אווו אתם קטנים....

dandiel

New member
אווו אתם קטנים....

אבל זה לא הקטע. אף פעם לא הגבתי בפורום הזה (למרות שאני אוהד מושבע של מקסיס), ולדעתי זו התגובה הראשונה והאחרונה שלי פה. בכל מקרה, בניתי עיר ואני רוצה להראות לכם. קוראים לה צ'וצ'יוויל (על שם אחיינית שלי), ויש בה בערך 65,000 איש. שימו לב לתמונות....

dandiel

New member
בכיף

ואוו!!! אני ממש אוהב!!../images/Emo45.gif

אני אוהב את הסגנון בניה שלך! כאילו את איך שאתה מתכנן את הכבישים! העיר ממש יפה! רק תגיד.. פרצת? כאילו זה עם צ'יטים? או שממש נילחמת על הגרושים בהתחלה? כמוני.... בעע כל הערים שלי נכשלו עד שהצלחתי שההכנסות יהיו יותר מההוצאות.

dandiel

New member
אני שונא צ'יטים

לדעתי כשמשתמשים בצ'יטים המשחקיות והאתגר נעלמים. ותודה, אני מחפש רעיונות חדשים לפיתוח תחבורה יעילה שתוריד את ה-"commute time" ואת ה-"traffic noise" ל-low או מקסימום ל-medium. וכן, גם אני נלחם על גרושים, ולצערי גם אחרי 100 שנים שהעיר קיימת (כמו שאפשר לראות בתאריך על התמונות). אגב, קראתי את המדריך שלך בסימיל, ואני לא מסכים איתו. אני משתדל להיפטר מזבל בעיר שלי. אני אוהב אותה נקייה ומצוחצחת, בלי זיהום אוויר, זיהום מים וזבל. :)

פפסית

New member
הלוואי שהייתי מבינה על מה מדברים

השנה בחופש גדול טסתי לארצות הברית ושהיינו במול ראיתי פתאום את הסימסיטי ב80 שקל וגם ככה כבר מלא זמן שרציתי לנסות את המשחק. בקיצור התחלתי לשחק והיה בעייה בדיסק (מוזר הוא לא היה צרוב הוא משהו קניתי את זה הרי בקניון במיאמי) כל שנייה זה יצא לי מהמשחק אז פשוט פרשתי וחזרתי לסימס...

למעלה