אווירת מלחמה

אווירת מלחמה

אז יש לנו את האווירה הגדולה.. שהיא כמובן מגיעה מהחמאס והטילים והדאגה והכאב הבלתי פוסקים לחיילים.
אבל פתאום יש עוד מעגלים של מלחמה.. בנינו ובין עצמנו. ימין נגד שמאל..
מלחמה על דעת הקהל.. אצלי אישית זה מלחמה עם אנשים שלא מבינים שהמצב הזה מלחיץ אותי ואני לא מתפקדת..
ואם נסתכל על הצד היפה.. יש גם הרגשה של אחוות לחימה. פתאום הרבה מאוד מאוחדים וכאילו תחושה של לחימה גדולה של כולם ביחד.
השאלה אם הלחימה הזו תביא אותנו לאנשהו..
או אמורה להביא אותנו.. אולי הפעם המלחמה הזו תביא את השקט המיוחל? אני לא באמת מאמינה בזה.. במיוחד שלא מי שיושב חוזר ומבהיר שהוא לא רוצה למוטט שלטון שמתמש באזרחים שלו כמגן אנושי.. ומנסה לפגוע באזרחים שלנו.

הפוך גוטה.. הפוך

המלחמה היא קודם כל בינינו לבין עצמנו. אנחנו לא חיים בשלום עם עצמנו. כאינדבדואל וכעם.
אנחנו לא מרשים לעצמנו לחוות רגשות, לא מכילים את עצמנו, לא מכבדים את עצמנו
אנחנו כל הזמן בקונפליקט, לא יודעים מה נכון ומה לא, לא ממורכזים ומרוכזים
ברגע שנגיע לשלום עם עצמנו, נמשוך את השלום מסביב.
דומה מושך דומה - נהיה בשלום עם עצמנו, נהיה בשלום עם החברים שלנו, נהיה בשלום עם העולם..

בעיניי, עצוב שאנו צריכים להגיע למלחמה כדי להרגיש מגובשים עם עצמנו, כדי להרגיש חמלה מהי, כדי להרגיש אחדות, אהבה, שלום
את כל אלו חשוב ורצוי להכיר לפני שמגיעים למלחמה. אבל כמו שכתבתי, זה חייב קודם כל להיות ברמה האישית.. ואחר כך זה מקרין לעולם
ככל שנגביר את האור אצלנו, האור יוגבר אצל הסובבים אותנו.

המלחמה הזו בעיניי, לא תביא לשקט המיוחל, יותר מדי אבידות היו לנו. וגם להם.
לא ניתן לפתור בעיות בדרך שבה יצרנו אותם. אמר פעם חכם אחד. חכם מאוד. איינשטיין.

דווקא עושה רושם

שפתאום התחלנו להבין שאבו מאזן הוא כן מישהו שאפשר לנהל איתו שיחות.. אני רק מקווה שביבי יתאפס על עצמו ומהר למה הוא מעצבן אותי! הוא ואובמבה הזה.
ואני מסכימה איתך שיש בנינו מלחמה ענקית ושזה עצוב שצריך להגיע למלחמה בשביל להרגיש אחדות..
אני מתפללת כבר לשקט נמאס לי מלחמה

הכל רפלקטיבי..

כל מה שכתבת, מזכיר לי את "המלאך הטוב" ואת "המלאך הרע" בראשו של האדם. ע"ע ביבי/ אבו מאזן.
גם אני מתפללת לשקט
האבידות לשני הצדדים גדולות מדי

מסכימה

אני גם מתפללת שאולי תהיה שם איזשהי מהפככה ושיבינו שחמאס הוא האויב של כולנו

אין לעם כוח

לפתור את הסיכסוך בלי לוותר על שטח ,
וכל תנועה איבוד שטח , ונייר שטוב ל10 שנים , כמו תוכנית השלבים של ערפת .
ובאין כוח לפתור סוגיה זו כמו לגרש את כל הערבים מהארץ כולל תושבי יפו עכו ומהשטחים וכו'
או לטרנספר אותם , כי שני עמים לא יכולים לחיות ביחד על אותו שטח .
ובלי התובנה והכוח לפעול , אנו רק מנהלים סיכסוך , ומנסים לא לאבד נקודות שטח ומוסריות .
ובמצב בלתי אפשרי כזה , מידי פעם בלאגן קטן עם מחיר .
שברעיון הציוני החילוני זה הכרח כדי לשמר חיים חילוניים עם נסיעות לחו'ל ואופציית הגירה .
ואת החיים ברשת , אחרת כולם דוסים צ'יק צאק .
קהל חילוני שבוי המזין את המצב שהוא בעצם רוצה עם מחיר . לדעת הציונים הדתיים .
יעני תילחם על הזכות ל- PARTY
ואורח חיים מודרני תוצרת השטן , סליחה מילה מכובסת לזה היא נורמאליות .
ובתוך זה הרשות הנתונה והבחירה החופשית המצאות של השטן .
והנה אנחנו כאן בלי להתערב ברצון החופשי שתבחרו באל ודרכיו המצוות עליכם ,
ואיפה אתם בזה , ומשם לנתח את המצב .
דוד

שכחתי

ואנחנו בסרט הזה עם הכלכלה החופשית עד שנות ה-40 , שאז יעלו יהודי ארה"ב ושאר התפוצות ,
ואז משם נחליט מה הלאה .
דוד

למעלה