אוווףףףףףףףף

פורה

New member
זה באמת קשה..

אני חושבת שכל אחד בסופו של דבר מגיע למחסום במתודות. ולכן נראה לי שאי אפשר להעביר על זה ישיבה.. אבל אני כן חושבת שצריך לערוך סמינר או יום מרוכז של פעולות על כל מני דברים שיזכירו להם למה הם יצאו להדרכה, כמה הם מדריכים טובים, וכמובן- רעיונות למתודות לפעולות וכאלה. בשמו"צ יש כל שנה לקראת אמצע השנה סמינר מחנכים שהמטרה שלו היא להעלות את המוטיבציה למדריכים וגם כדי שירגישו שהם לא לבד ושהם תמיד יכולים לקבל עזרה ממישהו.. אז תחשבי על זה, נראה לי שזה רעיון טוב, אם תצליחי למצוא רעיון לישיבה אז תעדכני אותי! בהצלחה

חזוז

New member
לחבר'ה מירושליים

אפריים דוידי הוא אחד הגדולים שיש לנו, לכו להרצאה שלו, הוא מרתק ויש לו מלא מה להגיד.

מית צאן

New member
ועוד הרבה כלבים שמחכים רק לכם../images/Emo140.gif

אז.. מי בא?

ונאמר אמן!../images/Emo9.gif

צוות סמינר אזור שפלה אימפריוש(חחחחח) קשקשי קשקשי על דפים,זה כייף!!!:) אוהבת אותך, תותחית על שלי

פורה

New member
אגב סמינרים

שמועות שיש סמינר לצוות היגוי לועידה הארצית והוא יהיה בחולון, זה נכון? חלי, רוצה לספק לנו עוד פרטים?

את באה????

יופי!נראה אותך שם.. אני הבנתי מהקומונר שלי ... שזה 3 סמינרים לפני הועידה...ושאמורים להיות 4 יבניקים מכל אזור + כמה קומונרים מכל גרעין.. והנושא השנתי הוא מדינה יהודית דמוקרטית או משהו כזה..זה נשמע מעניין!! ואנחנו נדריך תועידה!! ליאור בואי!!אני אהיה שם...!!! ואחרי הסמינר נלך לאנדריי ונאכל גלידה טעימה!:] [את שמעת על עוד אנשים שהציעו להם?]

יאאאא זה בחולוןןןןןןןןן

רק אני אהיה בנחשון [חור בצפית] :S אוףף סמינר מחנכים מחורבן.. אממ האמת אני לא יודעת הרב על השטות...

ye ye

New member
לא הצטרפתי לקבוצת מח"ץ

אבל אולי אני יכולה לתת לך עוד כמה פרטים. השאלה היא למה שאלת? את שוקלת להצטרף? או ששוקלים לפתח אחת בקן שלך? את הולכת להדריך או לגייס קבוצת מח"ץ? אם את שוקלת להצטרף, אז מתוך ההיכרות שלי עם הפרויקט, לקבוצות שקמות מהפרוייקט מגיעים אנשים ממש איכותיים ונחמדים, והפעילות ממש מעניינת. אני ממליצה P= אני יכולה לשאול מאיפה את?

ראשון[:../images/Emo217.gif

ולא, אני לא בתנועה. הגיעו אלינו לביצפר להעביר כמה שיעורים ושאלו מי מעוניין להצטרף לקבוצה והחלטתי שאני הולכת על זה[:

אני הצטרפתי לתנועה דרך מחצ..

והיום אני בוגרת של התנועה.. אחרי שנת שרות בתנועה.... ועדיין בתנועה. ויש עוטד אנשים כאלה בפורום... את צריכה ללכת על זה.. לי זה עשה המון ואני חושבת שגם לך (למורות שאני לא מכירהאותך) יעשה לך המון

למעלה