אווו שבע שקל בחמש

WillbiTe

New member
תראי איך את נראית

זה לא מביך?!?...דברי אליי יפה אנלא חבר שלך..ואני גאה שאני לא עושה כלום כי שנתיים נתתי תנשמה לתנועה בשביל השנה הזאת...וזהו

דורד

New member
טוב שלא התלהבת

אני ומשי (שעשינו ת'קטע של המש"צים בטקס) "כתבנו" אותו בדיוק דקה לפני שעלינו... איך שסיימנו "לכתוב" אנחנו קולטים כזה אתכם על הבמה... היינו בטוחים שאתם עושים חזרה ואז הסתובבנו וקלטנו את כל הקהל... אז אל תתלהב... וגם אנחנו אם היינו כותבים 45 דקות לפני הטקס... היה יוצא לנו קטע פי 20000000 יותר טוב

fleaboy

New member
מחזק את דור

האמת שבקטעים בטקס אין לי מושג כי חשבנו על איזה שיר לנגן וכו' אז לא כלכך הסתכלנו אבל אנחנו לפחות ניגנו... בלי אף חזרה... והלך דווקא סבבה :] ובמורל אכלנווו אותכם כל הזמן... לא שמעו בכלל את המדמים

foofi

New member
איזה שטויות! קרענו אותכם מורל כל כך

אז שקט!

HairyPoota

New member
בונא סתמו יא צעירים..

איך היה בהדסה פעורים?! חוכמה לעשות מורל שהכמות שלך היא כמעט משולשת.. ואחרי שהעיפו מלא אנשים מהקורס?? עשינו את המיטב...אבל באמת שמול כ"כ הרבה...קשה... היה מרגש לעשות מורל בני המושבים ביחד..

איזה משולשת..

במדמים היו פחות מ100 יותר מאשר במשצים... וזה בדוק כי ראיתי את המספרים של הקרוסים... וזה ממש דפוק הריב הזה בין המדמים למשצים! רבאק! אנחנו באותה תנועה, ואתם כולה שנה יותר גדולים! תפסיקו להיות סנובים! זה ממש מגעיל ההתנשאות הזו. עם כל הכבוד, גם אתם [כן כן אתם, המשצים המהוללים] הייתם עד לפני שבוע מדמים... so what?! אז אנחנו שנה יותר קטנים?... זה ממש מגעיל מה שהולך פה עם ההתנשאות של המשצים. תורידו את האף שלכם. אתם לא יותר טובים. כולנו באותה תנועה ואנחנו שווים [אהמ, שוויון, אחד מערכי התנועה.. מוכר לכם?!?!?!?!?!?] נ.ב. לא הפניתי את ההודעה רק למיש שכתב את ההודעה אליה הגבתי. אני כותבת את ההודעה לכולם. יכול להיות שאני כאן "תוקפת" רק את המשצים אבל אםיש גם למדמים חלק בזה - תגידו. יכול להיות שבחרתי להעלים עין. בקיצור - שימו לב לזה ובבקשה תפסיקו להתנשא - זה מתחיל להגעיל אותי!

כחילה

New member
כל הבלונדיניות באיזור: נא להירגע

הם לא השתחצנו, לא צריך להיסחף. הם שתם עשו מוראל לעצמם, גאוות יחידה את יודעת.. מה שכן זה היה די מצחיק, הם נשמעו כל-כך פאתטיים "אין לי חניכים"- כן בטח..

WillbiTe

New member
מותק !

א-י-ן ל-י- ח-נ-י-כ-י-ם משמע השנה אנאל עושה כלום ואתה כן ויש לך עוד שנה ועוד קורס שאני אותו כבר עשיתי

עדי הכל בסדר

לא קרה כלום כולנו חיים וכולנו נושמים והכל כרגיל ועכשיו ברצינות- הרי ברור לכולנו שהיינו מד"מים עד לפני שבוע ואין יותר מדי התנשאות אלא רק קצת גאוות יחידה בריאה ומעניינת וידוע לנו שמקצת גאוות יחידה אף אחד עוד לא מת (טוב.. אולי אחד או שניים אבל זה לא משנה) בקיצור, אין שום ריב והכל אחלה הכל בהומור ושנה הבאה גם אתם תעשו ככה וגם אתם תהנו והכל יהיה מגניב לילה טוב חברים

לא דיברתי עם הקרב מורל או מה שזה לא

היה... דיברתי בכלל... לא יודעת אני הרגשתי התנשאות מחלק מהמשצים שם. [לא ממך גילי וגם לא מכל מי שישנו בכייף]... זו הייתה התחושה שלי ועל זה דיברתי
כן, יכול להיות שהגזמתי בתגובה שלי.. אבל מקווה שהצלחתי בכלליות מה הייתה ההרגשה שלי. יומטוב.

ראיתם פעם את גרעין עודד רב עם

גרעין עודד הבא? או קורא להם פעורים.. זה מה שמוכיחו שיש לכם עוד הרבה ללמוד ולהתבגר כי לא נראה שבשנה הבאה תוכלו כבר לשאת בתואר גרעינרים.

fleaboy

New member
אוי איך אתם לוקחים את זה רציני

לא רבנו עם אף אחד ואפילו עשינו מורל בייחד עם גרעין עודד שעוזב... קצת גאוות יחידה לא הרגה אפאחד... והכוונה היא לא הייתה לפגוע באחרים :] לא רוצה לדבר בשם כולם... אבל אני אישית מצטער אם המורל שלי העליב מישהו

אני [ואני מדברת שוב בשם עצמי]

לא מדברת על המורל... ואוף אין לי מצברוח עכשיו לחזור על כל מה שאמרתי ולהסביר את עצמי שוב. שכחו מזה, היה. אין לי כח להתעסק בזה שוב..
.

דורד

New member
כעעע... היה הכי שווה

היה הכי שווה לעשות מוראל של בני המושבים... במיוחד כשהתחלתי פעם אחת לסחוף את כולם למוראל ועוד של בני המושבים... אני מזה גאה בעצמי!!! אני מודה לאלוהים שהוא בבני המושבים אני לובש אדום כחול לחטב"מ אתן הכול בטיולים אני הולך חוטף שפשפת בגללך חושב על חפר כל היום מי שקופץ כחול אדום מי שקופץ כחול אדום מי שקופץ כחול אדום מי שקופץ כחול אדום מי שקופץ כחול אדום חולצה כחולה והיא עולה והיא עולה על כל העדיים חולצה כחולה והיא עולה בלי שום ספק על כל העדיים!!! שרוך אדום, חולצה כחולה והיא עולה והיא גדולה-לה-לה בזרם שאינו נגמר איתה צעדנו ונצעד אל המחר!!! בים-בים-בים - בני המושבים!! בות-בות-בות - בנות המושבות!! ולסיום: אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני מש"צ ואין לי חניכים! אני מש"צ ואין לי חניכים!!! טוב נו, לא נקפח את המד"מים... אני חייב להודות שהיה לכם אחלה מוראל (טוב נו מה הפלא, דין המציא אותו ודין וגם אני משתייכים לאימפריית עולותיים שמשתייכת למעצמת העל עמק חפר שמשתייכת למחוז #1 - מחוז מרכז, שמשתייך כמובן לחטיבת העל - חטיבת בני המושבים והקיבוצים של הסתדרות הנוער העובד והלומד בישראל!!!) אז הנה בשבילכם, מד"מים פעורים וחסרי ניסיון: אווווווווווווווווווווווווו שבע שקל בחמש!!! שבע שקל בחמש... אווו אווו אווו אההה... איינץ דווי דריי ו... אווווווווווווווווווווווווו שבע שקל בחמש!!! שבע שקל בחמש... אווו אווו אווו אההה...

spraizler

New member
ה"ריב" בינינו למשצים היה ממש טוב

והוא באמת בא בתור גאוות יחידה.. זה לא שאנחנו שונאים את המשצים.. ובאמת מורל בני המושבים היה אחלה..

למעלה