אוווצ'....

Moosh Tg

New member
אבל תביני,

סמל זה לא בהכרך להקה. יש שם הרבה יותר משם של להקה. לכי תדעי מה זה מסמל עבורו.. כי כל הקטע של קעקוע זה שזה מסמל משהו בשבילך. ואין לך מושג מה עבר לבן אדם בראש..

הממ... אוקיי, לשניכם.

רשמתי בהודעה "לטעמי", ציינתי את זה בגלל שאני אישית בכלל לא חובבת קעקועים גדולה, כשהם על אחרים זה אחלה
, עליי לא. :) מהסיבה הפשוטה שאני לא חושבת שאני יכולה להתחייב למשהו שיהיה לי כל החיים על הגוף. כי אני הפכפכה וכל מיני תיסבוכים כאלה.
אישית, לא הייתי עושה קעקוע של להקה, אם בכלל. זה לא שאם אני אפגוש מישהו עם קעקוע של להקה כלשהי זה יפחית בעיני מערכו, אני פשוט לא אוהבת את זה.

קוראים לזה סקאריפיקיישן..

אני מתכוונת לעשות אחרי גיל 18 [בהתחשב בעובדה שישמצב שלא מגייסים אותי], בחו"ל כמובן, את הגולגולת של ראנסיד, מאחורי האוזו הימנית, בקטן.. ובקשר לקעקועים של להקות.. יש לי קעקוע של MxPx וממש לא עשיתי אותו בגללם אלא בגלל שזה ציור יפה ושהוא מתאים לי..

MaddyD

New member
בתמונה הנל

יש צילוק על ידי חיתוך אני בטוחה שזה נורא בעייתי לעשות את זה בקטן.

סיילם... נו באמת....

לא מלהיב במיוחד מה שהוא עשה וסיילם כמו כל מטאל אחר... חרא מוזיקה לילדים בני 13 ואני אומרת את זה לא מתוך זילזול, כי אני הייתי שומעת את זה בגיל 13... חח האמת זה מצחיק מידי פעם לשמוע מטאל כשאתה מסטול.... קיצר.. חחח מה התחלתי לקשקש? גם בעיני זה טיפשי לעשות קעקוע של להקה, וגם כל קעקוע עם משמעות עמוקה... הכי טוב זה קעקוע בלי משמעות יותר מידי רק איזה משו יפה... זאת דעתי:)

BlizzardOzz

New member
פחחחחחחחחחח

גם כן, מטאל זה ה-מוזיקה, ולא ה"טום טים טאם טום" שאת שומעת לך. פחחח

למעלה