותרת את עצמך...

אם את חייבת מסגרת אז את צריכה עבודה אבל מצד שני את רוצה חו"ל... חו"ל זה לא מסגרת...

פוטיק

New member
מה הסתירה !? ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

מה קשה לך להבין !? הבחורה אוהבת מסגרת אבל רוצה קצת אוויר ואז לחזור למסגרת, אני אישית לא מכיר חברות של עגלות וכאלה בחו"ל, מה שכן יש את האתר מכה שנמצא בקישור ויש בו הרבה על עבודה בחו"ל וסיפורים של אנשים שעשו את זה, לפי דעתי האתר לא ממוסחר מידי ודי אובייקטיבי.. נ.ב. ---- ממש לא יפה שבחורה פה כותבת על משהו שמפריע לה ורוצה מאיתנו קצת התייחסות רצינית ואנשים זורקים ז*ן ושופטים אותה בלי לברר יותר מידי, כדי לשמור על האיכות של הפורום ועל היחס של אנשים בו..

ReiKo

New member
פוטי, לא קשה לי להבין כלום.היא אמרה שהיא רוצה

אוויר אבל מצד שני אומרת שהיא צריכה מסגרת. קיצר זדיין הומו צעיר.

פוטיק

New member
אחח..

הייתי מת לפגוש אותך ואת כל "אבירי המקלדת" למיניהם.. זאת הבעיה באינטרנט.. טמבלים מתרוממים חושבים שהם גברים.. אחח..

ReiKo

New member
חחח "אבירי המקלדת"

קוקסינל מקלדת... סע לי מהעיניים יא הומו מגעיל ואם היית פוגש אותי הייתי מנפץ לך ת'משקפיים לתוך העדשה של העין... "אביר מקלדת" עלק....... חחחח לך תראה הארי פוטר יא יצור

פוטיק

New member
טוס לי מהחיים

יא קוקסינל מכוער תמשיך לשבת בבית ולכתוב דברים מאיימים לאנשים באינטרנט ואתה יכול להתחבר לי לממצצה יא מוצץ

ReiKo

New member
חחח מה שתגיד יא קופיקו...

אמא שלך מתחברת בול ל"מצצה" הקטנה שלך חתיכת הומו מגעיל... וצעיר בנוסף לכל הצרות לך, לך תעשה כלים, תכין קפה יא צעיר מסריח

ReiKo

New member
פשש אביר אינטרנט...על מי אתה מאיים יא יצור

שלא תמצא את עצמך מחולק ל 35 חתיכות בירקון... פעם אחרונה שאתה פונה אלי בכלל

Jan22

New member
שומע

אתה לא מקלל וזה לא טוב. ד''א ,שלחתי לך את הקובץ.

ReiKo

New member
קיבלתי, החזרתי לך תודה

גם אצלך השיר מקרטע קצת ב 0:56 ?

Jan22

New member
אתה UNIVERSAL STUDIOS ?

לא נראה לי. אני בטוח שתצליח לחיות עם הקפיצה המסכנה הזו.

למעלה