אווווחחח.....

the freaky girl

New member
והסטיגמות על הבנות?

אתה לא כזה תמים, הא?

יש כזאת אימרה

כשאת במיטה שלי, את תמיד צודקת
אבל לא שמעתם את זה ממני. אני מאד פמיניסט. אני אפילו בעד שריפת חזיות!

the freaky girl

New member
והילדים הם תמיד טובים..

כשהם ישנים.. אויש, אתה כזה פמיניסט!! אם היית בחורה היית לסבית..

l1zard

New member
חחחח...

מוכר... ומעצבן.. חחחחח.... תגידי תודה שאף אחד לא נוגע בך לפחות.. כי בי תמיד חייבים לגעת.. חחחחח... =/ בכל מיקרה... מהתמונות ראיתי שאת ממש חמודה! אז תשתקי ותהיי יפה :)

the freaky girl

New member
אויש, את לא יודעת..

פעם אחת חזרתי מביצפר והלכתי הבייתה, שזה בעצם רק ללכת ישר וישר וישר, כי אין שופ דרך אחרת בין בתים או משהו (לצערי), אז באה רכבת והיה ריק בכביש, ואני הולכת לי בתמימותי חושבת על כל מיני דברים, כשפתאום איזה אופנוען עובר לידי באיטיות (לא שמתי לב קודם :( ) נתן לי מכה בתחת, ונסע מהר.. אתם לא יודעים איך קפצתי ונבהלתי!!!!!! אחרי זה האופנוען ההוא עבר בנתיב השני (כנראה הסתובב בכיכר ליד הבית שלי), וצעק: "ווואוווווו, איזה תחתתתתת!".. ועוד עשה כל מיני תנועות עם היד שלא נהגה...
אוף.. :(

l1zard

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... קורה... חחחחחחחחחח..... איזה חסר חיים.. =/ אצלי תמיד כשאני הולכת במקומות כאלה עם המון המון המון אנשים... תחנה מרכזית חדשה של תל אביב למשל
(לבד כן?) אז החרמנים המטומטמים האלה נוגעים לי בתחת, החזה, מחבקים אותי יענו אני חברה שלהם ובלה בלה בלה.. אני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה :( פעם הבאתי לאחד מכות.. והמון המון המון מכות.. כי הוא היגזים... אז.... הוא התחיל לצחוק :( ואמר משו בסגנון של "יא איזה אופי! שתהיי בריאה".. גועל נפש!!!

אני פעם אחת הלכתי לתומי

ברחוב.. סתם כך... ואז פתאום הרגשתי צביטה נוראית בישבני. אני מסתובב אחורה ורואה איזה סבתא מבוגרת, עם הפודל הקטן שלה קשור אליה, קורצת לי קריצה רב משמעותית וממצמצת בשפתייה.. ואז התעוררתי ואני עדין לא יודע מה אני אמור לפרש מהחלום הזה..

s h u r i k

New member
איתי התחיל הומו על קטנוע ../images/Emo4.gif

זה היה ביום הראשון שצבעתי את השיער לבלונד.. אני יושב לי בספסל פיתאום עוצר לידי מישהו עם קטנוע... ההומו: חמוד אתה רוצה לעלות לסיבוב?? אני: המום.... (לוקח כמה שניות ליקלוט) מיצטער אני תפוס" ההומו: חבל אתה דווקא שווה זיון... ונסע
אני בשוק אני בהלם אני המומה
מה היה פה?!?!

כרנאה אתה עשית לו את זה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כל הודעה שלך אני נקרעת מצחוק

s h u r i k

New member
זה עצוב... רק הומואים מתחילים איתי

פעם אחת בא אליי מישהו ואמר לי... אם היית הומו אז הייתי מתחיל איתך
או שפעם אחת אני וחבר שלי יושבים על הדשא.... וחבר שלי נישכב פיתאום מישהו קופץ עליו ומתחיל לעשות עליו שכיבות שמיכה
זה היה כזה קורע... הוא לא הבין מאיפה זה בא לו!!! וגם הייתה פעם שאני יושב עם בן דוד שלי בספספל שתי בנות באות אליינו ואומרות לבן דוד שלי... ,אתה רואה את ההומו ההוא... אז הוא רוצה להתחיל איתך" בן דוד שלי... אין מצב... הם מיסתובבות ועם הידיים מסמנות לו לא.. זה היה כזה מצחיק!!

ברוכה הבאה למועדון ../images/Emo24.gif

חחח אני נשבעתי לעצמי (כרגע! חה.) שאם עוד מישהו אומר שאני יפה, שורק לי או אומר משו על הגוף שלי, אני מפוצצת אותו מכות. ואז קוראת לאחי שיפוצץ אותו יותר חזק.

למעלה