אוווף... איזה שיעמום...

אוווף... איזה שיעמום...

כל המישפוחה כאן... למי יש כוח אליהם... אתם יודעים מה בא לי עכשיו??... אני אתן לכם לנחש... יש לי שאלה לכם... איך השגתם את מה שהתמכרתם אליו?....( כל אחד וההתמכרות שלו..) נגיד אצלי זה היה מידיד (אני לא מכורה עדיין..:)) אבל הקטע הוא שהוא רק על גראס וחשיש... ואני רוצה יותר מזה... איך לעזעזל אני משיגה?? כאילו מה אני באה לאנשים ושואלת אותם:" היי.. תגידו יש לכם קצת משהו לתת לי??" מה אתם עשיתם?? איך לעזעזל?? תודה..:)

חצי שעה ואפחד...

לא מגיב להודעות שלי...
נעלבתי ונפגעתי קשות... אבל אני סולחת... כי רוב הסיכויים שכולכם בחוץ איפה שהוא.. מעשנים מסניפים מזריקים שותים אוכלים מה לא?.. רק אני פה... לבד... מתה למשהו.. מוכנה להרוג בשביל סיגריה..(נגמר..) אוףףף....

אז כרגע נכנסתי

וראיתי שמשעמם לך. אוף לו יכולתי להעביר לך את השירים שלי... אבל יש לי הצעה... בעצם כמה הצעות: 1) לכתוב... לשפוך את הנשמה על הנייר או על המקלדת 2) לחפש מילות של שירים שמזמזמת בראש... כיף יותר כשיודעים את המילים 3) יש נושא כלשהו שאת מתעניינת??? אז קדימה, להכניס את הכותרת בחיפוש ולקרוא מהאינטרנט. תמיד אפשר להדפיס ולקרוא כשבא. זה רק מרחיב את האופקים... לא מספיק? עוד כמה דקות בטח יעלה לי משהו נוסף אוהבת את כולם גלית... eliela שעברתה את השם

קשכפית

New member
במבה לבמבה לבמבה...

דווקא למרות הסיכויים שאת נתת, לא כולם עכשיו מסניפים ומזריקים.. אנחנו למשל אחה"צ האכלנו את החתולים והיינו איתם קצת בחוץ, אני גם הורדתי כביסה, אחר כך אכלנו פשטידת גבינה שהכנתי וראינו סרט בערבית ואחר כך.. קראתי עיתון ואחר כך... ראינו סרט בטלויזיה "טקילה סן רייז" וזהוא. ועזבי אותך במבה מהדברים הקשים, די דחילאק חמודה, תעשי דברים אחרים במקום. למה את לא יוצאת לרקוד? לקולנוע? כאלה... ומה רע בגראס? חשיש? למה את שואפת לכבדים??? לא חבל? זה לשחק ב

אולי לא כולם..

אבל חלקם.. למה לשחק ב
ולנסות דברים כבדים את שואלת?.. אז בואי ואני אנסה לענות לך... קודם כל כבר הבהרתי את דעותי בקשר לסכנות שבסמים קלים\קשים.. אם לא ראית\ לא הבנת או סתם לא זוכרת אז בואי ואני ירענן את זכרונך: I DON´T GIV A FUKE ממש לא אכפת לי מי זה כי לא ממש אכפת לי מהחיים... ההפך הוא הנכון... הלוואי ולא הייתי קיימת.. הלוואי והייתי מתה באיזה פיגוע\תאונת דרכים או כל דבר מהסוג הזה... אז בשבילי אין דבר כזה להגיע לשפל, למדרגה התחתונה שממנה אין לאן לעלות,כי בשבילי זה המוות, ואין דבר שאני אשמח יותר ממנו... מקווה שלא דכאתי אתכם יותר מדיי

בבבבבבבבבבבחיייייים שלך אל תאחלי ..

לעצמך למות בפיגוע. חברה שלי מתה בייסורים קשים בפיגוע,לפני שנתיים. אני לא מאחלת את זה לשונאים שלי....ואני בטוחה שאת לא מתכוונת לזה-להתפוצץ בכאבי תופת,להפרס על שטח מחולקת למלא חתיכות קטנות אדומות,ולא להשאיר שום דבר(או במקרה הטוב גופה חרוכה)למשפחה שלך,(שאת מציינת כמה הם מעצבנים,סבבה גם אצלי מעצבנים ואפילו מגעילים לפעמים,אבל הם עדיין אוהבים אותך!)או את יודעת מה,אני באמת בטוחה שלא היה אכפת לך להשאר בחיים אחרי פיגוע....מסמרים בגפיים,חתיכות זכוכית מההדף,נכה אולי,משותקת לכל החיים ה"חרא"האלו שלך שאת ששה להרוס כל כך מהר....... את לא יודעת איזה מתנה יש לך!!!!!!!!!את יכולה לעשות משהו עם החיים שלך!!!!לא לשבת ולזיין את המוח כל היום על כמה את רוצה לההרג בפיגוע או שידרוס אותך אוטו. אני לא מאחלת לך את זה.....ואני מקווה,שזיעזעתי אותך מספיק כדי שגם את לא ....תחשבי קצת ל מה שאמרתי. בסך הכל אני דואגת. נ.ב. אני לא נוהגת להטיף בדרך כלל-חייה ותן לחיות כמו שאמרה קשכפיתה....אבל זה מרגיז אותי....*מאוד*.... אני מממממש מצטערת-זוהי הודעה שנועדה לזעזע את "במבה מעופפת",ואיתכם הסליחה -כל אלו שעלולים להפגע מהודעתי. טיש.

אני ממש לא נפגעתי..

ת´אמת זה גם לא ממש זיעזע אותי... אבל זה מה שאני אומרת.... קחי לדוגמה את החברה שלך(ז"ל ותנחומיי..) אני בטוחה שהיא הייתה רוצה לעשות משהו עם החיים שלה והיא לצערנו נרצחה בפיגוע. ותאמיני לי אם הייתי יכולה הייתי מתחלפת איתה בשנייה.. כי לחיים שלי אין טעם... לשלה בטוח היה... ובכול זאת למרות תגובתך אני רק רוצה למומר משהוא אחד I DON´T CARE HOW I DON´T WHY ALL I KNOW IS I WANT TO DIE

קשכפית

New member
במבה , בואי נעלה שלב, בואי תספרי

לנו בעצם למה לחיים שלך אין טעם??? למה את מרגישה שאין שום דבר שהיית רוצה לעשות עם החיים שלך? למה את רוצה למות? אני לא מסתלבטת אני באמת חושבת שאם זה המוטו שלך וזה מה שאת מרגישה וכל כך רע לך אז הגיע הזמן שתספרי לנו למה כי זה לא ברור מאיליו. את לא חייבת כמובן לפתוח את סגור ליבך אבל זה אולי אפילו יעזור לך קצת ואנחנו נוכל להבין אותך יותר. מה דעתך?? שבת שלום

טוב.. הנה סיפור חיי בקיצור...

אתם יכולים לחשוב שזה כלום, אתם יכולים לחשוב שאני עוד ילדה קטנה, אתם יכולם להתעלם ולעבור הלאה, אתם יכולים לחשוב מה שאתם רוצים.. טוב אז הנה : (זה לא לפי הסדר..) הורים נפרדים, אבא מת, אין כסף, חרא של לימודים, ניסיון לאונס, קללות ומכות מצד האמא, לא מדברת אם סבתא\סבא מצד אבא אחרי שהוא מת, אם.. חבר של אמא שהוא חרא בן זונה וגם הילדים שלו... הייתה לי שנה דיי טובה... ואז אמא שלי החליטה לעבור לעיר אחרת, ופה זה חרא!... אולי שכחתי משהו... אם כן אני יעדכן אתכם...

קשכפית

New member
קראתי, הבנתי וצר לי שזה מה שהיית

צריכה לעבור בימי חייך הקצרים, באמת בעסה שזה מה שנהיה.. אבל השאלה האם לא כדאי להמשיך ולפתוח דף חדש בחייך, יש אנשים שהשאירו את הסיפור ואת המשפחה הלא נעימה מאחורה והמשיכו הלאה. אני לא זוכרת את גילך אבל נדמה לי שאת עוד מעט בגיל גיוס (צודקת?) ואחר כך תוכלי לגור במקום שאת תבחרי, ולעבוד ולהרוויח כסף ולחיות בלי האמא הלא נעימה שלך, בלי מכות, בלי החבר שלה ולנסות לבנות לך עולם שלם חדש שלך שיראה אחרת. מה דעתך?

קשכפית

New member
ושכחתי להתייחס למשהוא

כתבת שהלימודים חרא, האם התכוונת שלא הולך לך? או שאת סתם שונאת? בכל אופן לגבי הכסף, את יכולה לעבוד בחופשים, יכולה לעשות בייבי סיטר וכל מיני עבודות שעושות בנות בגילך, וכך יהיה לך קצת כסף כיס. מעבר לזה אם המצב בבית ממש גרוע, וגם בבית ספר, אז אולי תבדקי אפשרות לצאת מהבית למקום אחר? למשל מקום כמו "בית השנטי" בת"א??

תראי...

גיל גיוס?. עוד 3 שנים.... עבודה עכשיו התחלתי... אבל אני לא ממש צריכה את הכסף.. אין לי לאן לצאת או משהו... בגדים יש לי... אם יהיה כסף.. לסמים... ובקשר לאמא שלי.. תראי, נכון היא כל הזמן יורדת אלי, ולפעמים מרביצה(לעיתים רחוקות לי.. הרוב לאחותי... אבל אחותי ממש בלתי נסבלת..) אבל היא ממש מנסה.. אני יודעת שהיא אוהבת אותי וכל הזבל הזה אז נכון היא צועקת מרביצה לפעמים ומתיחסת עלי רוב הזמן כמו זבל.. אבל היא ממש ממש ממש מנסה כאילו יש ימים טובים ויש רעים... אז בנתיים אני חייבת משהו להעביר את הזמן... כמה שיותר חזק יותר טוב...

קשכפית

New member
את מהמרת על הקלף הלא נכון ../images/Emo103.gif

אבל - אלו החיים שלך ואת מן הסתם תעשי בהם מה שאת רוצה. את בדיוק בגיל שבו עושים את רוב הטעויות בחיים. לא סתם קוראים לזה גיל ה"טיפשעשרה" הגיל הקטלני אני אומרת, בו אתה כבר לא ילד ואתה חושב שאתה מבין ויודע הכל ויותר טוב מכולם (וכמובן שזה לא נכון) ורק אחרי הרבה שנים מבינים כמה לא הבנו... אבל אני לא יכולה לשכנע אותך, אם את נחושה שאין טעם לחיים ושאין לך שביל מה ולמה וכל עוד את בטוחה שהפיתרון שלך זה "להעביר את הזמן" ורצוי עם סיגריות, סמים ורצוי עם סמים קשים (זו התקווה שלך אני מבינה) אז וואלה, מה אגיד לך , לכי על זה תהרסי לעצמך את החיים. הרי את יודעת הכל יותר טוב. תהני.

סוורוס

New member
כנסי שניה

אני ל אמנסה להניע אותך גם לי סיפור חים לא קל... אחרי שלקחתי מנת הרואין ראשונה(16) אמרתיי את זה לידיד -נרקומן ´´לשעבר´´...והוא נתן לי כאפה מצלצלת...וכמוך חשבתי-איזה אידיוט..(הוא) והיום םאני יודע-איזה אדיוט אני.... אז תרשי לי לתת לך-

אין לך מושג עד כמה

שזה עצוב לי לקרוא את מה שאת כותבת... פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק תשמעי , מנסיון אני יודעת , שאם כל כך היית רוצה למות כבר היית עושה את זה. בינינו...זה לא כל כך קשה.... אבל את פה...ולמה? כי את רוצה לחיות! ואת רוצה לחיות חיים יפים! אז תרשי לי להגיד לך... הסמים לא יעשו לך את החיים יפים! אמרת שאין כסף.... מותק , סמים כמו הרואין...עולים המון כסף.... אני לא עשיתי הרואין כי קיבלתי ניעור רציני מבחורה ממש ממש חכמה שאמרה לי שאני יכולה לנסות את כל הסמים בעולם....אבל הרואין...לא מנסים! הלוואי שהייתי יכולה לתפוס אותך ולנער אותך רק בשביל שתביני את זה.

נ"ב

אל תצפי מאף אחד פה שיספר לך על דרכים להשיג סמים! את יודעת טוב מאוד...שאם את רוצה את כבר תמצאי דרך להשיג... זה הכי זמין שיש!!!! אבל לדעתי...(וסליחה אם אני קצת תוקפנית) את לא יכולה לבקש את זה מהאנשים כאן.

לא ביקשתי מאף אחד כאן לתת....

לי או משהו כזה!! בסך הכול שאלתי איך יצא להם להגיע לזה!!!!! ובקשר למוות... ניסיתי..וזה לא הרג אותי.... אבל אני עוד אצליח...

למעלה