אוווף...אני בדיכאון!

etilly

New member
אוווף...אני בדיכאון!

היום נעה קמה מצוננת, אפצ´י כל הזמן, נזלת, העיניים דומעות..... אני בוכה כשאני מסתכלת עליה. ואז אני כל הזמן מחבקת אותה ואומרת עד כמה שאני אוהבת אותה ושאני רוצה שהיא תרגיש טוב וכו´ וכו´. ובנוסף להכל, חזרנו מטיפת חלב, ואחרי שקילה התברר שבשבועיים האלו היא עלתה נורא מעט (האחיות אמרו לי לא להתרגש, שזה נורמלי - אבל איך אפשר לא להתבאס מזה???) אווווווווף בא לי לבכות!!!

אתי ונעהל´ה

אל תתבאסי בגלל המשקל זה באמת שטויות ואת עוד קיבלת חיזוק מטיפת חלב שזה נדיר... לגבי הצינון, אם זה לא אלרגיה אז האביב הזה עושה את זה בגדול. היו פה דיונים לגבי איתי של שקדון שהיה מצונן מאד;להשפריץ חלב שלך לאף,להניק הרבה,להמנע ממוצרי חלב שמעוררים ליחה אצל היונק,טיפות אף על בסיס מי מלח, מכשיר אדים קרים/חמים בלילה... תרגישו טוב

tonti

New member
אתי נשמה!!!../images/Emo141.gif

איך רציתי לפגוש אותך היום!!! אני כ"כ מבינה אותך אבל תשמחי לפחות שלנעה יש אמא כמוך!!!! ותרגישו טוב

יש טיפות הומאופתיות

שנקראות אפסק ( חברת עדן..) והם טובות לצינון בכל גיל. ממולץ גם להשכיב אותה טיפה בהגבהה ע"מ להקל עליה בנשימה וגם כדי שלא יצטברו מים באוזניים. הרבה בריאות יעל פורום רפואה משלימה

אתילה כמה הייתן חסרות היום...

למרות שהיה מאוד מאוד נחמד היה חבל שלא באתן ועוד יותר חבל לדעת שנעה חולה... אני בטוחה שעם האהבה שלך היא תבריא צ´יק צ´ק! נשיקות,

inbarker

New member
אל תתבאסי.....כולם מצוננים עכשיו../images/Emo39.gif

זה כנראה המעבר בין העונות קצת חלב שלך + מי מלח והכל עובר אצלינו כולנו מצוננים במעברי עונות, ולגבי המשקל אני אפילו לא מגיבה.....
זה מצוין .....

etilly

New member
תודה על העידוד, בנות!

טונטי, לילכי וענתש...ממש רציתי לפגוש אותכם, אבל נשארתי כל היום עם הקטנה בנשיקות וחיבוקים. טיפטפתי לה חלב אם וזה מאוד עזר. נראה לי שהיא מרגישה יותר טוב. עכשיו היא ישנה כמו מלאך עם אבא שלה במיטה שלנו. לילה טוב לכולנו

ענתש

New member
שמחה לשמוע שהיא מרגישה יותר טוב.

באמת חבל שלא באת, טוב, נעשה את זה שוב כמובן... היה ממש נחמד לטייל באויר ובשמש, אבל אני נשרפתי (ממש ! כאילו הייתי בחוף הים). מקווה שהצינון יחלוף לגמרי, אושר ובריאות !

למעלה