אווווחחח.....

לי היה מקרה עוד יותר גרוע

לפני שבועיים בערך הייתי בחנות מדדתי שמלה לחתונה של אחותי המוכרת עושה לי "את נורא יפה, רק חבל שאת כ"כ מלאה" 0_O

the freaky girl

New member
-.-

סתומה...

the freaky girl

New member
אתה לא הבנת אותי..

בסביבה של שחיפים הבנאדם שמן, ובסביבה של בריאים מאד הוא רזה.. לא אמרתי שרזה זה בריא..

Angel lips

New member
חחחחחחח מתוקה....

אל תקחי ללב! תדווקא תיהיה מוחמאת שמסתכלים עליך... את יפה מה לעשות?! שיסתכלו.. פשוט תתעלמי ותקחי את זה כעובדה אני יפה מסתכלים עליי מה את רוצה להתכער? חחחח מתוקה זו תגובה לציצים ענקיים! תתגאי בזה החלום של כולן... למרות שזה בהחלט יכול לעצבן אבל תלויי איך את לוקחת את זה קחי את זה בסבבה תחייכי ושחכי מיזה :) לעבוד באולם אכן מעצבן הם מיליון והמלצרים בודדים.. אבל עם הזמן תתרגלי לכל הקרציות! מניסיון התרגלתי אלהם אל תורידי תחיוך מהפנים בזמן העבודה תעשי הכל בקצב רגיל בלי לחץ.. הם יחכו מנדנדים שינדנו... מה אכפת לך? :) וכשמציעים לך עזרה אני לא יודעת איך את אבל אני תמיד אמרתי בכיף תארגן לי תשולחן על המגש אני כבר באה לקחת אותו!

the freaky girl

New member
../images/Emo9.gif

חן, חן, חן...
הוא היה ילד קטן בן 8 לערך... :) ואותנו ממש מלחיצים, את פשוט לא מתארת לעצמך... רצים מהמטבח חזרה, שלא יחכו, שיחזרו לאולם המסכן ההוא.. =\ חוצמזה, החלום של כולן הוא לא החלום שלי.. :(

PoisoN LipS

New member
ושרק זה יהיה "הצרות" שלך...

את מתלוננת על זה כאילו זה סופהעולם... תאמת לדעתי ההודעה שלך ממש מפגרת..תסלחי לי שאני לא ממש חמודה (כהרגלי) כרגע... אבל את מתלוננת על דברים שהלוואי לכל אחת יהיה... רוצה לשמוע סיפור? בבקשה.... אני מרינע... התחלתי להשמין בגיל 10... בכיתה ז' כינו אותי בשמות כמו : "פומבה, פומפה, גשח"ט (שזה גוש שומן חסר תועלת), מכוערת, מגעילה...וכל מיני כאלו" אפילו "החברות" היו מקללות אותי...בכיתה ט שקלתי כ94 קילו... בן דוד שלי לא רצה לטייל איתי כדי שלא יהיו לו פאדיחות...ככה שאל תתלונני. היום ירדתי הרבה מאז...ועדיין נלחמת בזה...בלרדת...עד שאני בולמית... ואנלא מתביישת להגיד את זה...כן יש לי הפרעות אכילה ומחלה שנקראת מחלת נפש... מה לעשות? החיים קשים. אז בפעם הבאה שאת מתלוננת...תחשבי קצת לפני... יום מקסים

Angel lips

New member
נסטיה...

שילחיצו.. את אל תלחצי כשאת לחוצה את משרת פחות טוב תעבדי בקצב נורמלי עם הרגשה טובה חיוך על הפנים אם תגישי 3 דק' אחריי לא יקרהכלום אבל אם תגישי כשתיהיה עצבנית ולחוצה כן יקרה :)

the freaky girl

New member
חן.. ../images/Emo99.gif

את צריכה להיות פסיכולוגית :) את ממש עזרת לי :) גם כעשהייתי בדיכאון קשה וחריף כמו פלפל מקסיקני אז.. אוהבת אותך המון!!

vk3

New member
הילדה הכי יפה בגן... ../images/Emo99.gif

למה נראה לך את בפורום שלנו
כי אנחנו מקבלים רק דוגמניות כמוך

למעלה