אווווחחח.....

the freaky girl

New member
אווווחחח.....

איך אני לא סובלת כשזרים מעירים לי הערות עליי או על הגוף שלי!!! אתמול אחרי שהלכתי אחרי העבודה הבייתה, עברתי ליד בית שבונים אותו, אז אחד הפועלים הערביים שהיה שם עמד וחיכה שאני אעבור לידו, ואז אמר לי: "איזה גוווף!!" (שישששש.. -.- ), והפועל השני שעמד לידו אמר: "איזה עיניים יפות!!", והמבט שלו לא היה על העיניים שלי.. :( עברתי איזה מרחק ואני שומעת את הראשון צועק לי: "איזה ז'ופה!!" ערבי צועק ברוסית?!?! אף פעם לא שמעתי.. וכן, זה רוסית ואני לא מתבלבלת.. וגם כשהיה אירוע לפני כמה ימים, אני התלבשתי במדים בשירותים של הנשים של האורחים, כי של העובדים לא ראוי לכינוי "חדר הלבשה" (...), אז פתאום אחת נכנסה (נראה לי אחות של "בן השמחה" (היה בר מצווה) ואני הייתי אז בלי חולצה, היא צועקת לי ישר: "איזה ציצים ענקיים!!" :( אני לא שמתי לב? :( ובאותו אירוע, היו כל כך הרבה ילדים קטנים!! רק ראו אותי (חשבו שאני המלצרית היחידה בכל האולם..), מושכים לי במכנס וצועקים: "אני רוצה גלידה!!! איפה הגלידה שלי?!?!"... והאורחים היו כאלה נודניקים!!! אווווף..... היה כזה בלאגן, כל הילדים קפצו, זרקו כל מיני דברים, ניפצו כוסות, זרקו אוכל על הרוקדים, נכנסו כל פעם למטבח, גנבו בקבוקים ומשקאות אלכוהוליים... חחחח... ילד אחד ראה אותי מפנה שולחן ושאל אותי אם אני רוצה עזרה.. :) אני באמת כזו עלובה שלא יכולה להסתדר לבד? :( וגם ילדה אחת קטנה אמרה לי שאני יפה..
לא שזה ממש משנה.. =\ טוב, דיי לבלבל לכם את המוח עם השטויות שלי.. :(

AeroSlash

New member
חחחחח.... נסטנקה ../images/Emo25.gif

כשנולדים יפים צריך לשאת את התוצאות אהבותי.... אתמול, בכל מקרה, לא הציקו לך, הרי ויתרת על יום עבודה שלם בשביל אהמ*מקסים*אהמ....

the freaky girl

New member
אני לא.. :(

ואתמול כן הציקו לי, לא בעבודה.. ודיי לדבר על זה, מקס כזה.. אוח.. אגב, אופיר ולירון שילמו עליי ועליו..
ראינו "אני, רובוט" עם וויל סמית'.. סרט אחלה :) רק חבל שהייתי כל כך עייפה ונרדמתי בכמה חלקים משלו, לקראת הסוף.. אבל באמת סרט יפה :) הייתי בים
.. :) גם.. :)

AeroSlash

New member
אני יודעת... דיברתי עם מקס אתמול...

גמני רציתי לראות אני רובוט, ואני זאת שהמצלתי למקס שיקח אותך לסרט הזה.. אגב, כיוון שאת לא עונה לי בשום מקום, סתם רציתי להגיד לך שלירון התקשר אלי אתמול ורצה שנצא ברביעיה [את, מקס, אני והוא]...

the freaky girl

New member
../images/Emo3.gif

"ספאסיבה אלצ'קה.. באמת, כאילו הוא היה מכריח אותי ללכת לסרט הזה אם לא היית "עוזרת" לו, או נותנת לו כל מיני "טיפים"...

the freaky girl

New member
לדבר ערבית? :)

כי אני יכולה..
אבל הוא היה ערבי.. טוב, אני מניחה שאני צריכה ללבוש קסדה מכוערת ושק חום עליי.. :(

אם כבר

הייתי ממליץ לילבוש חליפה של אסטרונאוטים [זה יכול ממש לעזור]. או שאפשר גם להישתמש בבושם לא כל כך מוצלח

זה סקנדל

וכדי להוכיח כמה שזה סקנדל את מוכרחה לצרף תמונה שלך בלבוש מינימלי כדי שנבין כמה פיכסים היו האנשים האלה, כמה גועליים וחסרי רגישות וכמה אנשים מסוגלים להיות שקועים בתוך הרצונות שלהם בלי בכלל לשים לב על מה מדובר..
אגב, מה יותר גרוע - ערבי צועק "ג'ופה", או רוסי צועק "מג'נונה" ??

the freaky girl

New member
אפשרות א'..

אויש, אתם הבחורים כולכם אותו הדבר.. חושבים רק על שני דברים, אוכל ובחורות.. :(

את מנסה לרמוז שאנחנו שטחיים?

כי אני אישית גם חושב תמיד על כסף אז.. לא צריך להכנס לסטיגמות כאן.

the freaky girl

New member
כמה שמעתי אתמול לגבי סטיגמות...

חוצמזה אפשר לקשר את זה.. אתה חושב על כסף תמיד, כי כסף משמע יציאה מהבית לבילוי, משמע בילוי עם בחורה, משמע אתה חושב על בחורות.. :)

אפשר גם הפוך

אני חושב על בחורות, אבל בשביל לחשוב עליהן אני צריך להיות עם בטן מלאה כי אסור לחשוב על בטן ריקה. בשביל בטן מלאה אני צריך למלא את הכרסונת שלי באוכל אבל אין לי כסף בשבילו אז אני חושב על כסף! הממממ...

the freaky girl

New member
D:

מה אמרתי קודם הא?! חח.. בחורות תמיד צודקות, ואם הן לא, אז בכל מקרה יש אותי :)

למעלה