אווווףף!
שונא אותה, שונא אותה, שונא אותה! אני שונא את המורה לתנ"ך שלי!!!.. אוף!. אוקיי, אני אתחיל את הסיפור מהתחלה. תנ"ך תמיד היה לי מקצוע קשה, בין המקצועות היחידים שבאמת חרשתי כמו משוגע לפני המבחנים, ולמרות זאת קיבלתי ציונים בסביבות ה-70. שנה שעברה הייתה לי מורה לתנ"ך ממש טובה, למרות שלא כ"כ נחמדה, ובתחילת השנה קיבלתי שבעימים שמונימים כרגיל ואז לא יודע למה במחצית השנייה הייתה לי דחיפה, וקיבלתי 93 במבחן השלישי, ו100 (!!!) במבחן ה4 (וכן, חרשתי איזה שבוע לפני
). השנה קיבלנו מורה, שלפי דעתי ולדעת עוד תלמידים, לא טובה. בשיעור הראשון והשני ישבתי ליד חבר שלי ופיטפטנו, ואז היה בוחן בע"פ.. גיליתי שאם היא הייתה עושה לי את הבוחן הייתי מקבל *אולי* 20. אז עברתי מקום כדי להקשיב, ואני משתתף המון בשיעור (לפחות כשאני מבין..). אני מניח שרושם ראשוני באמת משפיע, ובגלל שפיטפטתי בשיעורים הראשונים, בואו נגיד שהמורה.. הממ.. לא כ"כ מחבבת אותי
. התכוננתי עם עוד 2 חברים למבחן, התכוננו ביחד 4 שעות, ואני התכוננתי כמה ימים לפני לבד, וגם יום לפני המבחן חרשתי כל היום. 20 ילד מהכיתה שלנו (!!!!!!) קיבלו 90 ומעלה. אני קיבלתי 76. בד"כ בתנ"ך (או כזה ציון בספרות או בהיסטוריה) הייתי מרגיש בסדר, במיוחד שהייתי רואה שהטעויות שלי היו באמת לא במקום.. אבל זה מה שמעצבן אותי! כשקיבלתי את המבחן קראתי את הטעויות ולקחתי מבחן של חבר שלי והשוויתי, ולפי דעתי הייתי צריך לקבל 86!. עכשיו אתם בטח אומרים לעצמכם "נו באמת, הקטנוני הזה.. 10 נקודות.." אבל זה פשוט מעצבן אותי!.
. הגעתי אליה עצבני ואז בזמן שאמרתי לה את מה שנראה לי לא בסדר אז היא שאלה "למה אתה לא נחמד?" ואמרתי ברוב עצבנותי "כי לפי הדרך שבדקת את המבחן את לא נחמדה אליי". היא אמרה שחוצפה היא לא מוכנה לסבול... ואח"כ השוויתי עם חבר אחר, והייתי עוד יותר בשוק.. הוא קיבל 92, ויש לנו את אותן טעויות, ולו היא הורידה חצי ממה שהיא הורידה לי. כן, אני יודע שאני עצבני על כלום, הרי 10 נקודות במבחן אחד לא ישנו הרבה, אבל זאת הגישה שמעצבנת אותי.. כי זה כ"כ לא שלא התכוננתי למבחן. קרה לכם פעם שהרגשתם שמורה מתנכל אליכם?
.
שונא אותה, שונא אותה, שונא אותה! אני שונא את המורה לתנ"ך שלי!!!.. אוף!. אוקיי, אני אתחיל את הסיפור מהתחלה. תנ"ך תמיד היה לי מקצוע קשה, בין המקצועות היחידים שבאמת חרשתי כמו משוגע לפני המבחנים, ולמרות זאת קיבלתי ציונים בסביבות ה-70. שנה שעברה הייתה לי מורה לתנ"ך ממש טובה, למרות שלא כ"כ נחמדה, ובתחילת השנה קיבלתי שבעימים שמונימים כרגיל ואז לא יודע למה במחצית השנייה הייתה לי דחיפה, וקיבלתי 93 במבחן השלישי, ו100 (!!!) במבחן ה4 (וכן, חרשתי איזה שבוע לפני