אווווףף!

עמיתוש

New member
אווווףף!

שונא אותה, שונא אותה, שונא אותה! אני שונא את המורה לתנ"ך שלי!!!.. אוף!. אוקיי, אני אתחיל את הסיפור מהתחלה. תנ"ך תמיד היה לי מקצוע קשה, בין המקצועות היחידים שבאמת חרשתי כמו משוגע לפני המבחנים, ולמרות זאת קיבלתי ציונים בסביבות ה-70. שנה שעברה הייתה לי מורה לתנ"ך ממש טובה, למרות שלא כ"כ נחמדה, ובתחילת השנה קיבלתי שבעימים שמונימים כרגיל ואז לא יודע למה במחצית השנייה הייתה לי דחיפה, וקיבלתי 93 במבחן השלישי, ו100 (!!!) במבחן ה4 (וכן, חרשתי איזה שבוע לפני
). השנה קיבלנו מורה, שלפי דעתי ולדעת עוד תלמידים, לא טובה. בשיעור הראשון והשני ישבתי ליד חבר שלי ופיטפטנו, ואז היה בוחן בע"פ.. גיליתי שאם היא הייתה עושה לי את הבוחן הייתי מקבל *אולי* 20. אז עברתי מקום כדי להקשיב, ואני משתתף המון בשיעור (לפחות כשאני מבין..). אני מניח שרושם ראשוני באמת משפיע, ובגלל שפיטפטתי בשיעורים הראשונים, בואו נגיד שהמורה.. הממ.. לא כ"כ מחבבת אותי
. התכוננתי עם עוד 2 חברים למבחן, התכוננו ביחד 4 שעות, ואני התכוננתי כמה ימים לפני לבד, וגם יום לפני המבחן חרשתי כל היום. 20 ילד מהכיתה שלנו (!!!!!!) קיבלו 90 ומעלה. אני קיבלתי 76. בד"כ בתנ"ך (או כזה ציון בספרות או בהיסטוריה) הייתי מרגיש בסדר, במיוחד שהייתי רואה שהטעויות שלי היו באמת לא במקום.. אבל זה מה שמעצבן אותי! כשקיבלתי את המבחן קראתי את הטעויות ולקחתי מבחן של חבר שלי והשוויתי, ולפי דעתי הייתי צריך לקבל 86!. עכשיו אתם בטח אומרים לעצמכם "נו באמת, הקטנוני הזה.. 10 נקודות.." אבל זה פשוט מעצבן אותי!.
. הגעתי אליה עצבני ואז בזמן שאמרתי לה את מה שנראה לי לא בסדר אז היא שאלה "למה אתה לא נחמד?" ואמרתי ברוב עצבנותי "כי לפי הדרך שבדקת את המבחן את לא נחמדה אליי". היא אמרה שחוצפה היא לא מוכנה לסבול... ואח"כ השוויתי עם חבר אחר, והייתי עוד יותר בשוק.. הוא קיבל 92, ויש לנו את אותן טעויות, ולו היא הורידה חצי ממה שהיא הורידה לי. כן, אני יודע שאני עצבני על כלום, הרי 10 נקודות במבחן אחד לא ישנו הרבה, אבל זאת הגישה שמעצבנת אותי.. כי זה כ"כ לא שלא התכוננתי למבחן. קרה לכם פעם שהרגשתם שמורה מתנכל אליכם?
.

דיתוּש

New member
נו בוודאי!../images/Emo24.gif

בוא נעשה רשימונת... טוב, נעשה רק של השנה. אממ...
המורה למחשבת (כי הערתי לו יותר מדי פעמים וגם הוא לא סובל חוצפה. וזה אחרי שהוא אמר לי שאני לא במעמד שלו ואז אמר לי לסתום). הוא תמיד מוריד לי ציון על שטויות-בדיוק כמו שקרה לך... אני משווה עם חברים ורואה את האי-שוויון המעצבן הזה... ו-10 נקודות זה לא סתם, ממש לא קטנוני. מילא אם זה היו 2 נקודות, אבל 10? לא קטנוני בכלל. איזה כיף שאני טובה במקצוע הזה והוא מביא לי ציונים גבוהים בלית-ברירה... כיף להתנקם בו
נסה את זה גם. תחרוש רציני... תראה לזונה-בת-זונה מה זה! !!!That's right
המורה לצרפתית. כנראה כי הברזתי מהשיעורים שלה בערך כל השנה... חחח, אני לא ממש אוהבת את שיטת הלימוד שלה. דפוקה בטירוף. פשוט משעממת אותנו... ובצרפתית זה צריך להיות מעניין, מאוד מעניין כדי שנלמד משהו... רגע, הנה משפט. Je ne parle pas francais וזהו.
המורה למדעים. היו לי כ"כ הרבה תקלים איתה שאני צריכה לכתוב אנציקלופדיה. היא לימדה אותנו גם בכיתה ז', ועכשיו היא גם רכזת שכבה. אוי ואבוי. ואני גרועה במדעים חבל"ז... היא שונאת את הנשמה שלי. תמיד מביאה לי ציונים נמוכים ושואלת אותי שאלות לא מובנות. בעע... נו, מספיק לך?
תתעודד.. תמיד יש רכזת ללכת אליה או מחנכת

עמיתוש

New member
תודה, מתוקה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

נ.ב - בגלל המחשב החדש האידיוט איבדתי ת'אייסי החדש שלך.. זה הזה שבכרטיס האישי שלך?

אני אומרת....

להתעקש! ובגדול! 10 נקודות זה ציון שלם, תראה לה שוב את המבחן שלך, את המבחנים של 2 החברים שלך ותוכיח לה שאתה צודק, רוב הסיכויים הם שהיא לא תוסיף לך את הנקודות המגיעות לך בגלל שהיא לא תהייה מוכנה להודות ב"טעות" שלה אבל במבחן הבא, היא תחשוב פעמיים לפני שהיא מורידה לך סתם נקודות! מה אתה אומר??

אם היא לא מוכנה להקשיב

אני בעד ללכת למחנכת עם המבחן שלך ועם המבחן של החבר ולדבר איתה. אולי היא תוכל לתווך ביניכם ובסופו של דבר הציון שלך יעלה
בהצלחה

שלומצי

New member
עצה ממני ../images/Emo13.gif

עמיתוש, יש לך את כל הזכות להתבאס על 10 נקודות שלמות שירדו ולא בצדק, ומגיע לך לקבל אותן בחזרה, אבל אני למדתי שבחיים, יותר חשובה הדרך שבה אתה עושה את זה. מורות יכולות להיות רעות ומרושעות סתם ככה או כמו שאמרת - על רושם ראשוני, אבל יש גם כאלה שאפשר לרכך אותן ולהגיע אל לבן הקר בכל מיני דרכים. יש לי הרגשה שהיא בעיקר נעלבה ממך, והיא שאלה בפירוש - למה אתה לא נחמד? יכול להיות שמראש באת אליה נורא עצבני וכועס, והיא אמרה לעצמה "הוא מרשה לעצמו לדבר אלי ככה? נא באוזן שהוא יקבל העלאה!" אתה יכול ללכת למחנכת, ואולי היא תסדר את זה, אבל יש לי הרגשה שבכל זאת, היית יכול לפתור את זה בדרך יותר נעימה. למשל לבוא ולהגיד "תראי, התחלנו ברגל שמאל את השנה, ואני רוצה לשנות את זה, ביחוד כי שנה שעברה הייתי מצטיין (רמז...), ואני מצטער שהייתי לא נחמד בלה בלה. אני חושבת שאפשר לשנות רושם ראשוני. אחר כך אפשר להוסיף משהו כמו "ולגבי המבחן, ניראה לי שיש לך שם איזה טעות קטנה, ואני אשמח אם תוכלי להציץ בו שוב, כי השוויתי אותו למבחנים אחרים וכו' וכו'". אני יודעת שזה לא כיף לבוא למורה שאתה שונא ולהתחנף, אבל בסופו של דבר מה יותר חשוב? האגו שלך שיהיה ל הרצפה לכמה דקות, או ציון סבבה בתעודה? תעדכן איך זה נגמר

למעלה