אוויר

MAX D

New member
אוויר

אני פה, מול השקיעה בקצה הצוק רוח בפנים השמיים אדומים... מוציא מתיק האוכף את ערכת הקפה שופך מים לפינג´ן ומתחיל לחמם את המיים מדליק סיגריה מוסיף 3 כפיות קפה שחור למיים ומתחיל לערבב שואף שאיפה עמוקה מהסיגריה ונושף את העשן למעלה... יפה פה, אולי אני אשאר לישון פה הלילה הקפה מוכן, מוזג לעצמי כוס ומתחיל לשרבט במחברת הסיפורים, כותב מכתב אהבה לבחורה, היא לא תקבל את זה רושם לעצמי אני לא טוב בלבטא רגשות... די אירוני בנאדם כמוני, בנאדם שתמיד אומר מה מפריע לו, בנאדם שתמיד אומר את מה שעובר לו בראש אני לא יכול לבטא את עצמי... השמש כבר שקעה, אני מדליק מדורה קטנה, מוציא קופסת שימורים מקים את האוהל ופורש לידו את שק השינה... כמה זמן לא ישנתי בחוץ... איזה יופי של שמיים פשוט עושה חשק להישאר שם לתמיד, מוזג עוד כוס של קפה, מדליק עוד סיגריה וחוזר למחברת רושם כמה שורות ומוחק רושם שורה ועוד אחת מוחק אחת וחוזר חלילה אני רושם מיליון וחצי סיפורים, דווקא את מה שיושב לי בלב אני לא מצליח לבטא... בוהה באש ומדליק עוד סיגריה, מדליק שוב את הגזייה ומחמם את האוכל כל כך מזכיר לי את סקוטלנד, אני, האוהל, המדורה, הירוק מסביב והאופנוע אוכל, מחמם לי את שאריות הקפה ומוזג עוד כוס טוב, אולי אני פשוט אשכב פה עד שיהיה לי מה לרשום מדליק עוד סיגריה הרוח מתחילה לנשוב, מתחיל להיות קר... אני מקרב את האופנוע יותר לאוהל, קושר אותו ב-2 מנעולים ובשרשרת ליתד של האוהל אני יודע שאף אחד כמעט לא עובר פה אבל זהירות לא הורגת... העניים נעצמות לאט לאט... לילה טוב... אני מתעורר משמש חזקה ישר לעניים, מביט סביבי מנסה להבין איפה אני מתרומם לוקח את הקביים ויורד לאכול ארוחת בוקר... איזה יופי של חלום...

GS2003

New member
אתה בסדר...

יש בזה ניצוץ עמוק של טירוף אבל חליק...אהבתי. תמשיך לחלום... ואז יגיע הצ'ק השמן ותתחיל בביצוע. וחוץ מזה, שכחת חלק חשוב בסיפור... "אני יודע שאף אחד כמעט לא עובר פה אבל זהירות לא הורגת... פתאום, משום מקום אני רואה אור בודד מתקדם לעברי במהירות גבוהה. האור מתקרב ואני מתחיל לשמוע צליל מוכר של וי-טווין איטלקי. כשהאור מתקרב הוא במפתיע מאט... רוב הרוכבים לא יעצרו כך פתאום באמצע שום מקום, אני חושב לעצמי, ולא יכול להיות שהוא שם לב למדורה הקטנה ב-200 קמ"ש... בכל זאת, אני שומע קולות של 320 מ"מ דיסקים בבלימה חזקה... פתאום, מתוך הערפל, אני רואה דוקאטי 999 אדום יפיפה מתקרב לעברי ברולינג סטופי מטורף ! אני מזהה את הרוכב בחליפת עור מלאה מהליין החדש של דיינז. מודה, רציתי כזאת חליפה...אבל המזומנים לחצו קצת. "יש לו טעם טוב", אני אומר לעצמי, "אבל למה הוא עוצר דווקא פה?" הרוכב עוצר לידי, מדומם מנוע, יורד מכלי המשחית המדהים (והמשופר בטירוף ד"א) שלו ומתקרב אלי. הוא מוריד את קסדת ה-AGV האדומה שחורה שלו, ומה אני רואה ?? ליאור ! אני לא מאמין ! חברי הטוב שלא ראיתי כבר שנים ! זה ששירת ביחידת עילית בצבא וזכה לעשרות עיטורים בתור קצין ! כן, הוא ! "אני בשוק" אני ממלמל..."מה אתה עושה פה??" אני שואל. והוא, בנונשלנטיות שלא תאכזב סוכן מוסד, עונה : "חיפשתי אותך. ומצאתי. מה שלומך חברי היקר ??" ככה, באמצע שום מקום, באירופה הרחוקה אני פוגש מישהו שלא ראיתי מאז שעזבתי את הארץ לעסקים בחו"ל. איזה עולם קטן... (אח"כ הסתבר שזה לא במקרה הוא עבר שם. הוא בשליחות המוסד באמת. הייתה התרעה על חטיפת אנשי עסקים ישראלים בחו"ל והוא רצה לבדוק שאני בסדר) הוא אמר : "טוב, אני רואה שאתה בסדר, אבל אני אשאר לישון פה הלילה בכל זאת. לא בגלל שאני עייף או משהו דבילי כזה, אני פשוט רוצה לראות שאתה בסדר ושלא יקרה לך כלום בלילה. וגם נגמר הדלק. רק עשה טובה, על תיגע לי באקדחים או ב-M16 המתקפל שמחובר לפרינג. תודה, ולילה טוב" נשבע לכם, זה מה שהוא אמר. וככה... העניים נעצמות לאט לאט...

MAX D

New member
דבר ראשון-

1) דוקאטי לא יכנס לשטח
2) איזה סוג AGV
3) רולינג סטופי בשטח?
4) יחידת עילית?
5) 200 קמ"ש בשטח?
6) לא צריך את הרובים שלך- יש לי כזה
(הצילום מהסאגה) 7) חלום בתוך חלום?

GS2003

New member
תשובות :

1. בטח יכנס לשטח ! זה דגם שעוד לא יצא. 999 אינדורו...משהו מטורף... 2. הדגם הכי יקר מן הסתם... 3. כמו גדול... 4. חכה תראה... 5. בשטח אין מצלמות, נכון ? 6. מצויין. אתה תישאר עם הצעצוע "מסע בין כוכבים" שלך ואל תיגע לי ברובים ! 7. בטח...

MAX D

New member
../images/Emo12.gif

1) אתה חולם 2) כן כן אה
3) פחחחחח....
4) אני מחכה 5) מה פתאום 6) זה רובה אמיתי, בשימוש כבר (כמובן שלא בארץ) 7) ברור

למעלה