אווופססס...

Sensitivity

New member
אווופססס...../images/Emo9.gif

שכחתי לאחל ערב טוב ולילה טוב לאנשי הלילה וכמובן בוקר טוב ויום מתוק לאנשי הבוקר...

Crossface

New member
גילי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מה שלומך מתוקה?
הכל בסדר? איך היה היום שלך? (שלי היה משעמם רצח)

GALI02

New member
גם שלי היה משעמם לאללה

החיים שלי בכלליות משעמים לאללה בזמן האחרון.. איך הולך השיר הזה... "אתה צריך אהבה חדשה..." זה בדיוק מה שאני צריכה- אהבה חדשה. אתה יודע איפה מוצאים אחת כזאת?!

ronen1981

New member
שמעת שמוכרים בסופר בזיל הזול ../images/Emo9.gif

לילה טוב וחלומות גילי מקווה שהתוצאה הסופית בבוחן תיהיה טובה מזו שנדמה לך. לילה טוב לכולם. אני עשיתי קצת וירורים היום ואני אופטימי מאוד אבל מבין את גודל השעה ושהגיעה הזמן להבין שצריך לבלות פחות וללמוד יותר . אם כל סמסטר כולל הנוכחי אקבל ממוצע 81 אני אתקבל בטוח לתואר שני במנהל עסקים שאני רוצה בו בטכניון אז יאלה לעבודה בלי להתעצל ,הגיע הזמן לשנס מותניים ולהראות למה אני מסוגל כשאני קצת יותר רוצה ומשקיע. (לבלות פעמים בשבוע בתקופת מבחנים מספיק לא?!)

מאו יין

New member
רונני../images/Emo24.gif

נראה לי שאתה לא מפסיק לבלות..
שתהיה לך את כל ההצלחה שבעולם

ronen1981

New member
משתדלים להנות מכל המטעמים בחיים.

ולחיות טוב והכל. חוץ מזה גם עלתה במוחי המחשבה המסוימת הבא והיא שהביטוי הבא מאוד מאוד קורץ ומושך אותי: כבוד ראש הממשלה סגן אלוף במיל" הדוקטור (שם משפחה) רונן . מצלצל מאוד יפה ואני מאוד רוצה לשמוע את זה הרבה הרבה ממראינים בטלויזיה ובכלל.

GALI02

New member
ואתה עוד תשמע את זה!!!

מאמינה בך ילד
מלא זמן לא דיברנו... מחר אני מרימה טלפון!(למה לא היום?! כי אתה בטח לא בבית זה א´ וכי אני תיכף יוצאת לשירן)

Crossface

New member
מה המצב רוניין?

סחטיין על השאיפות אז מה, הולך להיות קצין ודוקטור?? בהצלחה

ronen1981

New member
צהריים טובים הכל טוב.

לגבי קצין בהחלט כן לגבי דוקטור נראה מקוה שכן ...... מה איתך? טוב בנות צאו עכשיו מההודעה. הינה בדיחה שנתקלתי בה: Q: What is a period? A: A bloody waste of fucking time

Crossface

New member
אהבתי, חמוד ../images/Emo6.gif

בהצלחה עם שני הדברים אני? הכל בסדר, ידידה שלי שלא ראיתי כמעט שנה באה היום לבקר בבית ואני הולך לראות אותה עוד מעט, אז סבבה לי

למעלה