אווווף נמאס לי! שיהיה כבר ה-17 אני לא יכולה יותר אני יוצאת מדעתי אני רוצה את החיים שלי בחזרה
ש שלחופה2 New member 26/11/06 #1 אווווף../images/Emo122.gif נמאס לי! שיהיה כבר ה-17 אני לא יכולה יותר אני יוצאת מדעתי אני רוצה את החיים שלי בחזרה
אווווף../images/Emo122.gif נמאס לי! שיהיה כבר ה-17 אני לא יכולה יותר אני יוצאת מדעתי אני רוצה את החיים שלי בחזרה
נ נוש20 New member 26/11/06 #2 כן את לא לבד הוו הוו כמה תכנונים יש לי אחרי המבחן הזה הבעיה היא איך חיים חודש עד לקבלת הציונים?? פחד ה' הרי רק מהספק שלא הצלחנו.זה קוטע את אורך החיים הרגיל שלנו.
כן את לא לבד הוו הוו כמה תכנונים יש לי אחרי המבחן הזה הבעיה היא איך חיים חודש עד לקבלת הציונים?? פחד ה' הרי רק מהספק שלא הצלחנו.זה קוטע את אורך החיים הרגיל שלנו.
פ פרנצ וונילה New member 26/11/06 #5 אותו סיפור גם מתכוננת נפשית למועד אפריל, אבל לא מפסיקה לחרוש.. זה גם מרגיע אותי, כי אני לא מרגישה שזהו זה סוף החיים, אז גם הלמידה יותר טובה 180 אנלוגיות להעתיק עכשיו :/
אותו סיפור גם מתכוננת נפשית למועד אפריל, אבל לא מפסיקה לחרוש.. זה גם מרגיע אותי, כי אני לא מרגישה שזהו זה סוף החיים, אז גם הלמידה יותר טובה 180 אנלוגיות להעתיק עכשיו :/