אוווףףףףף...

ran 15

New member
אוווףףףףף...

הייתה לי helical +7+skill ואמרתי "למה לא בוא נשים עליה סול" ...סעמק והיא הורידה לי אותה ל-0+SKILL קניתי סול (15 M בעע...) וזה הקפיייץ אותה ל..כן בדיוק ל+1 עלובב... למישהו יש דרך לעזור לי עם נשק?! אני רמה 97 אביר במאיה. (MUONLINE )

yadiday

New member
לא שווה לשים סול

בשרת הגלובאלי (MAYA ו WIGLE) יותר פשוט לשמור את ה JEWELS לקנייה של דברים מוכנים
וחכה להיום בערב - אני אנסה להתחבר ולראות איך אני יכול עזור לך.... אם לא היום - אז במשך השבוע אני אנסה... גד.

ran 15

New member
לא ידעתי...

בקיצור נשארתי מרושש ומרושכן וחסר כל חחח.... אמממ..ודווקא עליתי שלבים מהר זה כל כך מבאס.. ד"א איך מקמבנים?! האם YADIDAY זה השם גם בשרתים?! השם שלי המשחק זה - firerozel ותודה.

yadiday

New member
היה כבר שירשור

עם השמות שלנו - והכינויים - והשרתי בהם אנחנו משחקים וכמעט פעם בשבועיים - עולה כאן אותה שאלה - היכן אנחנו משחקים.. אז הנה השחקנים שלי: שרת MUGLOBAL - MAYA 1. שם yadiday דמות : BK רמה : 220 2. שם : YadidayElf דמות : אלפית רמה : 133 3. שם : YadidayDW דמות : DW רמה 82 4. שם : Yadiday{MG} דמות : MG רמה 78 HEROIA : שם Gadi דמות : SM רמה 373 עכשיו אתה....

ran 15

New member
גם אני במאיה..

MUONLINE DK - 97 פס 8
חחחחחח....והלכה לי החרב :-\ ד"א השארתי לך מכתב אני מקווה שהגיע אליך לדמות בשם YADIDAY אר באויתות קטנות חחח.... (כדאי לך לענות זה עלה לי K
)

yadiday

New member
כשניפגש ב MAYA

אעביר לך "קצת" כסף
<<<מכין את המליונים שמתחת לבלאטות>>> אגב - אתמול שיחקתי ב REALMU - היה קשה לעלות רמות בעיקר בגלל שלא היו לי שיקויים - כי לא היה לי כסף לקנות אותם..... עכשיו יש לי "שיקוי" אחד של MANA - ואני ממשיך לעלות... אני מתאר לעצמי שאולי ניפגש מחר - כי היום אני לא אהיה ליד המחשב בערב - אולי מאוחא יותר... גד.

ran 15

New member
אחלה אחי תודה..

בקשר לכסף , נשאר לי את ה-100K לשיקויים... אניי רק צריך נשק שאני אוכל להמשיך להתפתח בשלבים... היו לי 30 מילון..קניתי סול אחד שדפק את ההליקל +7 + סקיל והפך אותםה להליקל +סקיל ואז אמרתי אם סול הרס סול גם יבנה אז קניתי עוד אחד
חחחחח....ואתה כבר יכול להבין לבד שזה לא כל כך עזר לי...:-\ עכשיו אין לי נשק לרוץ איתו... באיזה שעה תוכל להתחבר היום?! (ומצה השרת המועדף עליך?! (מספר..)

ran 15

New member
מחר***....אני מעופף לא טוב לשתות

ולקום מוקדם..:-\

dan the man

New member
real....

כן אה ממש קשה לעלות...מקודם זה ההי 800 ואחר כך עלה ל1000 ואז היה אפילו 2000 בסוף ועכשיו זה 100 EXP יש לי שם DK רמה 100 ומשהו ואם אתה צריך כסף זה לא בעיה ....יש לי שם הרבה מאוד מיליונים

ran 15

New member
אתה יודע מה ..

מה זה בכלל לקמבן ומה אני יכול לקמבן?! מה נותן לי הקימבון הזה?! והאם אפשר לקמבן נשקים כמו "הליקאל" הדבר היחד שאני יודע על זה זה שצריך כאוסים. אז יש לי שניים מצאתי היום בצייד היטים העלוב שהיה לי ...בעע חרא של נשק..:-\

dan the man

New member
אני לא כל כך חזק בקטע הזהז אבל:

אם אתה מתכוון במכונת כאוסים...עם הטרול הסגול אז אפשר לעשות בו 2 סוגים של קימבון הראשון זה ליצירת כל המ שכתוב...כנפיים(7 סוגים) ,נשקים מ +10 עד+13 ,ועוד... והקימבון השני זה ליצירת נשק כאוס עכשיו איך אתה מייצר נשק כאוס: אתה לוקח נשק רגיל +4 שהוא עם אופשין ולאק מויסף כאוס ,סואל ובלאס ומייצר ... אבל שוב אני לא כל כך חזק בקטע הזהז אז שמיהשו אחר יסביר איך מקמבנים כל דבר

ran 15

New member
אחי שכחתי אותי :-\

איזה באסה עם הטמטום שלי הייתי חיב להרוס תנשק...סעמק..

yadiday

New member
לא שכחתי......

פשוט לא היה לי זמן על MUONLINE - הייתי עסוק ב REALMU... נראה - אולי היום - או בשישבת הקרוב - אני אמצא לך משהו....

ran 15

New member
חחח סבבה..כי אני פשוט די תקוע

מבין?! כי כסף לנשק נורמאלי אין לי....רק למורנינג סטאר וגם עם זה בקושי אני הורד יטי.... ושיקויים אני כבר לא משמת אני קונה הרבה תפוחים...:-\ ואני מת כבר לעלות שלבים....

yadiday

New member
היום לא אוכל להתחבר

אני הולך למסיבת סיום של הבן שלי..... נדבר מחר - אשאיר לך כאן הודעה לגבי מתי והיכן.... גדי. <<<עייף משישבת עמוסים>>>

למעלה