אווווף!

רבקה122

New member
אווווף!

לא מאמינה שיש אנשים שמנצלים מצבים כאלה לעשות נזק לאחרים.
גנבו לנו את העגלה מהמקלט, בימים האחרונים נשאר פתוח ומואר בשל המצב. בדר"כ משאירה בפנים ונועלת ועכשיו קשרתי אותה בפנים בשרשרת עם מנעול רציני ובכל זאת... הסלקט שלנו הייתה כבר בת שנתיים אבל במצב מעולה כי בשנה האחרונה כמעט לא הייתה בשימוש ורק לאחרונה פירקתי לה מושב אחד והשתמשתי בה כעגלת יחיד לקטן. מאוד נהנתי ממנה כעגלת תאומים וכיחידה.
זהו, פרקתי.

תמרה01

New member
מבאס
תתנחמי בזה שלא השתמשת בה הרבה

רבקה122

New member
מתנחמת

המצב הביטחוני הזה מחזיר אותי לפרופורציות מידי שיגור.
בגלל זה שלא ממש השתמשנו לאחרונה חשבתי למכור אותה ביד 2, במצב שהייתה היא שווה כאלפיים ש"ח. מבאס אבל כאמור הכל בפרופורציה...

יהלום29

New member
חפשי אותה ביד 2

כבר שמעתי על כמה מקרים של אנשים שנגנב להם משהו, ומצאו אותו למכירה באתר.
אם תצליחי לאתר אותה שם, תפני למשטרה ואולי תצליחי להחזיר אותה..

sefia

New member
לצד הרבה אנשים טובים

שרואים בעיתות שכאלה, יש גם את אלו שלא.
מבאס מאד

רבקה122

New member
את לא יודעת כמה שאת צודקת

היום האזעקה תפסה אותי כמאה מטר מהאוטו שבו היו בעלי ושלושת ילדיי.
הוא הוריד אותי בעבודה והיה בדרכו להוריד את הילדים אצל ההורים שלי (סידור של השבוע+ האחרון), עוד לא הספקתי להעביר כרטיס ואני שומעת את האזעקה, בזוית העין אני רואה אותו מאותת בחזרה ועוצר. זרקתי את התיק ורצתי כמו שלא רצתי בחיים, מרוב לחץ הידיים של שנינו רעדו ובקושי הצלחנו לחלץ את הילדים מהכסאות כששניים על ידיו ואחד עלי אני מסתובבת ורואה איך משהו בא ולוקח את אחד מהילדים עליו ורץ איתו לבניין סמוך מה שאיפשר לשנינו לרוץ עם השניים האחרים.
כשקצת נרגעתי קלטתי שבעצם שהבנאדם ממש סיכן את עצמו כי כל העסק לקח מעבר לזמן שצריך להגיע למרחב מוגן. פשוט מלאך.

sefia

New member
גם לי זה קרה הבוקר

אני עוד בטראומה מהפעם הקודמת שהאזעקה תפסה אותנו בשטח פתוח (נמל ת״א) ומשתדלת לא להתרחק עם הילדים ממקום מוגן
עושה רק נסיעות הכרחיות איתם (חגן - 5 ד׳ נסיעה )

ובכ״ז זה תפס אותנו הבוקר בדרך לגן על כביש ראשי
לא שמעתי את האזעקה רק ראיתי שעוצרים חלק מהרכבים וחלק ממשיך לנסוע..

שמעתי שני בומים מעל הראש שלי וכולם עצרו וגם אני
הידיים רעדו לי והחב דפק על 200 קמ״ש מחיץ לגוף שלי

מאחרי עצר בחור בג׳יפ ובא לשאול אם לעזור לי
אם לא הייתי מוסרת לו את איתי ומתפנה להוציא מהרכב את יובל אני לא יודעת מה היה קורה
התגלגלנו לואדי בשולי הכביש עם הילדים והשתופפנו..

סיוט. סיוט. סיוט
ובניגוד לפעם הקודמת בנמל שרצתי לחפש מחסה עם שני ילדים רטובים על הידיים, הפעם מישהו לפחות הציע לי עזרה

אני משחזרת את זה עכשיו ושוב עולות לי דמעות

תמרה01

New member
ספי ורבקה סיפורים שמחממים את הלב

אנשים מקסימים באמצע הדרך. חשוב גם לשמוע דברים טובים על החברה הישראלית בתקופה הזו ובכלל..

למעלה