אווירת מלחמה...

enigo

New member
אם זו אכן היועצת שרוכבת...

אז היא סובלת לא רק מבעיית זהות מין חריפה (דבר לא כל כך נדיר בקרב חברי פורוצים באשר הם) אלא גם מעודף ביגוד שטח (דבר נדיר ביותר בקרב חבקי הפורום). יש בתמונות שני סטים שונים לחלוטין. בנוסף, אמרתי שצילומים אלו קצת מטושטשים... אני פשוט בחור עדין הגדרות...
אבל אני זוכר ליועצת חסד צילומים קודמים שהיו חדים ויפים.

TShavit

New member
ואילו אני התייחסתי לצילומים שכאן,

שהם הרבה מתחת לרמת הרכיבה המופגנת. סליחה עם הצלם אבל אני נוהג לומר את מה שאני חושב. להגיד על צילומים כאלו "יפים" או "טובים" זה אולי פרגון, אבל רחוק מהאמת - ועושה עוול קשה לכל הצילומים הבאמת-טובים. אז בבקשה, שאף אחד לא ייקח ללב. מעבר לכך, לדעתי היועצת רחוקה מלהיות היחידה שיש לה יותר מסט אחד של ביגוד. לגבי בעיית הזהות המינית - עדיף שלא אגיב... טל שיודע - לא חושב, י-ו-ד-ע - שהיועצת היא הרבה יותר מסתם מוכשרת. ומבטיח שזו פעם אחרונה שהוא רציני היום.

enigo

New member
ואיפה היועצת בכל הסיפור???

אני וטל מתמסרים כמו אוחנה ומלמיליאן בימים היפים והיועצת יוק! לגבי הצילומים הנוכחיים, צודק. גס רוח אבל צודק
. לגבי סטים של ביגוד, למי יש שני סטים, כולל קסדה ומגפיים? ולמה לכל הרוחות??? אלא אם כן מדובר בתמונות שצולמו בהפרש זמן ניכר, ולא נראה שזה המצב. אם למישהו פה יש בעיות כספיות, הוא מוזמן להשאיר תרומות בת"ד שאמסור בעתיד
ואני אדאג להפיץ את התרומות בקרב נזקקי עמינו (שכוללים בעיקר אותי
) בקיצור, היועצת אייך? האם את הצלמת או המצולמת? האם מדובר במצולם אחד או יותר? הושיעי!!!

אניגומוטו (על משקל מגמוטו)../images/Emo3.gif

גם היועצת זוכרת לאניגו חסד-(על משקל החסד שהוא זוכר לחדים ויפים..
) שני ענבים מה שווים? ובכן , הם שווים שני רוכבים ושונים... צודק האורך לגבי סטים , אפילו ליועצת מספר לא מבוטל של סטים , אמנם בארון מעלים אבק ועובש....(ראה :"סלסלת ההפתעות לסטיבנס" מאת היועצת) להרף אותה האחת מהשתיים של היועצת - עין , או בקיצור - להרף עין היועצת לא טענה כי הצילומים האלו "טובים" - הפעם לא צלח לה ולמצלמתה...והאמת? היועצת בכלל התרכזה הפעם באותה "ריוחה זועמת" - היא כנראה שתוייה
ולכן לא התפקס לה
ועוד שתיים ...והפעם הערות...:
היועצת מצלמת ברזולציה נמוכה...מה לעשות היא חושבת על האצילים והאצילות שלה ב"תפוז" - רזולוציות גבוהות יותר "שוקלות" כבד מידי ל"תפוז"
החיים במדינת ישראל מספיק "כבדים" שהיועצת תהיה גם פה "רצינית"?!

enigo

New member
ועדיין..

מה החומרה? ולגבי רזולוציה - מצלמים בגבוהה ומבצעים RESIZE לתמונות שרוצים לשלוח ברשת (גם דחיסה אגרסיבית יותר יכולה לעזור מאוד).

סילחו לי...

אבל אני מתלהב מהתמונות. הצילומים פחות מעניינים אותי. כיוון השמש, רזולוציה, צמצם, זויות, יד יציבה... בעיני זה נראה פצצה בגלל התוכן וזה מה חשוב. התנועה להחזרת כבודה של היועצת למקומה

בוקר זך מר אבד רבו...

יפה דיברת , כהרגלך , אגב , גם היועצת התלהבה מהתוכן,וכן , היועצת מאמינה בקלישאות ...למשל ...:"אל תסתכל בקנקנן אלא במה שיש בתוכו" ראית אגב את ריקוד הקנקן של היועצת כאן?!
ואין צורך בשום תנועה ותנועות ...פרט לעבודה של כל אחד ואחת על תנועות הגוף ברכיבת השטח...
היועצת מקדישה לך את הטעימה הראשונה של ה : ריוחה זועמת " מהיקב שלה. ועד אז - היועצת חוקקת את דמותך הערבה (והערבית
) למען יראו ויראו!

STIVENZ 426

New member
סלחו גם לי, אני אחרי חליל..

כן כן, הבחור הזה עם הקוצים, כ-ן, ההוא אשר לוגם ממעיינות האצילים כאן ביער, ובייחוד ממעיין היועצת. התמונות? יכולות להשתפר עם הציוד המתאים\עם כיוון מתאים של המצלמה. האובייקט\ מיקום האובייקט בתמונה (על כל זוויותיו, ותנוחותיו)- זו כבר מלאכת אומנות.
2X ליועצת. אתה יודע מה? תביא גם |טחינה| ו |בורקס| ליועצת, על חשבוני. ו
אחד בשבילי בבקשה.. סטיב. שולח ליועצת, שוב, פעם אחרונה, מסר.

izikcb

New member
כנסו להודעה

כל התמונות של אופנועי השטח הם 50 סמ"ק ?

enigo

New member
50????

איך הגעת למסקנה הזאת? ממש לא. אני אומנם לא מומחה לקטומים, אבל 50 זה לא. 250? 300? כנראה. 380? יתכן.

למעלה