אווווף

SYRUS THE SLAVE

New member
מה זה משנה עם ההודעה היתה מיועדת

לפורם אקזיט או אמ"ל או תמיכה טכנית של תפוז קיבינימט???????? הבעיה היא בתכן ההודעה!!!!!! ויותר מזה הבעיה היא בילדה בת 13 שחיה במציאות הישראלית העגומה אבל יותר מרוכזת בתכנית טלוויזיה אדיוטית מאשר אמא וחמישה ילדים שנירצחו שאחד מהם אפילו לא הספיק להוולד!!!!!!! סליחה שאני "מתנפל" אבל זה מרתיח אותי משום מה!!!!!!!!!!! ואני חוזר! צריך למחוק את השרשור הדוחה הזה!!!!!!!!

../images/Emo122.gifאו קיי אני בטוחה ש..../images/Emo26.gif

היא מבינה את האשמה שלהה וזהו
היא לא צוחקת מזה שאמא +5 ילדים נהרגו
היא הצטערה כבר מה אתה רוצה שהיא תעשה
אייילת
תמחקו ת'שירשור הזה

ortal13

New member
לSYRUS THE SLAVE

מה שצריך למחוק זה את הההודעות הדוחות שלך! אני מבקשת ממך להתבגר ולהבין שאני מצטערת שקוראים טעיות ודיי

../images/Emo23.gifאני ../images/Emo26.gif

לא הולכת ראש בראש עם אפ'חד פשוט כוווולם "קופצים " עליי הוהיא אמרה שזה בטעוווווות
זהו יאלה עברו נושא

ortal13

New member
....

כן...צריך למחוק את השרשור הזה כי רציתי לפרסם את את זה שאין אקזיט בפורום אקזיט אבל בטעות עשיתי פה ועשיתם כזו מהומה! דייייייייייייי כבר תפסיקו את זה כולכם עלי....:( נראה לי שלמנהלים קוראים גיא ואיילת,נכון?אז אתם יכולים למחוק את השרשור הזה? הוא סתם מעלה לי את הקריזזז

ortal13

New member
אני לא אמרתי

שהתוכנית חשובה לי יותר מזה!תאמין לי שזה חשוב לי ומעציב אותי ויש לי הרבה רחמים אל האבא כי איבד את משפחתו ואני יודעת אישית שלאבד רק בן אדם אחד מהמשפחה זה קשה!מאוד! אז מספיק אם זה...

ortal13

New member
מעייןןןן

יא מעצבנת אחת כל מה שאני אומרת תמיד לא טוב בשבילך! אני ואת מתכתבות באיסיקיו ומדברות בבצפר לא בפורום! נמאסת עליי!תמיד יש לך תלונות אליי! ובואי אני יגיד לך משהו 1.את מגעילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.אני הייתי בפורום אהבה מעבר לפינה ואקזיט במקביל רציתי לשים את ההודעה הזו בפורום אקזיט אך טעתי יכלת פשוט להגיד לי שזה לא הפורום !ולא להגיד לי בצורה הזאת שאת תמיד אוהבת להגיד שתמידדדדדדדדדדדדד את צודקת ולך תמיד הכל צריך להיות הכי טוב.... נדבר מחר בבצפר או אם אחזור מוקדם באיסיקיו....כי הפורום לא צריך לסבול מהוויכוחים שלנו אז בשביל שלא יסבול אל תעני לי ואל תשלחי לי תגובות בפורומים!תודה!!!!!!! בייי

יאאלה אורטל דיי../images/Emo70.gif לא נמאס....

ואת הריבים שלך עם מעיין תשאירי בבית...
אני לא רוצה להגיד לך כלום על התגובה שלך כי את יודעת שלא היית בסדר... אבל חלסססססס

ortal13

New member
כן...

אני יודעת פשוט רציתי ללהגיד לה שלא תדבר איתי בפורום כי זה מעצבן.... איפה לא הייתי בסדר?

למעלה