אווזי נסגר

אווזי נסגר ../images/Emo21.gif

אווזי שהיה בתחנת הדלק מול יכין סנטר נסגר מענין מה יפתח שם במקום.

litala4

New member
במשך שנתיים התחלפו בעלים...

פעמיים התחלף המקום מפתוח בשבת לסגור ושוב פעם... לא מופתעת...

FreakOfNature

New member
באמת מעניין מה יהיה שם...

אני לא חושב שמישהו ימהר לפתוח משהו שם, בכל אופן התקופה לא משהו. תגידו - מישהו פה עוד זוכר את "ספונטינו" האיטלקית שהייתה שם בתחנת הדלק הזו הרבה לפני שעוד מישהו בפתח תקוה שמע על אלפרדו? אני זוכר שהלכתי לשם עם האחים הגדולים שלי בתור ילד קטן, והיה ממש ממש כיף שם :)

Cell313

New member
חבל

האווזי בתחנת דלק הזו ידע ימים יפים, עוד שהכל מסביב היה חול, הרבה לפני יכין סנטר, דרך רבין והשכונה החדשה.. היתה נחשבת תחנת הדלק הזו כיציאה לעולם החיצון מפתח תקוה, למעלה היה מועדון לילדים ולמטה את המסעדה הזו שהיתה הומה אנשים.. עוד בימים שפפריקה היתה בתחנת הדלק של האצטדיון והיינו חוזרים משם ברגל דרך שדה ענקי עד לשכונת קרול, מה שהיום נקרא שכונת נווה גן. גם אני לא יודע אם יפתח בקרוב משהו במקום.. העיר כרגע במצב של קיפאון בעיקר בגלל המצב הכלכלי.. בכל זאת מנצל את השרשור לדווח שבנק הפועלים פותח במרכז העיר סניף Express, מזכיר את הסניף של דיסקונט בקניון, הסניף יפה ומעוצב ונמצא במקומה של חנות "מסעות" ברחוב רוטשילד, הסניף החדש יוריד קצת מהעומס של הסניפים בחיים עוזר ובחובבי ציון, וזה יהיה הסניף הרביעי של בנק הפועלים בעיר. בנוסף נפתח בית קפה ברחוב שפיגל בשם קופידון(Cofee Don) שנראה די נחמד. וחנות שעמדה שנים בודדה ברחוב הרצל ליד מאפיית הדגנים כרגע בשיפוצים ובקרוב נדע מה ייפתח שם.

חבל מאוד

אווזי היתה אחלה מסעדה הייתי אוכלת שם הרבה האם משהו יודע מה יהיה במקום ? |האם משהו יודע לאן עבר אווזי ? ספונטינו גם היתה אחלה של מסעדה צריך יותר מסעדות ופחות בנקים במרכז העיר וגם לעשות תחנה מרכזית חדשה ו

למעלה