אוווף עם...

bellaiguan

New member
אוווף עם...

אז כה קודם כל שלום לכולם!!! אז ככה אני מחפש כבר תקופה מעיל עור! בקיצר מצאתי באינטרנט מעיל של דיינזה שממש מוצא חן בעיני וגם המחיר טוב הקיצר המעיל הוא מידה 42-44. עכשיו אני לא ידעתי את המידה שלי אז נסעתי לי לת"א למדוד מעיל לראות את מידתי, מדדתי בביקר מעיל של דיינז הוא הביא לי מידה 50 מדדתי והוא אמר שזה מתאים לי אבל , זה מעיל בודד שנשאר לו אז נראה לי הוא ניסה להדביק לי סתם למה הרגשתי שזה גדול עלי. בכל אופן חיפשתי עוד דיינזה בת"א ולא מצאתי. עכשיו משיחה עם הבן אדם שמוכר את העיל הוא 1.76 ואני 1.80! הוא רזה וגם אני רזה נשמע אותו דבר פלוס מינוס עכשיו דיברתי עם רועי שלו יש מעיל ספייק מידה 46 עכשיו הוא אומר שהוא 46 גם בדיינז ורועי הוא 183 . הקיצר אנשים עם מישהו פה לובש מעיל 42-44 ולא אכפת לו לתת את המידות גוף שלו כדי שאני יקבל הערכה זה יכול להיות נחמד אגב אני מדבר פה על דיינזה דגם טי.אס אולי יש איזה שינוי בגיזרה בדגם הזה והמידות שהם קטנות הן דווקא גדולות יחסית עכשיו כדי שתבינו המעיל הוא בירושלים אחרת הייתי הולך למדוד אצל הבן אדם כבר ממזמן פשוט אני לא רוצה לסוע לחינם! דבר אחרון אני כבר מחפש בנרות מעילים למכירה יד שניה אז למוכרים מבינכם תפנו אלי במסרים ואגב רק מעיל צבעוני אני לא מעונין במעיל שחור אני לא אוהב! מקווה שתוכלו לעזור לי אנשים בתודה מראש עמר

rech

New member
אתה יכול לתת לי;

את הלינק שבו מצאת את הדגמים של דיינז?

tygger

New member
התאמת מעיל עור.

באופן כללי למעיל העור יש שימוש אחד ויחיד: לשמור על הגוף שלך מפני תאונה (גרירה).
מיגונים קשיחים יגנו גם מפני חבטות. אם מעיל העור צריך להתאים לך אז קונים רק לפי מדידה! אם מעיל העור שלבשת הרגיש גדול אז הוא בהחלט גדול עליך
מעיל עור צריך להרגיש קטן עליך. עור מטיבעו מתרחב, לכן יש לשים את הדגש על המידה שבה המעיל לחוץ ("כמו קונדום" נאמר לא פעם) על הגוף. במידה והמעיל לא מותאם טוב לגוף, אז המיגונים פשוט לא ישבו טוב ובזמן נסיעה אתה תרגיש חוסר נוחיות במרפקים ובכתפיים עד לרמה שכל הזמן תנסה להסדר את המיגונים במקום. (זה יכול להביא אותך למצב של תאונה כמובן) אבל יותר חמור מכך: בזמן תאונה, הגילגול והחבטות שתספוג לא יהיו במיגונים כי אם בגוף שלך היות והמיגונים "הלכו לטייל" ברחבי המעיל. בנימה אישית יותר, יש הרבה מוכרים שינסו "להלביש" לך מעיל בטענות כאלה ואחרות: "כן, זה טיפה גדול, אבל בחורף אתה תלך עם סוודר וזה בסדר" "לא זאת המידה, יותר קטן זה לחוץ מדי" "לא זה בסדר, תסדר את המיגונים לפני נסיעה" ועוד שטויות כאלה. במידה וזה הסיפור, אני ממליץ לך להסתובב באותה שניה, לומר תודה יפה, לסנן איזה ברכה עליו ועל כל בני ביתו (לא לשכוח את הכלב. משהו בשילוב משאית כבדה וחומרים כימיים אם אפשר) ולצאת מהחנות. עוד משהו. אם אתה הולך על מעיל עור משומש אז הוא כבר התרחב, אבל הוא יכול עדיין להתרחב מעט (ממש מעט). קח את זה בחשבון. ואם אתה הולך למדוד אז תמדוד מעיל מדגם זהה בחנות, אחרת המעיל פשוט לא יתאים בשל הבדליי מידות בין דגמים/חברות.

Brazen

New member
תראה,

אני 1.78 לובש 42, אלה מעילים קטנים, מיעדים לכתפיים צרות... תזהר לא להתקע עם משהו קטן מידי... אמנם יש קשר בן משקל לרוחב כתפיים, אבל גם אני וגם רועי רזים, ולאדון רועי כתפיים רחבות יותר... אני הייתי מציע לך לקנות רק משהו שמתאים בדיוק, ז"א -קצת- קטן... עדיף לשלם מחיר גבוהה יותר על מעיל שמתאים מאשר על "מציאה" קטנה...

bellaiguan

New member
גם לי...

יש כתפיים צרות! ואגב אני מדבר פה על מעיל שאני מפחד שהוע קטן עלי!! אז לפי מה שאני מבין מדבריכם אז המעיל צריך להיות ממש לחוץ עלי כאילו קטן יחסית אז מידה 42-44 נשמע שיעשה את העבודה כמובן שנמדוד זאת אצל הבחור לא נראה לכם שאני נוסע לחינם נכון?

bellaiguan

New member
אז ככה...

המעיל הוא מידה 44 והחלטתי שאני לוקח הימור ואני נוסע לראות אותו נקווה שזה יתאים!!!

למעלה