אוווףף

ElinorL

New member
אוווףף

אני ראיתי תמונות של קשרי משפחה וגיליתי עכשיו משהו שמזה ביאס אותי כי כאילו רציתי לדעת את זה שזה יקרה... באסה :(((((

ElinorL

New member
את לא מכירה אותי

מה שאני רוצה לשכוח לא יוצא לי מהראש ודברים חשובים לפעמים אני שוכחת לצערי

ים כחול

New member
עכשיו אני מתוחה ../images/Emo12.gif

סקרנית לדעת מה ראית ... לא אל תגלי לי

ElinorL

New member
חחחח

טוב אני לא אגלה עד שזה יקרה מה שנראה לי יהיה לקראת הסוף... בכל אופן זה ממש באסה כי זה לא משהו קטן ושולי כמו נגיד שקמילה גילחה את הראש או משהו...

קפיטוטו

New member
אני חייבת לדעת..../images/Emo12.gif

את יכולה להגיד לי? נגיד במסר או משהו... אני חייבת לדעת, וחוצמזה זה לא הורס לי כשאני יודעת דברים כאלה...

ElinorL

New member
קפיטוטו בטוח את רוצה לדעת?

זה על אלנה.... בכל אופן הנה אני רושמת אז מי שלא רוצה שיצא מההודעה! זהירות ספויילר! אני ראיתי תמונה של אלנה ומיגל מתנשקים מול כומר... תעשי את המתמטיקה של זוג מול כומר... ושמעתי על זה משהו פעם בפורום אבל חשבתי שאמרו את זה סתם! בכל אופן זה יהיה די בסוף הסדרה לפי מה שהבנתי... סוף ספויילר

ElinorL

New member
קפיטוטו את באמת רוצה לדעת?

זה על אלנה.... בכל אופן הנה אני רושמת אז מי שלא רוצה שיצא מההודעה! זהירות ספויילר! אני ראיתי תמונה של אלנה ומיגל מתנשקים מול כומר... תעשי את המתמטיקה של זוג מול כומר... ושמעתי על זה משהו פעם בפורום אבל חשבתי שאמרו את זה סתם! בכל אופן זה יהיה די בסוף הסדרה לפי מה שהבנתי... סוף ספויילר

והנה עוד ספוילר באותו נושא ../images/Emo58.gif

למי שעדיין לא קלט שאני עומדת לכתוב ספויילר..אז לצאת מפה עכשיו.. ומי בקלט אז.... אני ראיתי תמונה של קפיטו ופרדי מתחתנים...קפיטו...שימלת כלה..פרחים...פרדי בחליפה...תעשו את החישוב שלכם...:) למרות שלא צריך ספוילר כדי לדעת שהם יתחתנו בסופו של דבר.. ויש לי עוד ספוילרים!

קפיטוטו

New member
אה, תודה על האינפורמיישן!!

נדמה לי שכבר ידעתי את זה מלפניי, אבל לא בטוחה.. אלינור, מה את יודעת על העתיד?

למעלה