אווווף

ortal13

New member
אווווף

לא היה היום אקזיט כי היה פיגוע אז דיברו על הפיגוע ועכשיו כבר אין זמן לשדר את כל אקזיט אז משדרים סתם משהו... באסה:( טוב זזתי לבנתיים לנגן קצת באורגן להתכונן לשעור שלי ב5...המורה יכעס עלי חח כי לא נגנתי כל השבועעעעע לא נגעתי באורגן!!!!!!!!!וזה ממשששש לא טובבבב חחחח ייאלה עד שיתחיל המורדים אני מנגנת ייאלה בה ביי... ונקווה שהיום בלילה בשידור חוזר ישימו אקזיט....יש סיכוי!

את חושבת שזה ממש מעניין את הפורום??

זה פורום אהבה מעבר לפינה לא אקזיט לא המורדים ולא אורגנים (כלי נגינה) אין קשר בין ההודעה לנושא הפורום.... סורי שאני שלילית אבל זה ממששששש לא קשור לפורום

כן,ואני שולח בשם ארבעת הילדים

שנירצחו ואמם סליחה לכל הילדים ה***** שלא יראו היום אקזיט. ממש מטומטמת ברמה...

ortal13

New member
לנוי ויהודה לוי

תודה, באמת רציתי רק לשתף זה 1 ושתיים אני בכלל התכוונתי לרשום את זה בפורום אקזיט אבל טעיתי! קורה! הכל התחיל ממעין ה"חברה"שלי!

SimsY

New member
יש גבול אבל לטמטום

היא בוכה על תוכנית מטומטמת כשיש משפחה שבוכה על אובדן של אמא ו-4 ילדים יש גבול עד כמה חוסר טקט אפשר להפגין !

ortal13

New member
יאווו

באותו זמן לא ידעתי בכלל מי מת רק שמעתי שיש פיגוע וברור שזה מעציב אותי מה אה רוצה שאתלה שלט?שאפרסם שזה מעציב אותי בכל מקום? יאווו התבאסי שלא היה אקזיט ובכלל לא התכוונתי לרשום את זה פה....אז?מה אתם עושים עניין?תתבגרו אני בטוח השכולם פה 12+ אתם אמורים להיות יותר בוגרים ולהבין!

ortal13

New member
נכון!!!!!!!!!!!1../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif|כת

וכל הסמילי האלה..סתם כי בא לי לתת לך אותם חחחח עזבי אני פה מתה מצחוק אח שלי הורג אותי חחח

ortal13

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo91.gifאה ולטמבל של תפוז!

השם מתאים שלך!אמא שלך מטומטמת ברמה!פחחח שילדה אחד מעפן כמוך!!!!!!!!!!! מאמי לאורטל לא קוראים מטומטמת!תקלוט את זה! אתה חייב טיפול דחוףףףףףף

נכון..אני חייב טיפול דחוף....

את זו שיותר חשובה לה תכנית אחת של אקזיט, מאשר רצח של אמא וארבעת ילדיה ע"י טרוריסט...אבל אני זה שצריך טיפול.

SYRUS THE SLAVE

New member
לא שטויות בכלל! ההודעה שלה חסרת

טאקט וקרה. זה שהיא בת 13 זה לא תירוץ! היא צריכה לדעת מה חשוב בחיים ומה פחות בחיים! ומה שחשוב זה שחמישה ילדים ואמא שלהם נרצחו ולא תכנית של אקזיט! תתארי לך שמישהו את מכירה נהרג באירוע טרוריסטי (חס וחלילה חס ושלום! טפוי טפוי טפוי!),את לא היית מצפה מאזרחית מדינה מינמום של כבוד לאובדן שלך??? בכלל אני חושב שצריך למחוק את כל השרשור הזה! ממש גועל נפש! בושה!

../images/Emo26.gifכנסייי../images/Emo26.gif

או קיי נכון שההודעה שלה לא הייתה במקום
אבל מה זה יתן לכולכם שאתם מתקיפים אותה
... וחוצמזה
היא אמרה שהיא התכוונה לפורום "אקזיט"
וזה נישלח לה בטעות לאהבה מעבר לפינה
או קיי קורה אני בטוחה שגם לה
עצוב שהיה פיגוע והכל
את צודקת אבל זה באמת הודעה לא קשורה אבל זאת טעות והיא מבינה זה שיתקיפו לא יעזור

למעלה