אווירת שוק

אווירת שוק ../images/Emo100.gif

נהגתי בילדותי להצטרף לאימי בחופש הגדול, כל שבוע כשנסעה לעשות קניות בשוק לבית שלנו ולסבתי ז"ל. ואומנם אז לא אהבתי, אבל לאחרונה ממש קורץ לי כן להתחיל לנסוע לשוק-אולי לא קבוע כל שבוע, אבל כן פעם ב... גם זול יותר, גם אווירה מיוחדת...
אתם נוהגים לקנות בשווקים

dify

New member
כן כן ושוב כן :)

דבר ראשון שמגיעים לאנשהו מחפשים איפה השוק! אני מתה על שווקים. שווקים, לא כולם אותו דבר, ואי אפשר להסיק מסקנה מפעם אחת... יש שווקים של אוכל, יש שווקים של בגדים יש שווקים של עודפים יש שווקים של מוצרים לבית יש שווקים שהם גם וגם וגם. יש שווקים שפתוחים כל יום יש שווקים שפתוחים רק ביום מסוים יש שווקים מקורים, יש שווקים פתוחים יש שווקים בנויים מרחוב ראשי וסימטאות עם מציאות מטריפות יש שווקים שבנויים מאינסוף דוכנים מפוזרים. יש אפילו שווקים עונתיים (לפחות בניו יורק
) יש שווקים שיש יום בשבוע שיש בו מוצרים אחרים. אני צריכה כרגע לצאת, אבל אני אכין לך יותר מאוחר מידע למתחילים
ואצרף פה :) כי לדעתי, אין, אין כמו שווקים :) (אומרת זו שהסתובבה כל הבוקר בשוק וחזרה עם סטוק מציאות מטורף :) ועכשיו לזוגתה יש ה-מון מה ללבוש :):):))

איזה כיף! אני אשמח מאוד לקבל את המידע../images/Emo13.gif

אמא שלי תמיד נהגה ללכת לשוק הכרמל, כך שזה השוק היחידי שמכירה.

dify

New member
שווקים בישראל- מדריך למשוקשק המתחיל ../images/Emo3.gif

שאלוהים תרחם עליך פרפרי, זה לקח הרבה יותר זמן לכתוב את זה ממה שתיארתי לעצמי שזה יקח :) וגם בדרך גיליתי כמה המון שכחתי
וכמה אני מתגעגעת לכמה מקומות
אבל זהו, סיימתי, כתבתי סקירה של כל השווקים שאני מכירה בישראל, והאמת, אם יש לכם מה להוסיף או להעיר, אני יותר מאשמח לשמוע :) שווקים בישראל- מדריך למשוקשק המתחיל

אני מכורה לשווקים

אני ילידת אילת ושוק לא היה לנו. אני זוכרת שבתור ילדה ההורים היו לוקחים אותנו לשוק בקטע של "לונה פארק" (כשהיינו נוסעים לצפון כמובן). הריחות, הצבעים, הטעמים, הקולות, ההמולה, כל אלו כבשו אותי מאז ילדותי וגם היום - אין ולא יהיה כמו השוק בעיניי. כשגרתי בגבעת זאב שזה ליד ירושלים היינו בעלי ואני הולכים למחנה יהודה על בסיס קבוע בכל סופ"ש, אבל היום כשאני גרה במודיעין אז שוק רמלה הפך למשכן קבע עבורי. אני כבר מכירה את הרוכלים שם וחלקם הפכו לחברים שלי. יש לי עגלת שוק כחולה וגדולה ואני פשוט נהנית להיות שם.

השוק בנצרת

כשהיינו קטנים , כל שבת היינו הורי אחי ואחותי נוסעים לשוק בנצרת לקניות ותמיד קינחנו בפלאפאל שעלה לירה
אבל שנים עברו , מתיחות באוויר , בנצרת עילית פתחו שוק שפועל פעמיים בשבוע כשוק פירות וירקות ופעם בשבוע - שוק רמלה ואין מה להשוות לשוק בנצרת . אוהבת לשוק אבל .... הבעיה שאין משלוחים מהשוק הביתה אז בעיקר מחוסר ברירה קונה בסופר .

דורי56

New member
מוסיפה עוד שוק

השוק השבועי באשדוד. מתקיים בימי ד' קרוב לחוף הים . יש בו הכל!!!! ירקות, (מהמושבים בסביבה), בגדים, נעליים, ספרים, כלי בית וכל מה שרוצים. בקרבת מקום מתקיים שוק פשפשים (המון בעלי חנויות מיפו באים בבוקר מוקדם לקנות משם לחנויות שלהם ).

אין על השוק באשדוד

מי שיש לו כח ופשפש יש שם מציאות חבל"ז החולצות העח טובות שלי משם - כל אחת עלתה 10 ש"ח...

dify

New member
כבר מלא זמן שהוא מסקרן אותי

אם אני אצליח לארגן, אני ביום רביעי שם :) עד איזה שעה פתוח?

prizman

New member
בזמני זה היה עד 5 בערב בערך,

שוק נפלא באמת. איכשהו התרכזתי יותר בתחום האוכל אבל היה מבחר מפתה גם בתחום הבגדים.

דורי56

New member
השוק פתוח

עד החשכה (כלומר עד 7-8 )אבל עדיף להגיעה מוקדם יותר כי בשעות האלה כבר בלגן הם אורזים את הדברים.

סיוי 24

New member
אני קונה בשוק בעיר הסמוכה למקום מגוריי

את לשבוע - שבועיים קצת פדיחה להודות אבל המוכרים כבר מכירים אותי... יש דוכן אחד קבוע לירקות אחד לפירות (שמשתנה קצת לפי המחירים) ואחד לפיצוחים ופירות יבשים. וגם קצת בגדים לפעמים ... יותר לקטנצ'יק....

אוהבת מאוד שוק

אבל בשנים האחרונות לא כל כך מגיעה לשם מחוסר זמן. הדירה הראשונה שלנו הייתה קרובה לשוק בפ"ת וכל יום חמישי הייתי צועדת עם העגלה ועושה קניות

למעלה