אוווף

eve4life

New member
אוווף

קיציס ופרידמן יצאו לפגרה של שבועיים , ואני כבר חיכיתי עם הקלטות להקליט את ציפורי לילה שרוטות.. אני אתגעגע :(

Testicles

New member
אווווווווף

ואני כבר חיכיתי עם האוזניים, לשמוע את התוכנית... וגם בשבועיים הקודמים היה לקט שבועיים + שבועיים = חודש!!! חודש בלי שידור!

ElinorL

New member
מה נסגר איתם?

למה הם לא משדרים? אולי בסוף יורידו את התוכנית! זה מוזר... טוב אני לא שומעת את התוכנית אבל מקווה שיחזירו אותה מהר ושלא תיהיו עצובים :)

mati88

New member
מנצלת, כי לא רציתי לפתוח

הודעה חדשה ולא מצאתי ולא ראיתי את השירשור של זה...מקווה שזה יקפוץ... טוף, אז האקדמיה לצחוק: אז חוצ מזה שקיציס המנחה וזהוא חמוד בטירוף בפרסומת, מישו יודע מה הולך להיות שם?

metl

New member
../images/Emo26.gif

אני הייתי שם היום היה די יבש (לדעתי...) החזיקו אותנו 4- 4וצי שעות!!! וקיציס כזה חמוווווווווווד נתתי לו חיבווווק

מלאכית16

New member
זה היה חמש שעות..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

מיטל, אל תתני לחיות באשליה ששזה היה קצר
זה הדבר הכי נורא שתוכלו להיות בו. חוץ מקיציס שהיה חמוווד לאללה (וכמובן מצחיק), ועלמה זק שהייתה מצחיקה- היה פשוט יבש. זה שלושה-עשר סטנדאפיסטים מתחילים שמנסים להצחיק את הקהל (ולא ממש הולך להם. רק שניים באמת הצחיקו...) משהו כמו "כוכב נולד" רק לסטנאפיסטים... אבל את האמת, אולי סתם הייתה נפילה בתוכנית הראשונה...אנילוידעת.. אבל חברה שלי, שמפחדת ממחטים, אמרה שהיא מוכנה לתרום דם מאשר ללכת לשם שוב.

metl

New member
כנסו ../images/Emo26.gif

זה מה שהיה שיום שישי... אני וחברה שלי הלכנו (כן! היה לנו משעמם... :)) וביקשנו שיכניסו אותנו ופשוט הכניסו...
וחיבקתי את קיציסססססססס!

למעלה